Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mar csak azert is mert van egy 200 as hordom, abba mehetne, benzint meg nem tudok tarolni esszeru mennyisegben.
Akkor azért nem én se.....
Már csak kuton van szinte minden. A régi dolgozók máshol dolgoznak
Telenor-semmi. Én nem kaptam
Gázolaj kéne.
Meg a lófaszt........Volt amikor sok-sok liter állt a garázsban, volt majd egy éves kanna is, semmi baja se volt. Nem befőtt az. De aki finnyáskodik, annak lesz a kuton mindig friss
Baszhatod, allitolag gyorsan megpunnyad.
Nekem korlátlan a net a telefonon, de a többire kértem, mégse jött semmi. Elvileg céges csomagra is adják. Vagy ezt rosszul értelmeztem?
Akkor nyárra felvásárolok annyit hogy nem marad másnak.
Igen, mar mult heten mrgkaptam, elvileg lesz az 300 alatt is.
Azaz 15 giga.
3 hónapon keresztül 5 giga az.
Még két kérdés:
Ti si kaptatok 10 giga mobilnetet? Nekünk a T meg a Voda is adott.
..és tudtátok, hogy péntektől még 10 Ft lejön a benzinből? Az olcsóbb kutakon 320 alatt lesz.
Hibátlanok az izületeim, mind. Biztos emiatt
Mondjuk jó az ízületeknek is
gumiból és cukorból.....
Tudom, bőr nyesedékből, csontenyvből de mit tegyek, jólesik Parti kelléknek is elmegy, mert a szabvány gumimacit beáztatod vodkába, 2x akkora lesz, és be lehet állni tőle
Én különben sajnállak Pipi, de valahogy neked is érezned kell, hogy ez bizony a vállalkozás Nem csak habzsi-dőzsi van, jöhet fos cunami is, arra is fel kell készülni, nem csak rinyálni, hogy jajj, ki ment meg... mert ugyan miből? Mikor ilyen helyzet van, nem lehet senkire mutogatni, mindenki szív, persze soha nem ugyanakkorát.
Nekem 2008 elvitte a 15 év alatt felépített kisker üzletágamat. Változtatnom kellett, nem volt jókedvem ez volt akkor sokak sorsa.
Hentesekhez menj húsboltba...tele van
Én is - ehelyett elengedték a taxisoknak az adót. Biztos féltek a blokádtól. Szóval a taxisokon kívül mindenki dögöljön meg nyugodtan
Tudod miből van a gumicukor?
Mi vezérli ilyenkor egy ember agyát? Miért tesz ilyet? Nem értem néha az embereket....
Na de!
Holnap motorozás ,délután meg családi flekkenparty! Használjuk már ki ezt az office home izémizét
Akkora pics.....nak, egy nem is elég egyszerre