Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Öreg már (10 éves elmúlt), sokáig kellene sütni-főzni.
A macskából pörköltet csinálsz és nem kell etetni.
Sajnos sose volt légpuskám, pedig galamb van xarásig a környéken.
én már a légpuska golyókat leltározom vazzeg, hétvégén lőgyakorlatot szervezek, haver is benevezett azt mondja nem volt a kezében a légpuskája 15 éve, de etetni kell neki is a macskát valahogy
Nekem 2 havi kajája van a macskának. Nem is nagyon van a boltokban macskakonzerv....
most hívtak hogy nincs táp, fel van vásárolva kb minden
jövő héten várnak egy szállítmányt de mivel külföldről jön így nem tudnak biztosat mondani hogy tényleg ideér-e
szóval azért van baj
2018 nyáron egyszer megszólalt rá a hátsó lézerblokkolóm, mikor elléptem mellette 130-al... kicsit be is szartam lelassítottam azonnal, aztán hagytak elmenni. Azóta nézem meg jobban, mit előzök meg
https://www.kutyakellek.hu/chi...
ezt eszi már régóta
3 szákkal rendelek az kitart kb 4 hónapig nyáron, télen meg kb 3 hónapig
olyan 3/4 zsák még van szóval nagyjából július végéig megvan a kaja
de már most írogatják hogy kisebb csúszások lehetnek a beszerzés-kiszállítás vonalon
Jobban bammeg
Milyet rendeltél? Nekem is van még bő 1,5hónapra való de lehet kellene betárazzak előre.

Városiak vagytok?
Hát igen, de még mindig jobban néztek rád mint egy nyuggerre aki be megy egy zacskó savanyú cukorért a boltba.
Nem biztos hogy mérnek abból a pzd rendszámosból, van amikor csak simán geciskedik, követési távolságot nem tartja be, 80-nal megy főleg olyan helyen ahol lehet hogy záróba futsz előzéskor.
Tucc élni!
kutyakaját épp most rendeltem mert ha akadozik majd a futárszolgálat akkor nehogy éhezzen a pitbull
most nyár végéig biztosítva van a kajája utána meg majd lesz valami
legrosszabb esetben mi is tudjuk ropogtatni, sütve van annyira rossz nem lehet
Na pedig most lehet csapatni...
Tegnap voltam motorozni picit,szinte semmi forgalom nem volt. Rekord időket mentem a hideg aszfalthoz viszonyítva.
De amúgy nagyon csúnyán néztek rám mindenhol azt vettem észre ,mert ilyen járványban ki az az állat aki motorozik?! Miért nincs otthon?...stb?.stb
Majd megtudod kisfiam!
A lisztedet baszhatod...mi még Inivel itt fogunk poénkodni fél év múlva is ,te meg légpuskával fogsz vadászni őzre...
Azt azért örömmel látom, hogy Rendőrségünk a helyzet magaslatán áll!
Ill. pontosabban ül, tegnap a 6-os Dföldvár-Pécs közti részén 3 autóban is, és ha már ott vannak, csak lézerezgetnek kicsit... a kollégák meg épp műszakot váltottak Szekszárdnál a 4 sávos rész parkolójában: 2 csíkos volt ott, meg a fekete A-Merci, amiből le-fel autózva mérnek.
Tiszta szerencse, hogy épp nincs fontosabb dolguk
ja látom rajta a tálat, akkor biztos kutyakaja
Családra nem gondoltál?
ez mi a szar?
Ezek szerint a japcsiknak úgy volt 4 tranzisztoros, hogy fele kamu volt benne, a sokolnak meg működött mind a 7?
Laca akkor te egy csúcsmodelt szólsz le Mi jogon teszed ezt?
Én azért betáraztam ki tudja meddig kell karanténba lenni ha lesz
úgy-úgy a nagyi is úgy használta