Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fene,...... ez az uj ruha eleg formatlan lotyogos cucc, mintha egy szammal nagyobb lenne, es igy is........
Milyen műemlékről beszélsz ember? Rá van írva, hogy 7 tranzisztor van benne 1 db rádióban 7 !!!
Olyan gagyi azért csak nem lehet
Nem de te alulrol surolod egy atlagos koala szintjet.
Akkor csak simán fétised az egyenruha.
Pedig mind dogoske.
Az meg iden egy metert nem ment, ez ket kocsi vol, mindketto nagy autoszallitora kerult.
Mikor láttad? Amikor a motorodat raktad le a kaloda szállító utánfutórol isaszegnél, vagy amikor raktad föl?
Utóbbi.
pedig ez egy kirakós darabjának az utolsó eleme Nem kell hozzá elméleti matematikusnak lenni, hogy helyére pattanjon.
Ez már műemlék kategória. Bár sok mindent nem hallgathatsz rajta, mert rövidhullámon régen se volt semmi, középhullámon meg már szerintem a Kossuth se jön.
Nekem az utódja kallódik még valamerre.
Csak nem pazarolnak zsarukat eloallitasra ilyenkor.
Amugy ma volt isaszegi uton egy karambol, egy nyilegyenes ut, feltunt hogy hulye autovezetok, meg az hogy ket rendorcsaj iranyitott, mindketto dögös volt, es azt vettem eszre mindenhol a rendorcsajok fiatalok es dögösek.
Basszus most ez igaz vagy kapuzarasi.
Annak nem örülnék, mert olyat még használok
Nyugodt legyél, le is köhögöm a hülye picsát
kawa 70 et függesztik fel a nyakánál fogva
mer ámokfutó vagy. Kezdj el köhögni, meg tapogasd a homlokod, és mond azt mintha éreznéd,hogy kezdesz belázasodni, tuti nem baszogatnak
Ezek a boltok nevei, postáznak. De igaza van a kollégának, hagyd kia picsába, semmi gondot nem fog okozni, legfeljebb autómosás közben recsegni fog a Kossuth rádió a Szokol rádión
Azt hiszed szólnak? Ha megyek akkor minek jöttem, ha meg nem akkor vétettem. Sumák népség az.
Ha kijarasi van azt felfuggesztik nem?
Az nem az.
Arra vót eszed neked is, meg hogy kaviccsal dobáld a repülőket......
Januar kozepeig nyakig voltam, utana csettintesre megallt most igy marcius elejen eledezett.
Remenykedem hogy aprilis vegere eltakarodik annyira hogy lehet mozogni.
na digitál electronic a nevük. valamikor nagyon rég voltam bent akkor szedegettem össze a cuccot a motor rendszám lehajtó elektronikájához
lakó aljába van a petőfi útról nyílik.
Amugy jó lenne tudni mi a szitu, mert hétfőn mennem kéne pestre a rendőrségre szabs. ügyben idéztek. Aztán nincs kedvem a habokra csak ugy felmenni.....
Kinaiak ezzel is jól jártak. Letudták télen, amikor a fű se nő.
Ebben bizok en is, hogy ezt is elcseszte, amugy meg tokmindegy mert ha benn vagyok akkoris csak idegelem magam hogy a lőtéri vaddiszno sem jon be.
Pedig a január-februari uborkaszezon utan jott egy kicsi zsizseges, mondom picit nyugodtabban tudok anyazni a sok melora, erre bumm virus.
Van egy villanyszerelő mondás:
A feszültség alatt lévő drót pontosan ugyan úgy néz ki mint a feszültség mentes...csak más a fogása