Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fesd meg a sín 2 szélén ők hibajavitó, vagy lakkfilc
Aztán látod ha ferdén húzod fel
A nem csigásat nagyon könnyű ferdére húzni és utána nem lesz pontos
Ha jol tudom a telenor 100 gigat ad.Csak nem hiredti és nem küld ertesitest.Neked kell kérned!
0.22, 0.33, 0.47 szokott lenni leginkább, de nyugodtan ki lehet baszni belöle, bár sose megy tönkre.
0.33 mikrósnak nézem
Valami ilyesmi https://www.conrad.hu/hu/mkp-k...
A szénkefés motorokon ha jól tudom zavarszűrő szerepet tölt be
Csak zavarszűrő. A mosók kommutátorosak egyébként is.
Az egy szürőkondi. Pont nem kell ahhoz, hogy működjön.
csak nagy legyen az a marék
Vészhelyzetben minden drágább
Ha onnan van ahonnan az osszes suletlenseged akkor nem.
én is holnap ferakom az ideget a nyílpuskára
Vagy fatertól kölcsönkérek egy sörétest úgy sem járnak mostanában vadászni
amíg nem az én ablakom alatt addig mindegy
gondolom a fagyasztó kapacitására alapoznak
az is feltétel?
a közeljövőben lesz akkora bevételem amivel passzolni fogok oda
Ja és a fólia kondenzátorok között lesz.
péntekre megkapjuk nyugi
Kondenzátor. Valószínűleg a motor indításra való, vagy csak simán szűrésre.
www.lomex.hu

A számokat nem ártana elolvasni, vedd fel a szemüveged, vagy csak próbáld meg úgy lefotózni hogy a fókuszba kerüljön.
na más:
qrva nagy ráértembe a gyerek addig nyúzta a fülem (rohadtul unatkoznak itthon pedig még az aktív karantén péntektől jön ) amíg elő nem vetette velem a kb. 15 évvel ezelőtt szétszedett magasnyomású mosót. Úgy volt akkor, hogy megcsinálom mivel nem volt leégve sejtettem, hogy nincs nagy baja. Aztán a projekt eltolódott a következő szezonra de csak nem lett prioritás aztán teltek múltak az évek még mindíg nem volt olyan fontos aztán baromira nem fontos most sem de a gyereket már nem bírtam lerázni. Na a lényeg eleve el volt törve a kábel elvágtam belőle lecsupaszoltam a vezetékeket. Meg van egy műanyagba öntött bisz-basz ami nem jó rajta Most ennek a kiiktatásával (kikerülésével is tökéletesen működik a villanymotor) Csak van itt egy halom szakértő azt tisztelettel megkérdezném ez az alkatrész vajon mi? Valami biztosíték félének gondolnám túláram ellen vagy nem tudom mindenesetre van egy csomó elmosódott írás rajta. Ez gyakorlatilag a motor és a kapcsoló közé került beépítésre.
tehát akkor mi ez és hol tudok ilyet venni
Várom megtisztelő válaszotokat
A hajeszes csigákat kihagytad.
mer állat módjára száguldoztok
Bár ez a száguldozás triumfosokat nem érint az nem tud száguldozni
Ha mindneki otthon marad, a nyugdíjasokat nem lesz aki megfertőzze amíg elugrik a postára, piacra, gyógyszertárba. Meg kell vèdjük őket, maradjunk otthon
Leállt minden autógyár, esélyes hogy nem nagyon, de egy hetet én várnék vele, háta mégis.
lesz kijárási tilalom,pár nap múlva.
Nekem automatikusan élesítették.
Céges nekem is korlátlan ahhoz nem volt mit hozzátenni.
Azt csak akkor vezetik be, ha túl gyorsan emelkedik az új fertőzöttek száma.
Ezért is fontos lenne hogy betartsák az emberek az ajánlásokat és előírásokat, mert a fene nagy lazaságnak meglesz böjtje.
Na végre egyszer igazad van !!
Lehet szalmonella járványra készül