Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyu: egy hét múlva géppisztolyos katonák fognak lebeszélni a motorozgatásról, de ne legyen igazam....
Életem...
Én nem otthon végezhető munkát végzek. Ha behozzák a lakhelyelhagyási tilalmat ,nekem akkor is mennem kell. Az hogy mivel megyek ,had döntsem már el
Akkor nem szabad szorakozni, mert akik nem tehetik meg, azokat irritálja?
Ez olyan szocis meglátás
Nagyanyám macskája a harmadik napon a spenótot is megette...amikor nem volt otthon nagyanyám hogy kinyalja a seggét
Ha Ini eljön érte, akkor viheti a pitbulljának.
Akkor a kutyával etesd meg
Én abban bizok hogy a többségnek vsak elfogy mér a pénze
Mikor mindenkit arra kérnek, hogy maradjon otthon, húzza meg magát, mondjon le minden nélkülözhető tevékenységről, akkor nem kissé irritáló a többség számára hogy egyesek az utakon szórakoznak, élvezkednek, fegyelmezetlenkednek, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.. Szerintem nagyjából jogosan.
Nem tudom...most mindenki haragszik mindenkire
Na bazmeg tényleg kellene az a kijárási tilalom mert addig vásárolnak minden faszságot amíg kiengedik őket.
Na itt már megy a rémhir keltés, hogy tiszaujváros helyi rendelkezés alapján le lesz zárva, csak aki ott lakik az mehet be. Az tök jo mert mondjuk a kötnyezö településekröl mindenki ide jár vásárolni.
Tévedés: eredetileg szovjet piacra készült a Sokol, és ők akkoriban előszeretettel használták a hosszúhullámot is. Nézd át a kapcsolási vázlatát (KF-fokozatok), erre van tervezve az egész.
Miért? motoron ki a faszt tudsz megfertőzni?
Mert hiába volt ebben több tranyó, attól még szarabb volt
Én ma hivtam a pesti elöadot, hogy akkor hétfön kell menni vagy nem. Azt mondta semmiképp, majd küld másik idézést juniusra, addigra hátha elmulik a mostani helyzet.
Én a zasszonynak szoktam vonyítani. Eddig többnyire működött a dolog.
És te hol fogsz ordítani ha nem kapsz enni?
ehh...
F@szt:: ha nem már evett 5-6 órája, akkor elkezd ordítani az ajtó előtt.
Kivágnám “mint macskát szarni!”
3-4 nap után elkezd vadászni
tegnap reggel az állatkerti körúton a rendészek fotóztak le mindenkit fényképezőgéppel azt értem, hogy "kivéve célforgalom" de mit akarnak egy digitális fényképezőgéppel? nem zárt rendszerú, hiába időkódos, manipulálható mindenesetre várom a büntit, amire megy a válaszom, hogy én a Széchenyi FRürdőbe mentem, csak nem tudtam, hogy zárva van ennyire hiányzik a bevétel?
Ami nekünk van benti, az még a macskakajában is.igen válogatos. Ami olcson lenne azt baszik.megenni
Márton Kand Úr (alias Pisaszagú Rettenet) csak az összevágott csirkenyakat és a konzervkaját hajlandó "elragadozni" a táljából.
Milyen macskát ok van nektek?
Egy macska ragadozó...nem fog éhen halni. Ha meg igen,akkor meg is érdemli