Kb. mint az a rémhír az Origon, hogy elpusztult a koronavírusos kutya. Aztán kiderült hogy 17 éves volt és végelgyengülésben pusztult el, csak a gazdája fertőzött volt és benne is kimutatták.
Ez is igaz. Az egyik telephely püspökladányi radarállomás, a másik a kőrishegyi a Bakonyban, a harmadik meg itt pesten van....asszem elég lesz ez a mozgástér nekem is
Én pedig el fogok menni motorozni, meg bringázni, meg kutyát sétáltatni az erdőbe. Mindegyik magányos tevékenység, messzi minden embertől, elszigetelve. Kb. ennyi a követelmény.
A minden szart indokolatlanul felvásárló idióta, meg aki szarik a 2 méter távolságra és szipogva, köhögve tolakszik hogy jusson neki WC papír, engem jobban irritál.
Nem okos gondolat.
Kb. mint az a rémhír az Origon, hogy elpusztult a koronavírusos kutya. Aztán kiderült hogy 17 éves volt és végelgyengülésben pusztult el, csak a gazdája fertőzött volt és benne is kimutatták.
De ha most elbasznak ,akkor béna vagy!
A minden szart indokolatlanul felvásárló idióta, meg aki szarik a 2 méter távolságra és szipogva, köhögve tolakszik hogy jusson neki WC papír, engem jobban irritál.