de miért lenne 6hónap 0 bevétel?lemegy a vírus aztán mennek az emberek vissza dolgozni,valamennyire visszaesnek a megrendelések és az igények,legalább megszűnik a munkaerőhiány.
azért azt vedd figyelembe hogy a mostani válságnak eleve előnyből ugrunk neki,mindenki jobban áll,az állam a cégek az emberek,nincs a sok bedőlésre váró devizahitel,aki kölcsönt vett fel annak általában az állam is segít.azért van itt lóvé és legalább most nem stadionokra megy majd,úgyis mindenki ezt akarta.
most mit b.sztattok Levezettem,hogy kb. mire lehet számítani ha ez 3-6 hónap. Aztán valamelyőtök belinkelt egy cikket ami igazolta a meglátásom.
És csúnya lesz. milliós munkanélküliséggel számolnak. Hiába takarodik ki ez a vírus, mire hült helye, elfogyott a fizetőképes kereslet. A kormány már megmondta az európai úniós segély az csak a kohéziós alap egy része amit mi már lehívtunk és felhasználtunk tehát úniós segítség nincs A magyar kassza behatárolt. Jelen pillanatban a virus megakadályozására csoportosítják át a pénzeket meg annak a néhány % gazdasági szereplőnek akit segélyeznek. Bővül még a kör. Ki fog terjedni a nagy foglalkoztatókra. A kicsikre nem marad semmi. Az állam vergődni fog. Járulék bevételeinek, áfa bevételeinek és alapvetően minden bevételének elveszti egy csapásra legalább az 50-60 %-át. Ebből a csökkentett pénzből kell még kifinanszírozni a hirtelen több száz ezer ember munkanélküli segélyét a változatlan nyugdíjfolyósítás mellett és azokkal is kell kezdeni valamit akik munkanélkülire nem hivatottak és munkahely hiányában már jövőhéten nem lesz mit enniük. Ha bedől a kormány és nagy esély van rá az állampapírokba fektetett megtakarítások egyik napról a másikra 0-át fognak érni. Éppen akkor amikor boldog boldogtalan a szuperállampapírba fektetett. Persze megjelenése előtt is szépen vették a kincstárjegyeket ami szintén állami.
A gazdaság nagyon nehezn fog magára találni. majd szépen próbálnak kinyitogatni a boltok aztán lehet be be zárnak is. A bérköltség és a járulékköltség az áru, bérleti stb. lehet nem bírja kitermelni abból a nyenge forgalomból amit a kereslet nélküli emberek produkálnak . Ha a nagyfoglalkoztatók elindulnak onnan lehet építkezni. Nagyon messziről, nagyon lentről Akkor lesz némi pénz a lakosság egy részénél amiből tud vásárolni és kezdi stabilizálni a kereskedelmet. Ez a zotya által síros esszének titulált véleményem egy nagyon is elképzelhető forgatókönyv egy elhúzódó virus válság esetén. 3-6 hónap az lényegében nehezen kiheverhető. ha 1-2 hónapról beszélünk meg lehetne fogni és el lehetne mondani,hogy amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan megy. Pikk-pakk talpra tudna állni a gazdaság azon okok miatt, hogy mindenki még állományban volna és várnák a startpisztoly eldördülését az újrakezdéshez. nyílván azt mondanom sem kell minden munkavállaló bejelentése 1 órára volna véve a pause idejére. Startnál ez visszaállna és a kormány is azonnal pénzügyi löketet kapna az áfából és járulékból és minden egyébből. Persze lehet ezt az egészet másképenis látni én ezt tartom reálisnak.
Az maximum csak remény lenne, hogy 1-2 hónap múlva vége De ezt egyenlőre minden híadásban elvetették.
mert csak ma olvastam bele ebbe a csoportba vagy fórumba vagy minek hívják ezt.
"még senkinek nem adtál igazat vagy értettél vele egyet"
és ez mit bizonyít?
meg van a véleményem,ami a jelek szerint más mint itt egy két emberé.legalább lesz kit ekézni.
Miért van az, hogy amíg mi beszélgettünk a jobb oldalon található bekötő úton, addig a képen látható kanyarban, 15 motorosból, 14 úgy vette be a kanyart, hogy átsodródott a szembe sávba?
Azt mondta Versenymacska, hogy ma jön motorozni.
De nem.
Tisztára depis lettem emiatt ezért, Pomáz - Dobogókőt 2X, Bajna - Héreg távot pedig 3X jártam meg, de már nem emlékszem tisztán, mert nemrég megittam 2 Staropramenet.
Viszont találkoztam két jó arccal, akikkel megváltottuk a világot és ez után nem sok kellett hozzá, hogy befűzzük az önjelölt kanyarfotós kiscsajt, akinek jól állt a távolság. De mindenkire mosolygott és ezzel feldobta a napunkat Héregnél.
Igen, ezért került az Armalite 15 (AR 15) re, (az M16/M4 család elődje) a fix 3 lövés leadására képes sorozatváltó kar, mert egy ellenségre átlagosan kilőttek 120 lőszert.
És nem mindig találták el.
Nyilván a pszichikai túlterhelés is bőven szerepet játszott és a tény, hogy az akció mindig gyorsabb, mint a reakció.
Na szarj már be. Ha vége ennek a szarnak ,eladod az egyik lakást és csinálod tovább. Van tapasztalat ,ismernek már...könnyű dolgod lesz.
Addig meg húzzál pecázni...vedd ki a megérdemelt pihenődet
Mert ugye előbb utóbb bezár a kaja gyártó cég
Még akkor is ha a csekkek befizetése jegelve van
Van fasza kötelem, kell? A mélytengeri zsilip most esélytelen, késöbb meg pénzünk nem lesz rá.
És csúnya lesz. milliós munkanélküliséggel számolnak.
A gazdaság nagyon nehezn fog magára találni. majd szépen próbálnak kinyitogatni a boltok aztán lehet be be zárnak is. A bérköltség és a járulékköltség az áru, bérleti stb. lehet nem bírja kitermelni abból a nyenge forgalomból amit a kereslet nélküli emberek produkálnak
Az maximum csak remény lenne, hogy 1-2 hónap múlva vége
http://youtu.be/JNxh3r0346Y
"még senkinek nem adtál igazat vagy értettél vele egyet"
és ez mit bizonyít?
meg van a véleményem,ami a jelek szerint más mint itt egy két emberé.legalább lesz kit ekézni.
Szihopata gyorshajto.
https://www.google.com/maps/@4...!3m6!1e1!3m4!1sI0Ekp5xCDqFX6h_GYLDu3A!2e0!7i13312!8i6656
De nem.
Tisztára depis lettem emiatt ezért, Pomáz - Dobogókőt 2X, Bajna - Héreg távot pedig 3X jártam meg, de már nem emlékszem tisztán, mert nemrég megittam 2 Staropramenet.
Viszont találkoztam két jó arccal, akikkel megváltottuk a világot és ez után nem sok kellett hozzá, hogy befűzzük az önjelölt kanyarfotós kiscsajt, akinek jól állt a távolság. De mindenkire mosolygott és ezzel feldobta a napunkat Héregnél.
Sorry.
Ezt nem kalkuláltam bele.
És nem mindig találták el.
Nyilván a pszichikai túlterhelés is bőven szerepet játszott és a tény, hogy az akció mindig gyorsabb, mint a reakció.
szégyen!
Addig meg húzzál pecázni...vedd ki a megérdemelt pihenődet