WC papír...itt látszik hogy mekkora a baj tényleg!
Van ahol meg a WC-ből is kiinnák a vizet ,itt meg ezen a szaron paráznak. Nem tudjuk már mit csináljunk jódolgunkban.
Az informatika most nagyon megy.... most esett le a cégeknek, hogy nincs meg az infrastruktúrájuk a home office-hoz.... így várhatóan 2 hónapig tudok még fizetest osztani.... utána senki nem kap lofaszt sem, amíg folytatni nem tudjuk.... illetve akinek hitele vagy bérleti díja van, amíg fel nem függesztik a hitel törlesztést, addig megoldom, de a többieknek nem fog jutni..... úgyhogy szóltam, hogy aki most rendelt 8k oled tv-t az mondja vissza de legalább ősszel fel tudok venni meg vagy 3 embert mert nagy lesz a választék
az üzlethelység akkor is aránytalanül drága volt most is. Legeseélyesebb 2009 ben lett volna akkor ami eladó volt olcsóbb volt akkor is több mint 100 milla felett lett volna
Aztán mindíg menni kellett odéb nagyobbra cserélni amikor még ment mert kinőttük a helyeket. Aztán nem élek rosszul de a fényűző életet kerültem mindíg is. Lehetnének azóta félig megvett üzlethelységeim amire ugyanúgy a hitelt kellene fizetnem ha megy ha nem. Cserébe lakóingatlanokat vettem amit én adok ki, bár most jelen pillanatban ez sem látszik az évszázad üzletének.
Ha most olyan okos lennék mint te bár nem vagyok Akkor én is eltölthettem volna az eddigi életem nélkülözésbe Aztán ehhez meg sem kellet volna szakadnom Most meg én is röhögetznék a markomba mint te, mert a semmiből nekem sem volna veszíteni valóm Szar pénzből csórón meg már megtanultam volna élni.
Van ahol meg a WC-ből is kiinnák a vizet ,itt meg ezen a szaron paráznak. Nem tudjuk már mit csináljunk jódolgunkban.
Most voltam a boltban és van minden.....
Választhatsz.
Maradok a nedves törlőnél.
Aztán mindíg menni kellett odéb nagyobbra cserélni amikor még ment mert kinőttük a helyeket. Aztán nem élek rosszul de a fényűző életet kerültem mindíg is. Lehetnének azóta félig megvett üzlethelységeim amire ugyanúgy a hitelt kellene fizetnem ha megy ha nem. Cserébe lakóingatlanokat vettem amit én adok ki, bár most jelen pillanatban ez sem látszik az évszázad üzletének.
Ha most olyan okos lennék mint te
Evvel is el tudjuk töröltetni egy darabig a seggeket Ha minden más elfogy
Gyors vettem is 2 hónapra valót
Most már nyugalom van nálunk
De nem csak az Utast, hanem a kedves kollégát is úgy elküldeném a k... mamába, mint a huzat!!!!
Ezért rakom fel ezt a k....a ki....ot "kordon"?????