Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most minden segítségre szükségem van De ha véletlenül nem járok ara,mert mondjuk azt sem tudom, hol lax milyen boltban adnak ilyet mert obiban nem találtam
Mondjuk nem is kerestem ez ma esti project volt
Ha egyszer beindul egy biznisz......
szerintem készülj úgy azt ne legyen igazam de esélyes, hogy szombattól otthon ücsörgünk számításaim szerint így jön ki
Sora van itt mindennek kérem mint a rétesnek Első lépésként lezárták a határokat. Elméleti síkon kintről nem jön fertőzés aki meg áthalad az egy koridoron keresztül megállás kiszállás nélkül egyvágtában hagyja el az országot.(oké meghatározott benzinkutakon rendőri kíséret jelenlétében megállhat az útról le nem térhet)
Aztán engedték a népnek, hogy jól bespájzoljanak otthonra Majd az üzleteket kezdték faragni lefelé a 3 órási nyitvatartással. Pontos számítást nem tudok de szerintem a hétvége már boltzár és karantén. de legkésőbb a hét eleje Ha nincs szerencsénk 2-3 hét
Nem. Ennyi tárolt energia semmire se jó. A vakuban a villanófényhez tárolt energiát sütötted ki magadon. Valszeg akkor lágyult meg az agyad is
Van biztos vagy 200 ft, de ha erre jársz adok vagy,tizet tökingyé. Ezzel is támogatva sanyarú sorsod....
ja 0.33 mikrofarád Most azon gondolkodom ha a vezetékeihez hozzérek akkor ez is kisül azt megb.sz?
egyszer horgászaton a digi fényképező gépem adta meg magát a horgásztúra közepén Fasza első olimposz fényképezőgépem
Mondom ráértembe szétszedem hátha látok valami rendellenességet A vakutöltő kondiját ahogy megfogtam durrant egy nagyot de úgy meg vágott, hogy 10 percig zsiborgott a kezem Azóta félek az ilyesmiktől
Korlátlan után még jár 100 Gb aztakuva......
Na ugyanazt, csak ritkább a képcsöves tv. De pl rádio.
Nekem a korlátlam mellé is adtak.
de bevásárló kocsi csak van tán a benzinnek?
így sejtettem Ott nem tehettél mást
értem de milyen zavart kell szűrnie? Régen emlékszem ha bekapcsoltunk kint valami ilyesmit vagy elment a ház előtt valami csetegő borzadvány az bezavarta a képcsöves tv-t
Végén volt mikor már hónapok óta nem fizettek és már nem volt miből a fizut és végkielégítést kifizetni, ne, amikor még fizettek mert addig jó volt.
Na ez egész fasza lett jobban látszanak így a számok mint élőben
Ennélkül biztos indít mert kiiktattam azt indított. Ha ezt közb eraktam csak szikrázott kicsit de a motor nem indult.
tehát tutko ez a rossz, már csak az a kérdés mire való? Persze nem lehet eget verő dolog gondolom filléres, ha tudom ilyet hol kell venni akkor veszek azt ezzel rakom össze. Karanténba lesz idő ijennel baszkódni a rendőr 50 rugóra büntet ha indokolatlanul kint leszel
én kenem neki 130 al ahol kell
Hatalmas ez a síras...
attl függ, hogy meddig tart az apokalipszis Rövid távon a tartós dolgok nem fognak esni amíg van mit enni inni és nem kenyérre kell a pénz nem kótyavetyéli el senki a tulajdonaát. A fogyasztási cikkek emelkedni fognak. A felvásárlási lázban beszaladt egy 155-k de ez nem lesz tartós. ha valami oknál fogva kitartana ez a hiszti huzamosabb ideig akkor bizony ingatlanok, nagyobb értékű ingóságok árai esni kezdenének. Aranyba sem most kell belefektetni. Azt a csúcspörgésben kellett volna. Majdnem megduplázódott a menekülő "valuta" ára
Nincs aldi nálunk
alidis bevásárló kocsiba
igen csippant a telefonom bár nem tudom mi az és azt sem tudom mire jó de a segítő készséget értékelem még ha ez nem is segít rajtam mégis többet tett értem ezzel a gesztussal mint az a kormány ahová számolatlanul öntöm a pénzt évtizedek óta
ezt még sosem próbáltam
Már a modell vasút mozdonyban is volt ilyen zavar kondi csak valami törékeny vékony anyagból
Ja, meg ami.még fontos 250 V-os
hát pont az a rablás ha otthon vannak Ha nincsenek otthon az más kategória. Legfeljebb betőréses lopás. A rablás az egy sokkal súlyosabb megitélésű bűncselekmény, qvázi az erősebb elveszi a gyengébtől a tulajdonát. Azt,hogy milyen módszerrel,megüti megöli vagy csak ráijeszt majdnem mindegy. 2-8 év. de nyílván a párod jobban tudja ezt
De amugy láccik is csak szar a szemed, meg milyen mán a fejed is ott van 0.33 mikroF