Meg a lófaszt........Volt amikor sok-sok liter állt a garázsban, volt majd egy éves kanna is, semmi baja se volt. Nem befőtt az. De aki finnyáskodik, annak lesz a kuton mindig friss
Még két kérdés:
Ti si kaptatok 10 giga mobilnetet? Nekünk a T meg a Voda is adott.
..és tudtátok, hogy péntektől még 10 Ft lejön a benzinből? Az olcsóbb kutakon 320 alatt lesz.
Tudom, bőr nyesedékből, csontenyvből de mit tegyek, jólesik Parti kelléknek is elmegy, mert a szabvány gumimacit beáztatod vodkába, 2x akkora lesz, és be lehet állni tőle
Én különben sajnállak Pipi, de valahogy neked is érezned kell, hogy ez bizony a vállalkozás Nem csak habzsi-dőzsi van, jöhet fos cunami is, arra is fel kell készülni, nem csak rinyálni, hogy jajj, ki ment meg... mert ugyan miből? Mikor ilyen helyzet van, nem lehet senkire mutogatni, mindenki szív, persze soha nem ugyanakkorát.
Nekem 2008 elvitte a 15 év alatt felépített kisker üzletágamat. Változtatnom kellett, nem volt jókedvem ez volt akkor sokak sorsa.
Mi vezérli ilyenkor egy ember agyát? Miért tesz ilyet? Nem értem néha az embereket....
Na de!
Holnap motorozás ,délután meg családi flekkenparty! Használjuk már ki ezt az office home izémizét
Ti si kaptatok 10 giga mobilnetet? Nekünk a T meg a Voda is adott.
..és tudtátok, hogy péntektől még 10 Ft lejön a benzinből? Az olcsóbb kutakon 320 alatt lesz.
Nekem 2008 elvitte a 15 év alatt felépített kisker üzletágamat. Változtatnom kellett, nem volt jókedvem
Na de!
Holnap motorozás ,délután meg családi flekkenparty! Használjuk már ki ezt az office home izémizét