Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ő számolására nem adok már egy csomó mindent kiszámolt, az se stimmelt
most mit káromkodsz?
Írtuk. Lomex Conrad, hqnedis
Kijarasi tilalom lesz, szombaton, pipi kapitany kiszamolta.
Amugy hanyatt fekve.
gondolom nem lesz mindíg 350 az euró. remélem valamikor azért néhány hónap azt visszakúszik a 325-ös szint környékére
Tavaly vettem vagy 220eurot,szoval habzsidőzsi lesz.
Ez nem. Túl kicsi a vaku kondijához képest, meg a motor amúgy is lesüti
Mi vagy te? Chuck Norris?
Tavaly kellett volna több eurót venni.....ha netán hamar végelesz ennek a balhénak és nyárra még kijut valami túra vehetek aranyáron.
Igen, kb azt kell szűrnie. A kommutátor szikrázik, és ez rádió frekvenciás zavart okoz. Volt is ilyen hogy szikratávíró, az pont így működött. Na ezt a magas frekvenciát nyeli el ez az alkatrész, nálad viszont zárlatos, szóval mindent elnyel. Működik nélküle a motor, és a wifit nem fogja zavarni, de ha lefagy a számítógép amikor bekapcsolod, az ettől van
Hogy a fenébe birtok ennyi filmet megnézni egyhuzamban?
Mondjuk az igaz, hogy ezekkel az olcsó gépekkel hozott össze a sors, azokban még nem láttam aszinkron motort csak kommutátorost.
Kerámia kondi.
Régen volt Kecskeméten is, anno rendelgettem tőlük ha jól emlékszem, de lehet Szegedi cég volt.
A szomszédét nem fogja zavarni, lehet a sajátodon se nagyon veszed észre. Leginkább a kefeszikrázásból adódó zavarokat szedi ki.
Javítottam olyat ami nem az volt. Abban is az indító kondi pusztult meg, igaz az nem is ilyen zajos gagyi volt mint a mostaniak...azokat egyből dobom ki, mert hulladékok.
múlthéten esett sok eső én meg megvárom, hátha megint feljön a talajvíz a pincébe mint 10-15 éve azt beelöntöm az akváriumi halakat majd pecázok a gyerekkel
Mivel most akadt felirat a picard hoz egyben megneztem, ha szombaton kijarasi lesz belekezdek egy voyager maratonba, ha megunom kocsit ujitok fel.van meg ket ugyfelnek cucc a raktarban azt megprobalom kivinni es beszedni a penzt toluk.
Csak a coop maradt, azt leszarom.
és ha szomszédét zavarja De akkor kihagyom. Bár ilyen saruvégeket vennem kell mert elért a kábel azt szétdarabolgattam. itt is volt régen egy kisöreg ami mindenféle ilyen bisz-baszt árult az ellenáláson át a krokodil csipeszig az üresalaplapig a biciklislámpáig, a mosógép motorig minden sz.rt de meghalt Peti bácsi Isten nyugosztalja. Kecskeméten tudok mondjuk egy ilyen helyet ha megvan még trióda vagy mi a kft neve
Még nem késő. Hátha kijön.a bérleti dij belőle
A régi villanócsövekhez azért kellett töltés rendesen. Ma már azok is ledesek.
2dl denszeszes glicerin Na ezek az akasztófára valók
Lassan kezdenek felszámolodni a hobby elektronikai boktok. Régen minden nagyobb városban volt vagy,három, de még felénk a kisebbekben is egy. Pesten tudok többet is, de neten küldenek bármit. De ha kihagyod, hidd el semmi nem történik. Mosás közben ne hallgass rádiót.
hát kb. olyan érzés volt mint a gyertyapipába belenyúlni
Abba is van gyakorlatom
Mesebeszed, azok a csigak nyugodt 90 el mennek, es kurva zajosak.
Amugy virus ellen kell, nem baktérium elbaszták