Életem...
Én nem otthon végezhető munkát végzek. Ha behozzák a lakhelyelhagyási tilalmat ,nekem akkor is mennem kell. Az hogy mivel megyek ,had döntsem már el
Mikor mindenkit arra kérnek, hogy maradjon otthon, húzza meg magát, mondjon le minden nélkülözhető tevékenységről, akkor nem kissé irritáló a többség számára hogy egyesek az utakon szórakoznak, élvezkednek, fegyelmezetlenkednek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.. Szerintem nagyjából jogosan.
Na itt már megy a rémhir keltés, hogy tiszaujváros helyi rendelkezés alapján le lesz zárva, csak aki ott lakik az mehet be. Az tök jo mert mondjuk a kötnyezö településekröl mindenki ide jár vásárolni.
Tévedés: eredetileg szovjet piacra készült a Sokol, és ők akkoriban előszeretettel használták a hosszúhullámot is. Nézd át a kapcsolási vázlatát (KF-fokozatok), erre van tervezve az egész.
Én ma hivtam a pesti elöadot, hogy akkor hétfön kell menni vagy nem. Azt mondta semmiképp, majd küld másik idézést juniusra, addigra hátha elmulik a mostani helyzet.
tegnap reggel az állatkerti körúton a rendészek fotóztak le mindenkit fényképezőgéppel azt értem, hogy "kivéve célforgalom" de mit akarnak egy digitális fényképezőgéppel? nem zárt rendszerú, hiába időkódos, manipulálható mindenesetre várom a büntit, amire megy a válaszom, hogy én a Széchenyi FRürdőbe mentem, csak nem tudtam, hogy zárva van ennyire hiányzik a bevétel?
Én nem otthon végezhető munkát végzek. Ha behozzák a lakhelyelhagyási tilalmat ,nekem akkor is mennem kell. Az hogy mivel megyek ,had döntsem már el
Ez olyan szocis meglátás
Egy macska ragadozó...nem fog éhen halni. Ha meg igen,akkor meg is érdemli