Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen! De a Korál-t és az Omegát többen ismerték.Meg szerintem minőségibb is mint ez a kanálpüfölés.
Én vékony csavarra gondoltam.Ilyen 2-2,5mm vastag 20-25mm hosszú.Meg van ilyen domború alátét,aminek a belseje olyan kialakítású,mint a csavar feje.Én ilyenekkel raktam fel.
Hullanak mint legyek a zenészek.
Ha látnám, see tudnám ki is az a Grófó

De isten nyugolsztalja az édesapját
Nálunk elismert roma zenész. Nekem nem jön be de pl. kollégámék csípik a cigány zenét, a grófó fiát is.
honnan is tudhatnam...de ez ki?
azt mondja 130 körül van a szárított fenyő,a vörös meg 180, a tölgy meg 280
egy asztalos egy személyes műhelyben persze hogy nem csinál heti 6db
nekem a bejárati ajtókat is ő csinálta, anyáméknak is egy csomó dolgot
Nomeg,ja,a tolgybol készít akkor drágább,fenyobol jóval olcsóbb.
Mindig jön hogy köbmétere 30e.
A tűzepen az epuletfa,nem a szárított bútor fa tablasitva
Mindig jönnek az asztalosok ezzel,először is nincs úgy gepesitve,kézzel ezt a minőséget nem hozza ki,és a másik hogy ha kerek a jövő hétre 6db-ot
megkérdeztem az asztalost, ezt: https://fabutorwebaruhaz.hu/te...
70-80 ezerből kihozza fenyőből, rejtett középső plusz alátámasztással
azt mondja lépcső lapokon kívül nem csinál tölgyből kb semmit, senki sem kéri a inkább a vörösfenyő amit kérnek
de a tölgy alapanyag nagyjából duplája vagy kicsit több mint a jobb fenyő, szóval ilyen max 150-180 ezer körüli összeg lenne pár extrával
szerintem az a 30as évekből származhatott, nyúlketrecként is élt vagy 15 évet
amúgy van pár fa cucc itthon tv szekrény könvespolc, de egyik se "bolti" hanem asztalos készítette mind, és mindegyik fasza nem nyaklik semmit sem
most konyhabútor csere van, kíváncsi leszek milyen lesz, mert bár bútorlap, de asztalos által összecsapolt-csavarozott helyszínen beépített összeillesztett stbstb
ismerősnek 3as(3,5??) facsavarral és 5ös fakötésű alátéttel szereltük fel a hátulját, alig lógott ki a feje az alátétből, ha minden igaz 4 centisekkel
van pneumatikus tűzőgépem, de nem volt az igazi, bántotta is egy kicsit a hátlapot meg simán egy késsel ki lehetett piszkálni
gondolom van többféle sűrűségű bútorlap, mert osb-ből is van fasza is meg szar is, egyszer bevásároltunk valami fos bolgár osb-t aztán a kaptárak pár év múlva hullottak szét
"azt gondolná az ember hogy a fa milyen fasza de ezek nem, nyiklik-nyaklik semmi tartásuk"
Ilyen volt nekem is a cipősszekrény.Meglöktem,libegett össze-vissza.Szétszedtem újra,faragasztó,rendes csavar.Azóta nagyon masszív.
Ez kb ugyanaz mint amikor merengenek hogy régen milyen fasza volt a Zsiga,abban meg volt anyag.
A maiak meg mind fos.
Ja,a Zsiga 60 nal már gépműhelyben generál volt,átlag 100-120 al járva,zorgott ,csattogott,ma még 400 e és pályán 160 nal is csend meg kényelem van.
Ez amit linkeltem nem a szuvas lecekbol tankolt háztáji,meg a polituros lábas szekrény kategória a 60 as évekből
Ezt egy asztalosműhelyben simán megoldhatod.
Viszont amit lapraszerelve megveszel,ott nem méretezel,hanem abból élsz amit kapsz.Meg azok nem bükk bútorok,hanem hitvány faforgácslapok.Abba meg hosszú vékony csavar kell,hogy tartson is.
én azt gondolom hogy ez átbaszás
sok-sok éve csináltattam egy asztalossal 180x200-as ágykeretet kicsivel olcsóbb volt mint az ikeában csak ez 4x12es deszkákból van az ikeás meg ilyen 1,5x10
plusz ebben van sima colos deszkákból alul egy "ágyrács" ami persze nem ágyrács mert ezen van a rugós ágyrács de egy vastagabb matraccal akár ágyrács is lehetne csak nem rugalmas
csapolva ragasztva csavarozva a helyszínen
a kis hab testemmel ha ugrok egy hasast meg sem moccan

az általad linkelt bútort nem ismerem, de láttam több gyártóét is hihetetlen fos vékony semmitérő az egész fabútor
azt gondolná az ember hogy a fa milyen fasza de ezek nem, nyiklik-nyaklik semmi tartásuk
öreganyám 3 ajtós fa szekrényét négyen vittük ki úgy hogy az ajtókat levettük, de majd beszartunk, annak a hátulja is kb 1,5 centis lécekből volt összeragasztva-csapolva, tisztára szúette volt de így is alig tudtuk szétszedni, csináltunk belőle nyúlházat
készre volt szerelve csak az ajtót tettem fel, de az is görbe, a saját súlyától elgörbült.....ezen a szaron minden görbe

igazándiból nem volt nagy választék és nem is volt olcsó
Kis pénz - kis foci. Ez van.
Jah,és a megfizethető is áldozata lett a gazdaság kifeheritesenek.
Ez az elektronikus számlázás nagy trükk.
Kiegyenlíti az esélyeket.
Ez a Kis Zsolt felé meg a másik.nyiregyi cucc a hulladék kategória felső szegmense.Van náluk rosszabb és silanyabb jó sok féle,de nem a minőség csimborasszoja.
Rengeteget ad el a butorszegmens ezekből.
Én is.
Nekünk kellett a sok ruhás-akasztós rész, ezért lett ez (nincs gardrób vagy beépített szekrény-hely híján): https://megfizethetobutor.hu/s...
(Tavaly még vagy 40 ezerrel olcsóbb volt - polcos hátlappal együtt)
Akkor mit gondoljak egy ilyenről?
Kurvaszep,kellene.Magyar gyártás.
https://fabutorwebaruhaz.hu/
Külön fajzat vagy,a gyűjtő.
Szoktak rendőrök jönni a helyszínelés után hogy mondjak árakat ilyen 20-30 éves matuzsálemi tuzifanak való cuccokrol.
Hámost mit mondjak?ki ad ilyenekert pénzt?
A Delity az nekem drága volt - pedig eléggé igényes cucc, és van elemválaszték is.