nekem a kubuntu volt kedvenc a kde ablakkezelő tetszett
de utána olyan fura lett minden tálca asztal stb minden drasztikusan változott és elengedtem, azóta se foglalkoztam vele
melóhoz is kellett a win aztán úgy maradt
de a szervizes laptora lehet felteszem egy másik vinyóra tesztnek
Gazdag a csávó azt meg kell hagyni.
Asszem a texasi kormanyzo mondta az obamanak mikor próbálta a fegyvereket begyűjteni hogy "ha kellenek gyere érte.".
nekem az ubuntu hasonló felhasználással egy órával tovább bírta a laptopon mint a win
vannak a java környezetben futó dolgok pl adóbevallás kitöltő program, csomó cégeknél tesztprogram kitöltő is ilyen, na azokat nem tudtam összehozni a linuxxal ide kell a buzivindóz
Jobb oldalról a Gatling azért kiszórt pár minimálbért
Ezt azért irigylem ezektől a nyomorultaktól
Nálunk a legolcsóbb .30-06-os skuló 490.-, de van 1600.-ért is. /db
a w8 nagyon gáz
a w10 még elmegy bár van idegesítő dolgai, de nagyon sok választás nincs már win téren
érdemes azt a fekete párducot is tesztelni
linux nem irigy, tudsz csinálni indítómenüt felpakolhatsz akár 5 félét is a gépre tesztelni
Akkor elmondom, hogy mi volt.
szájer valóban egy buzi,zsidó, aki partykra jár és szervez is, ezt kihasználták valakik és csőbehúzták.
Csendháborítás esetén, de még terrorizmus gyanúja esetén sem nagyon szoktak ajtókat berugdosni , nyugati , liberális, demokráciák, rendőrei.
Sőt, talán a hollandoknál, vagy a belgáknál, van egy idősáv, amikor tilos rajtaütni bűnözőkön.
Buzikra gúnyos megjegyzést tenni, meg pláne nem dívik.
Kilóg a lóláb, de attól ez a féreg még nem méltó sem a "magyar" előtagra, sem semmilyen képviselői címre, sem arra, hogy bármilyen módon velünk azonosítsák!
A fidesz pedig elkezdhetne komolyan takarítani, mert pl. dajcs tompika is bent van még, meg még néhány vállalhatatlan figura!
UFF
Persze néhány közbeszerzésen indulnék a segítségeddel
de utána olyan fura lett minden tálca asztal stb minden drasztikusan változott és elengedtem, azóta se foglalkoztam vele
melóhoz is kellett a win aztán úgy maradt
de a szervizes laptora lehet felteszem egy másik vinyóra tesztnek
Asszem a texasi kormanyzo mondta az obamanak mikor próbálta a fegyvereket begyűjteni hogy "ha kellenek gyere érte.".
vannak a java környezetben futó dolgok pl adóbevallás kitöltő program, csomó cégeknél tesztprogram kitöltő is ilyen, na azokat nem tudtam összehozni a linuxxal ide kell a buzivindóz
Ezt azért irigylem ezektől a nyomorultaktól
Nálunk a legolcsóbb .30-06-os skuló 490.-, de van 1600.-ért is. /db
Indexnél megszokott hogy kamu videókat rendeznek meg, de az Origónál csak a szimpla mocskolódás a divat.
Minimális dolog igényel megszokást, nem fagy, nincs semmilyen gond!
A faszt kerestem én annyi ideig a windowsnál?
az meg vastag kötött pulóver+sapka aztán majd megfagyott
http://youtu.be/p0_Zf7LUR_U
a w10 még elmegy bár van idegesítő dolgai, de nagyon sok választás nincs már win téren
érdemes azt a fekete párducot is tesztelni
linux nem irigy, tudsz csinálni indítómenüt felpakolhatsz akár 5 félét is a gépre tesztelni
De rámegyek a témára.
szájer valóban egy buzi,zsidó, aki partykra jár és szervez is, ezt kihasználták valakik és csőbehúzták.
Csendháborítás esetén, de még terrorizmus gyanúja esetén sem nagyon szoktak ajtókat berugdosni , nyugati , liberális, demokráciák, rendőrei.
Sőt, talán a hollandoknál, vagy a belgáknál, van egy idősáv, amikor tilos rajtaütni bűnözőkön.
Buzikra gúnyos megjegyzést tenni, meg pláne nem dívik.
Kilóg a lóláb, de attól ez a féreg még nem méltó sem a "magyar" előtagra, sem semmilyen képviselői címre, sem arra, hogy bármilyen módon velünk azonosítsák!
A fidesz pedig elkezdhetne komolyan takarítani, mert pl. dajcs tompika is bent van még, meg még néhány vállalhatatlan figura!
UFF