azt ne legyen igazam de esélyes, hogy szombattól otthon ücsörgünk
számításaim szerint így jön ki
Első lépésként lezárták a határokat. Elméleti síkon kintről nem jön fertőzés aki meg áthalad az egy koridoron keresztül megállás kiszállás nélkül egyvágtában hagyja el az országot.(oké meghatározott benzinkutakon rendőri kíséret jelenlétében megállhat az útról le nem térhet)
Majd az üzleteket kezdték faragni lefelé a 3 órási nyitvatartással.
Pontos számítást nem tudok de szerintem a hétvége már boltzár és karantén. de legkésőbb a hét eleje
Ha nincs szerencsénk 2-3 hét
Most azon gondolkodom ha a vezetékeihez hozzérek akkor ez is kisül azt megb.sz?
Fasza első olimposz fényképezőgépem
A vakutöltő kondiját ahogy megfogtam durrant egy nagyot de úgy meg vágott, hogy 10 percig zsiborgott a kezem
Azóta félek az ilyesmiktől
aztakuva......
Rövid távon a tartós dolgok nem fognak esni amíg van mit enni inni és nem kenyérre kell a pénz nem kótyavetyéli el senki a tulajdonaát. A fogyasztási cikkek emelkedni fognak. A felvásárlási lázban beszaladt egy 155-k de ez nem lesz tartós. ha valami oknál fogva kitartana ez a hiszti huzamosabb ideig akkor bizony ingatlanok, nagyobb értékű ingóságok árai esni kezdenének.
Aranyba sem most kell belefektetni. Azt a csúcspörgésben kellett volna. Majdnem megduplázódott a menekülő "valuta" ára
és azt sem tudom mire jó
de a segítő készséget értékelem még ha ez nem is segít rajtam mégis többet tett értem ezzel a gesztussal mint az a kormány ahová számolatlanul öntöm a pénzt évtizedek óta
Ha nincsenek otthon az más kategória. Legfeljebb betőréses lopás. A rablás az egy sokkal súlyosabb megitélésű bűncselekmény, qvázi az erősebb elveszi a gyengébtől a tulajdonát. Azt,hogy milyen módszerrel,megüti megöli vagy csak ráijeszt majdnem mindegy. 2-8 év. de nyílván a párod jobban tudja ezt
ott van 0.33 mikroF
Mondjuk nem is kerestem