Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek után nem biztos hogy így lesz.
Akar a fene építkezni, csak kellene, mert ha tényleg válság lesz akkor most jó csinálni.
Előző válság alatt vettem. Magamnak akartam házat építeni rá, de egy Érdről szalajtott ejtőernyős vén picsa az építési osztályon mindenáron keresztbe tett, hogy ne tudjak építeni.
Aztán jött egy kihagyhatatlan ajánlat egy nagyon jó házra, azt megvettem és már nem volt sürgős építeni, mire megint lett volna pénzem, meg elmúlt a válság, jött a CSOK.
Pár hónappal ezelőtt elég jó áron el tudtam volna nyomni. Pénz elfér a bankba, aztán a félévenkénti bozótirtás nyűgje is megszűnt volna.
Persze ha valaki mond egy nem túl sértő árat, akkor még mindig inkább eladnám.
akkor tud fizetni (ha akar) az a jó hír
az lenne a legjobb
ha nem tud fizetni nem fogok az utcára küldeni kétgyerekes családokat gondolod Az egyik már nem tud rezsit kell neki fizetnie A bérleményekből a következő időszakra nem számolok bevételre sőt sehonnan sem számolok bevételre csak a kiadásokra ami lesz bőven
Ja. A felszálló gépek nem hallatszanak, csak az álló helyen motort melegítők.
Nem a legcsöndesebb hely, de nem is vészes. Zuglóiak többet morognak mert felettük megy el az 1-es futópálya forgalma, oldalra meg ugye nem repkednek.

Emészd nyugodtan, nincs meghirdetve, és nem is akarom olyan hirtelen eladni, de tény hogy ez a környék a reptéren dolgozóknak ideális hely elsősorban.
Ja, hát mindig az sír akinek a legtöbb van.
Ja, hát mindig az sír akinek a legtöbb van. Te azért sírsz mert oda lesz a megtakarításod, tehát lesz miből enned. Hányan de hányan vannak akik megtakarítás nélkül vágnak neki.
melyikre gondolsz és mit jelent, hog bőszen?
Most nincs,érd be a buta plázapicsával.
Japán csajos nincs?
Vernyogás helyett nézzétek ezt a hülye picsát.Garantált gondolkodás nélküli nyáladzás lesz a vége mert pusztítja a gondolkodó sejteket a luvnya.

http://youtu.be/pEsxBffO_NE
De azért bőszen linkelsz tonnaszám index cikkeket.
A kutyának nem kell az a lom.
ezt sem tudom
Ha felszámolnák a brutálisan szigorú karantént Vuhanban, akkor két héten belül ismét kitörne a járvány. Szerintem van még ott baj éppen elég....
és ha értékesítenem kell?
én már a mesékben nem hiszek. Egyébként november közepén indult és csak most néhány hete kommunikálák azt, hogy lecsengőben van a járvány. ez 4 hónap. Azt mi van most ott a gazdasággal azt nem tudom
Hétfő reggel megvettem a festékeket: ha be jön a jó idő, rendbe szedem a konyhát (az tavaly elmaradt - nem volt több szabim, most majd lesz)
szép idő van, lesz időd otthon mosogatni is
igazad van a családi cégből kapott fizetésemből összerakosgatott 600 ezer ft-ból kezdtem meg a vállalkozást és hozattam be az első bálákat a 2000 évek elején. aztán baromi lassan sok év alatt szépen megindultam. Majd lett pénz kft-vé válni. Nem 5 perc alatt építettem fel és nagyon sok munkám benne van. Nem elbaxtam a bevételeimet hanem folyamatosan fejlesztettem a céget. amikor már nem volt szükséges jelentősen többet belevinni, befektettem ingatlara és eltettem megtakarításra.Most ezt látom szarrá válni zéró perc alatt hagy keseregjek már egy kicsit jó?
Hogy klasszikust idézzek: "Értem én a tréfát - csak nem szeretem!"
Csak elqrtad. Ha nem nyűglődsz rajta hónapokig, mát megvetted volna az új autót, a hitel törlesztést felfüggesztették, a pénzed meg úgyse sokat fog érni, ha bejön a rémálom.
De legalább az új autód meglett volna
két hét alatt felépül az ember belőle mi ezen a meglepő? elkapja vagy meghal vagy felépül? Folyamatosan leszenk akik felépülnek és akik elkapják.