ha linux van azért ilyenhez kellene kicsit érteni
nem tudom van -e grafikus felületen frissítés, ha nincs akkor parancssor, és beírod
sudo su
kér jelszavat, beírod
utána
sudo apt-get update
ekkor frissíti-letölti a csomaglistákat
majd
sudo apt-get upgrade
ekkor frissíti a dolgokat
érdemes pár havonta lejátszani
Én el tudom képzelni Szájerről a baloldali média verzióját is, meg el tudom képzelni a baloldalról a jobb oldali média verzióját is.
Minimum nem egyértelmű. Vagy neked vannak konkrét információid, mint az Újhelyinek?
frissítsd a linuxot aztán minden menni fog
amit letöltesz abban nagyon sok minden nincs meg
miféle linux?
régebben egy csomó embernek ezt tettem fel: https://hu.blackpanther.hu/tel...
Ezzel én is így vagyok (mindig tele, és nézem a fogyasztást). Romániában tényleg minden kocsim, motorom kevesebbet kajált. Legjobban meg a "híres" OMV 100 fogy (a Clio is fél literrel kért belőle többet - és nem megy jobban vele). Amúgy legtöbbször OMV95-öt tankolok, mert az a kút itt van a szomszédban.
Mindig nézem a fogyasztást!
Ha tankolok, akkor csak tele és nullázom az egyik napi számlálót,így nem nehéz fogyasztást mérni!
A vidit nem tudtam megnézni, mert nemrég váltottam linuxra s nem minden megy még, de az a tapasztalatom, hogy ausztriában, de még romániában is kb. egy lityivel kevesebbet evett a vas.
Itthon mindegy , kivéve a lukoilt, azzal többet eszik.
A 4-es metró pénzét sem lopták el anno szocik, mészáros sem strómankodik, hanem hősiesen félretették az áldott nép javára a megmentett pénzeket, majd ha rosszra fordulnak a dolgok... de mivel nálunk ma minden rendben, ezért hősiesen őrzik nekünk a régi és új elvtársak....
bugyibuci
+20 fok után meg a +10 is hűvös.