Szép jó estét Motorosok! Gondolom ahhoz, hogy valaki "zenélni" tudjon, illene elvégezni a "nyócosztályt" és utána érettségi. Majd közben zeneiskola.Ez lenne a minimum! Csak túl sokan vannak azok akik azt hiszik, hogy most ők ""sztárok"" lesznek ahhoz elég a "nyócosztályból" 3-4 a "nyóc év" alatt,mert ott kapott enni, és fűtöttek.! Ezek után megbeszélik a mexikóiak, hogy "ők" most "zenélni" fognak, sztárok lesznek, de amikor egy "győzike" bemondó lehet "oszt jóvan" az úgy! De ha egyszer csak ennyire telik??! Ez olyan mint az autóvezetés, eddig nem láttam még tanulóautóban füstöst.Gondolom mert szr a megfigyelési képességem.
A Keeper of the seven keys-t szeretem, a többi felejtős...............szerintem!
Egy ilyen fehér, rasztás buzit szívesen kitennék haitin pár órára, vagy egy letolt gatyás "gangsztát" a harlemben, csak , hogy tudja tolni a tesókkal kicsit!
"Woe to you, oh Earth and Sea, for the Devil sends the beast with wrath
Because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the beast
For it is a human number
Its number is Six hundred and sixty six"
Ramsteint normalis ember szerintem nem hallgat örömében rendszeresen
Fel nem tudom fogni hogy lettek ők ekkora sztárok... díszlet tekintetében le a kalappal, na de a többi
Van egy munkatársam, raszta haj,és lehúzott ablak mellett üvölteti a kocsiban a Dögös Robit. Egyszer a rádióban volt nemrég,botrány egy szar,2 perc alatt már idegesített.
Küldtem neki messengeren Lordi-Hard rock hallelujah-t,hátha megtér,de nem sikerült neki. A Ramstein sem segített,se a Halloween,pedig az még ugyan gyenge.
Csak mondom, hogy utál bennünket és röhög a fehér rajongóin!
Én személy szerint nem is értem mikor magyarok ilyen szemetet hallgatnak, pláne, hogy fizetnek is érte!
18mm es butorlapba siman jo a 3,5mm es 35-50 es facsavar.
esetleg lehet lamellozni, de az mar feketeoves technika, tuzni egy olcso lidlis elektromos tuzogep kell es egy 10mm kapocs hatfalhoz. Aztan lehet durrogtani.
Lapraszerelthez amit adnak az szog.
Kisebb komod, polc jo, nagyobb gardrobok beakasztosak inkabb. A szogelest nagy mereteknel konnyen elcseszheti a jobbagy otthon. A stabilitast meg bevett mod a falhoz csavarozassal novelni.
Kb 25 eve csinalom napi szinten.
Most felelősséggel kijelentem, hogy aki ezt hallgatja, az nem ember!
http://youtu.be/lQ5cUbDHVa4
Egy ilyen fehér, rasztás buzit szívesen kitennék haitin pár órára, vagy egy letolt gatyás "gangsztát" a harlemben, csak , hogy tudja tolni a tesókkal kicsit!
Because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the beast
For it is a human number
Its number is Six hundred and sixty six"
ha?
Fel nem tudom fogni hogy lettek ők ekkora sztárok... díszlet tekintetében le a kalappal, na de a többi
Küldtem neki messengeren Lordi-Hard rock hallelujah-t,hátha megtér,de nem sikerült neki. A Ramstein sem segített,se a Halloween,pedig az még ugyan gyenge.
Én személy szerint nem is értem mikor magyarok ilyen szemetet hallgatnak, pláne, hogy fizetnek is érte!
Össze vissza, Fear of the dark, Aces high, Number of the beast,stb.
Nekem bejött a Paul Di'Anno féle történet is.
Szegény Karcsi cica. Valami tök hülye betegsége lett, most kicsit szomorú vagyok.
esetleg lehet lamellozni, de az mar feketeoves technika, tuzni egy olcso lidlis elektromos tuzogep kell es egy 10mm kapocs hatfalhoz. Aztan lehet durrogtani.
Lapraszerelthez amit adnak az szog.
Kisebb komod, polc jo, nagyobb gardrobok beakasztosak inkabb. A szogelest nagy mereteknel konnyen elcseszheti a jobbagy otthon. A stabilitast meg bevett mod a falhoz csavarozassal novelni.
Kb 25 eve csinalom napi szinten.