Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fotelmotorosban feldobtak hogy az uj k1600 jelentosen fogyassza az olajat.
Ez igaz?
Ezért megérte előfizetni a youtube premiumra, nem látom ezt a sok szart, főleg hogy 4 hónapig ingyenes is
Fizessek youtube-ért?
Infarktust kapok.
Ki az az évi?
Upsz,vihogos akart lenni.
Bagatell.
Nem kötelező.... van YouTube premium, reklám mentes.... vagy nem kell YouTube-zni senki nem kényszerít
Kettő
Havi.... Nem évi!
De.....en nemakarom,azt se nezem,ezt meg 5mp ig kotelezo.
Amugy meg te koltod a nagy lét,en szegeny kisvalkalkozo vagyok,nem evi 4 millios TB koltsegu oligarha.
Ha mar közel 100 Mrd-t szórunk a köztévének nevezett szarra, erre is juthat
Miafasz van ezzel a youtubal?
Vagy dobrev feje esik le a kepernyorol vagy egy homár tarsasag reklamozza hogy a csalad nem csak no meg ferfi lehet.
Ennyi lovet kaptak hogy szorjak propagandara?
asszonnyal néztünk oonyha bútorhoz lapokat
volt kb 300 féle
bogarászik a nej vagy egy órát szegény már tiszta zizi volt
aztám meguntam az egészet és rámutattam kettőre hogy ebből lesz a minkakap meg ez és takarodjunk a gecibe
kb mindegy
mondig az asszonyok vásárolnak
Ha veszek akkor valodi bőr,oszt annyi.
Mondjuk én általában tudom mit akarok venni, ezért is nehéz a dolog, mert azt mondják ugy nem gyártják le, meg nincs olyan variáció. A szövetet is mondtam milyen kell, azt mondta olyan nincs erre. Mondom a gyártónál van, csak ép amit máshol el akartak adni az a mérete miatt nem volt jó. Ere csak addig matatott mig megtalálta egy másik kupacba azt a kárpitot vagy mia francot, ami szinben is ugyanaz volt amit már kinéztem máshol meg mosható, nem nedvszivó de puha és nem bőrutánzat.
Azasszony lehet,hogy te nem az ezerszazalek.
A legtobb vevo nem ilyen kitarto,az elso 5 lapig birja a kepeket.
Abba is belezavarodik ha odateszek 20 szovetmintat es kitalalja hogy legyen a kiallitott.
idén kb egy milla ment el bútorra, múlt évben kb 400
ha ennyivel nem vagyok vevő akkor hülyék vagytok
Ilyen nem lesz,aldott jo filantrop vagy.
Attól még megtalálom..... Amit vettem sarok ülőt legalább három néven találtam meg a neten ugyanattól a lengyel gyártótól
Á, ha már bemegyek és nem akarja a duplájáért adni akkor megveszem. én még szeretek boltban vásárolni, egyedül az alacsonyabb árfekvésű elektromos, elektronikai cuccokat meg pár apróságot veszek netről.
Ezert nevezzuk at random a termeket,es baszhatod az argepet.
Megnézed, majd megrendeled netről, ahol a legolcsóbb
Te nem vagy vevő