Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remelem, hogy pár év múlva megvalósul az, hogy ok tartanak el engem és nem én őket
baszki
én vagyok a vevő
Tény hogy vannak előnyei a netes vásárlásnak, de pár dolgot sose vennék ,csak ha látom és meg tudom nézni élőben. Ilyen a bútor is.
Netessel meg tartja magat a kiprobalas.
Bar eleg hulye a nep es anelkul is kattingat vasarlaskepp.
Én állítom, hogy az, aki tartja magát valamire, és a kettő közül kell választani, az nem a cigányokat választja.
Mind a kettő réteg kultúra (rétegzene?), de mégis, micsoda különbség van a kettő között.

És mi ad nekem bizonyságot? Hát az, hogy Donizetti nevét máig ismerik...
No,tehat,te ellennel az iphone 12 vel,de en hiaba emaikeznek az ulogarnituranak nem maszik fel onmagatol a kocsira.
Probaltam.
Már erre is van magyarázat, direkt ugy csinálják a statisztikát......bár azt nem értem, hogy ezesetben nem felefelé kéne alakitani a számokat?
Most akkor pár év mulva mindenkit kirugsz, vagy nem lesz ennyi meló?
Elég csak a netes vásárlás erősödésére gondolni, pláne ha ingyen kiszállítás meg háromnapos visszavásárlás is van hozzá.
Az eoktatás miatt csak aza szük réteg morcog leginkább akiknek ált iskolás a gyereke, és minél kisebb annál inkább morcog. De ezt nem fogja az oltás se megoldani, szerintem évekre beáll ez az állapot mint a szög. Ez a maradj minnél jobban otthon egymagad nem a virus miatt van de jó alibi rá.
Kirugnék....
Egyelőre még ott tartunk, hogyha kirúgnak mindenkit e egyedül csinálnám, lenne pénz dögivel..... most még nem tartunk ott, de remelem pár év és változik... most így is jó, csak sok a fejtörés....
Nem ismered a vevot.
Mondjuk a kanaperol neha fel kene kelni.
ugyanmár
ne hidd ha lehúzod a rolót pár hétre-hónapra akkor úgy elmenne a vevő hogy vissza se találna
ezt csak a zsidó vér hiteti el veled
minden menne tovább mint azelőtt
Ettol meg kinyithat a kocsmas es kawa se morcog a szilveszter miatt?
itt van Bogyónak a Zindexes verzió, mert ő csak ezt érti
https://index.hu/belfold/2020/...
Nincs itt semmi különös, kéremszépen meg kell nézni a halálozási adatokat... 7 évre visszamenőleg könnyen hozzáférhető. Annyi eltérés van, hogy tavaly ilyenkor nem mondták be minden reggel, hányan haltak meg előző nap xy kórságban.
Ahq,kawa is azert morcog az eoktatas miatt,a szomszed kocsmas is boldog hogy no problem mindenki kiheveri a konnyu influenzat,es nektek kurvajo.
Emesét bírtam meg persze a metált is... operával lehetne kínozni, de azt elviselném, mint Rambó. Ezekkel a cigány szarokkal viszont ki tudnának űzni a világból
Fenét, a legtöbb beteg pár nap alatt kifeküdte, vagy volt, aki belehalt - a te estedben a "verklid" szempontjából ez mind1 sőt, nekünk is
Metált bírod?
Hááát, az se 100-as, aki egy Donizetti operát végi bír hallgatni
A baj hogy nem te vagyok,ha én kifekszem a vírustól akkor a verkli megáll 1 hónapra.
Na onnan már nem biztos hogy ujraindítom,neked meg ott a sok kedves megbecsült alkalmazott akik összehordják a bmw-re a dellát.
A ruszki előtt szerintem dögivel lesz az usákos cucc.
Mivel az unijo kijelentette hogy nekik jóvá kell hagyni mielőtt o1g bármit vesz.
És nekik az usákosban van a biznisz nem a ruszkiban.
Adasd...
Legyszi adást be magadnak az oroszt.... én várok meg 2 évet és ha rendben leszel, majd én is beadatom az akkorit