Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lesz akkor lehet.
De addig még van idő.
Biden az elnök,a kínaiak meg visszaviszik a vírust kínába.
akkor te az első körben oltatod magad?
Inkább az eoktatás,a maraggyotthon,a nemenjkülföldre,a 8 utéán cak kutyával,és se vendéglátás,se szállodaipar stb szopatás.
Én megvagyok,eladtam egy kivételével az összes bűrgarnitúrát,és fogynak a sarkok is.
A boltzár 24 ig fájna utána már azt is leszarom január közepéig.
Menjetek inkább oltatni magatokat, mert kevesen vannak......
https://m.hvg.hu/tudomany/2020...
Ebben amúgy szóról-szóra egyet kell értsek veled.
Sok büdös dögevő, hülyék és buták mind egy szálig.
Az, hogy média nyomja, mert a velük egyformán hülyék megveszik a belépőjegyet a rendezvényükre az egy dolog.
Donizetti: Lammermoor di Lucia operájának jegyeladásából felkopna az álluk, pedig az is egy mára elhíresült darab.
Szar, szemét, állatok ezek mind egy szálig.
én nem vagyok egyik mellett sem de nem látom úgy a dolgokat ahogy a média beállítja

én azt gondolom( és ebben igazat adok neki) hogy egy gyógyszer tesztelése nem pár hónap és nem is pár év
és nem gondolom hogy mindenki hülye aki azt mondja hogy ez így jó, de a modern orvoslás és gyógyszer ipar sosem azért volt hogy meggyógyulj, hamem azért hogy legyél tünetmentes és érezd jól magad
pl ezt biztositani tudja pár marék kanabisz is mégis aljas bűnöző aki termeszti és fogyassza(árulás nélkül is)

amugy egy csomó régebbi videóját láttam és egyben se volt olyan reklám hogy csak az xxx gyártó c vitaminja fasza
ha volt benne reklám mindig szabályszerűen meg volt jelölve
mostanában nem nézrm mert fárasztott ez a vírus körüli széllel szembeni hugyozásos dolog
Ki a dealered? Pár jó rakéta felénk is elfogyna.
Adtam pár hete is, keress utána, de a lényeg a lé és politika.
ezeknek a kis csíráknak mindent el kehet adni ami SZTEREOid meg koksz
semmi sem számít csak az hogy be lehessen szúrni
sztem rendeld egyszerre a két tételt, hátha úgy kevesebb a posta
próbaidőre felfüggesztett... no comment Én ha elrontom a bevallást, vagy nem adok számlát, és "elcsalok" 100 ezret - akkor megbüntetnek 100 ezerre. Petit 280 millióra kellett volna...
Hidd el, mi is nagyon örülünk és fontosnak tartjuk a folyamatos, naprakész időjárás jelentéseidet!
Igaz, hogy az ország más szegleteiben élünk, de örömmel tölt el szerintem mindenkit, hogy nálad mindig tudjuk, hogy milyen idő van.
A téli motorozáshoz ez elengedhetetlen.
Köszönjük!
Mondjuk ez nem csoda.....
Dehogy, idöjárás pont hu csak mindig mellé kattint bejelentkezéskor
Én most fogok
Én most fogok
Nem értem.
Vajon ezt a Szájer-zsidót bedobták a közösbe, ahogy szokásuk, ezzel mit szeretnének eltussolni??
" A Totya mondta hogy balhé lesz. Nagy balhé."
Idén szilveszter előre lesz hozva 18:30-ra A január 01 18:00-s tűzijátékot már elsütötték több helyen, de ez valami új lenne
Vagy akár ünnepelhetnénk a japókkal együtt - az stílusos lenne...
Hogy értené o csak motoros témákat ír ide
érdekelne mit hoztak össze a pár helyen
van link?
Ma rendeltem 100db rakétát szilveszterre..... majd én csinálok bulit
Hát épp ő kelti a feszültséget bizonyítékok nélkül az meg, hogy büntethető a hatóságrr
a tartozik, de hogy mely érdekek mentén és miért csinálja azt már pár helyen öszefoglalták.