De.....en nemakarom,azt se nezem,ezt meg 5mp ig kotelezo.
Amugy meg te koltod a nagy lét,en szegeny kisvalkalkozo vagyok,nem evi 4 millios TB koltsegu oligarha.
Miafasz van ezzel a youtubal?
Vagy dobrev feje esik le a kepernyorol vagy egy homár tarsasag reklamozza hogy a csalad nem csak no meg ferfi lehet.
Ennyi lovet kaptak hogy szorjak propagandara?
asszonnyal néztünk oonyha bútorhoz lapokat
volt kb 300 féle
bogarászik a nej vagy egy órát szegény már tiszta zizi volt
aztám meguntam az egészet és rámutattam kettőre hogy ebből lesz a minkakap meg ez és takarodjunk a gecibe
Mondjuk én általában tudom mit akarok venni, ezért is nehéz a dolog, mert azt mondják ugy nem gyártják le, meg nincs olyan variáció. A szövetet is mondtam milyen kell, azt mondta olyan nincs erre. Mondom a gyártónál van, csak ép amit máshol el akartak adni az a mérete miatt nem volt jó. Ere csak addig matatott mig megtalálta egy másik kupacba azt a kárpitot vagy mia francot, ami szinben is ugyanaz volt amit már kinéztem máshol meg mosható, nem nedvszivó de puha és nem bőrutánzat.
A legtobb vevo nem ilyen kitarto,az elso 5 lapig birja a kepeket.
Abba is belezavarodik ha odateszek 20 szovetmintat es kitalalja hogy legyen a kiallitott.
Á, ha már bemegyek és nem akarja a duplájáért adni akkor megveszem. én még szeretek boltban vásárolni, egyedül az alacsonyabb árfekvésű elektromos, elektronikai cuccokat meg pár apróságot veszek netről.
Ez igaz?