Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 15 éves lengyelre (miután kétfelé bontottam) vettem vadiúj (más stílusú) fogantyúkat, mert azok koptak el a legjobban, meg így egy kicsit másképp is néz ki, nem olyan uncsi már, mint volt.
A tuzokapocs a hiedelmek ellenére kurvaeros rögzítés.
5 centinkent belove tuti.
Nagyon szar javításokra ezek kiszedese.
Egy sima 3mm HDF hátlap így lerogzitve sokszor inkább szétszakadt de a tuzokapocs bennemarad.
A vastagabb anyagú hosszú tűzők inkább elszakadni,főleg szerkezeti bükkfaba halál kiszedni.
Az excenteres rögzítés sem ördögtől való csak jól méretezett furatok kellenek és feszes tartást ad.
A delitynel van egy tervező annak a cuccot az őrületbe kergetnek,mind a 6-7 polclap ezekkel rögzített,kurvara időigényes.
A 32 éves (nősüléskori) magyar olcsó szekrénysort tavaly vertem szét, a 15 éves lapraszerelt lengyel még mindig megvan (és szinte hibátlan), csak átkerült a két kisszobába. A nagyszobába meg vettem komplett, olcsó magyart (nem szerelős, mint előbb írtam).
A kisbútorokat a Jysk-től szoktam venni (már van rutin a szerelésben és a faragasztó használatában is), de tavaly a szekrénysor az kompletten, készre szerelve jött az ország másik végéből. 6 db nagy elem, csak össze kellett húzatni őket.
Tizenöt?
Öt.
Az a baj,hogy hitvány az összeszerelés.Még ha magadnak rakod össze,akkor is spórolni akarsz.
A hátfalat normálisan csavarokkal kell feltenni,20 centinként csavarozva.Nem 3-4 tűzőkapoccsal.Meg az oldalát-alját-tetejét sem csak csavarozni,meg a kis gyári bajonettzárakkal összerakni,hanem rendesen faragasztót használni az illeszkedő felületeknél.így raktam össze a konyhaszekrényt,meg a cipősszekrényt is,simán arréb húzhatónem lötyögősödött ki.Stabilan áll.A hátfal meg merevíti az oldalát,a kihasasodás ellen.
Az nem, de mindenki az olcsó sz@rt veszi - én is. Aztán persze igyekszünk vigyázni rá, amennyire lehet. Tizenöt évenként meg venni kell másikat, a régi úgyis kiment a "divatból", meg már unalmas is mindig ugyanazt nézegetni a lakásban.
A normális szekrény nem hasasodik ki.
azt lett volna fontos agyonverni aki kitalálta a pozdorja lemezt, de még azelőtt mielőtt kitalálta
2,5 kiló cucc van a gardrób 2 polcán meg kb 4 kiló ruha az akasztós részen, és lett kb egy centis hasa a szekrénynek pár év alatt
össze kellett dróttal húzatni a polc alatt mert leesett az akasztós rúdja......
mivel a sportmotor.hu -t üzemeltető AdComNet Kft nem biztosít felületet a szemelyes adatok törlésére illetve emailekre nem válaszol, a NAIH-nál adatvédelmi eljárást kezdeményezünk ellene.
ami még fasza az az indokolatlan cenzúra a szomszédok sorozatból
azért a tdi után az összes ilyen mű egy vérszegény fos
a tdi nagyot ütött, olyan magasra tette a lécet hogy senki se tudja megugorni
Azt a ki be b@.....tttt
Sírtam a röhögéstől
Ez k...a jó,majdnem behugyoztam!
Az Zoli !
Új cég viszi ki a csomgokat,nem közvetlen a posta.
minden megjött már de a szivattyú még nem jött
csomagkövetés szerint 6 hete van magyarországon
Odaért a posta?
Mer nekem igen.
régebben a csomaglistával volt valami gond grafikus módban
vagy csak felvenni nem lehetett szervereket vagy valami ilyesmi
már nem emlékszem
Én B+ több, mint 50 éve itt élek, és még én se szoktam meg
Nem, csak az ikonra kell kattintani - de ez már az Ubuntun is így van 10 éve...
2 éve van Mint, sok év Ubuntu után. Pár dologban kevesebbet tud, de lényegtelen. Azért váltottam, mert az Ubi megint faxakodott a Shell-el tököm tele lett vele, hogy a jó Gnómot lecserélték Unity-re, aztán mire nagy nehezen megszoktam, akkor meg vissza egy szar Gnómra Instabil is lett...
Feltettem a MInt-et, azóta megy, bár néha akadozik, gondolkozik, minden ok nélkül... megnézem az új hosszú távú Ubit megint - vagy W10-et
Tudod mit kellett neki dolgozni, hogy összeszedjen abban a köcsögszegény brüsszelben 24 népi mintás csuport, (köcsög) és mindet bejárassa??!?!!