Aki Szlovákiában pozitív tesztet produkált, az ment automatikusan 2 hét hatósági karanténba. A többi meg nyugodtan melózhatott, a gazdaság sem dőlt össze.
A teszttöl nem terjed a virus? Nahát.......akkor oltás se kell.
Épp.tegnap irtam ismeröst, hogy amint megtudta rögtön végig járta öszes boltot, patikát, a beteg apjához a kutyát stb....
motorhoz kell egy fél szál a hurokba
csak sajnos ehhez le kell szedni a gumi egyik oldalát
utána visszahúzni fogóval a hurkot ütközésig
robogóba csináltam ilyet már
szövetig kopott akkor se eresztett
A kukac jó, én is venni akarok már néhány éve de mindig elmarad... pedig jó, ha van... nekem csak trutyi van az autóban, amit bele nem tennék, mert nem jó semmire. Pumpám viszont van villanyos.
kukac egyszerűbb, és olcsóbb
500ft volt a szett, de ehhez vettem rendes kukacot mert ami a szetthez volt az elég bénácska, 50db kukac volt 2000 amit feleztünk egy ismerőssel, megvan már jó sok éve az első aktusnál visszajött az ára. azóta nagyon nyerésben vagyok vele
Én azt nevezem defektnek, mikor állsz az úton az autó mellett, és nézed, hogy felnin ül Amikor tudod, hogy 2 hét alatt leereszt, mert szög van benne, de baszol elvinni a gumishoz - az a lustaság
legutóbb egy drót vagy szög vagy hasonló hengeres fém rúd volt benne, alig tudtam kihúzni az is ilyen 2-3 hetente engedett le
az új gumi mindig kopott lesz egy idő után......
astrára 3 szett van: nyári, téli, és a román
most a román van fent de nem teszem vissza mert már nagyon ráz. fasza román kátyúk szálszakadtra baszták az első úton az új gumit
Nekem se volt defektem 20 éve... pedig sztem 5x annyit mentem, mint te... az egyik titka, hogy nem szarrá kopott gumit kell használni Ha 2 hét alatt enged 1 barra, az nem defekt, attól nem maradsz az úton. Az arra utal, hogy fos öreg a gumi vagy a felni rozsdás, vagy mind2. Nekem pótkerekem sincs 14 éve...
jó neked
nekem az elmúlt pár évben három is volt az opelen, szerintem most is beleléptem valamibe mert 2 hét alatt leenged 1 bar alá
de nem nézegetem mert lassan megy fel a téli gumi aztán ez a gumi szett kidobós lesz
ami a vicces egyik se a földutas tekergés miatti tüske vagy ilyesmi
kukac szett van minden kocsiban, egyszer használtam is az út szélén, gyorsabb volt mint a kerékcsre, persze a pumpálást leszámítva mert egy nagyon mini kompresszorom van kell neki 3 perc mire felfújja
Kiidegelné a patológust.
Ez olyan mint amikor a folyamatok folyamatban vannak.
Épp.tegnap irtam ismeröst, hogy amint megtudta rögtön végig járta öszes boltot, patikát, a beteg apjához a kutyát stb....
csak sajnos ehhez le kell szedni a gumi egyik oldalát
utána visszahúzni fogóval a hurkot ütközésig
robogóba csináltam ilyet már
szövetig kopott akkor se eresztett
ennek a végén van a rés nem kell kihúzáskor forgatni, nekem az a forgatós nem jött be
500ft volt a szett, de ehhez vettem rendes kukacot mert ami a szetthez volt az elég bénácska, 50db kukac volt 2000 amit feleztünk egy ismerőssel, megvan már jó sok éve az első aktusnál visszajött az ára. azóta nagyon nyerésben vagyok vele
az új gumi mindig kopott lesz egy idő után......
astrára 3 szett van: nyári, téli, és a román
most a román van fent de nem teszem vissza mert már nagyon ráz. fasza román kátyúk szálszakadtra baszták az első úton az új gumit
nekem az elmúlt pár évben három is volt az opelen, szerintem most is beleléptem valamibe mert 2 hét alatt leenged 1 bar alá
de nem nézegetem mert lassan megy fel a téli gumi aztán ez a gumi szett kidobós lesz
ami a vicces egyik se a földutas tekergés miatti tüske vagy ilyesmi
kukac szett van minden kocsiban, egyszer használtam is az út szélén, gyorsabb volt mint a kerékcsre, persze a pumpálást leszámítva mert egy nagyon mini kompresszorom van kell neki 3 perc mire felfújja