Igen, kb azt kell szűrnie. A kommutátor szikrázik, és ez rádió frekvenciás zavart okoz. Volt is ilyen hogy szikratávíró, az pont így működött. Na ezt a magas frekvenciát nyeli el ez az alkatrész, nálad viszont zárlatos, szóval mindent elnyel. Működik nélküle a motor, és a wifit nem fogja zavarni, de ha lefagy a számítógép amikor bekapcsolod, az ettől van
Régen volt Kecskeméten is, anno rendelgettem tőlük ha jól emlékszem, de lehet Szegedi cég volt.
A szomszédét nem fogja zavarni, lehet a sajátodon se nagyon veszed észre. Leginkább a kefeszikrázásból adódó zavarokat szedi ki.
Javítottam olyat ami nem az volt. Abban is az indító kondi pusztult meg, igaz az nem is ilyen zajos gagyi volt mint a mostaniak...azokat egyből dobom ki, mert hulladékok.
múlthéten esett sok eső én meg megvárom, hátha megint feljön a talajvíz a pincébe mint 10-15 éve azt beelöntöm az akváriumi halakat majd pecázok a gyerekkel
Mivel most akadt felirat a picard hoz egyben megneztem, ha szombaton kijarasi lesz belekezdek egy voyager maratonba, ha megunom kocsit ujitok fel.van meg ket ugyfelnek cucc a raktarban azt megprobalom kivinni es beszedni a penzt toluk.
Csak a coop maradt, azt leszarom.
és ha szomszédét zavarja De akkor kihagyom. Bár ilyen saruvégeket vennem kell mert elért a kábel azt szétdarabolgattam. itt is volt régen egy kisöreg ami mindenféle ilyen bisz-baszt árult az ellenáláson át a krokodil csipeszig az üresalaplapig a biciklislámpáig, a mosógép motorig minden sz.rt de meghalt Peti bácsi Isten nyugosztalja. Kecskeméten tudok mondjuk egy ilyen helyet ha megvan még trióda vagy mi a kft neve
Lassan kezdenek felszámolodni a hobby elektronikai boktok. Régen minden nagyobb városban volt vagy,három, de még felénk a kisebbekben is egy. Pesten tudok többet is, de neten küldenek bármit. De ha kihagyod, hidd el semmi nem történik. Mosás közben ne hallgass rádiót.
Amugy hanyatt fekve.
A szomszédét nem fogja zavarni, lehet a sajátodon se nagyon veszed észre. Leginkább a kefeszikrázásból adódó zavarokat szedi ki.
Csak a coop maradt, azt leszarom.
Abba is van gyakorlatom