Én állítom, hogy az, aki tartja magát valamire, és a kettő közül kell választani, az nem a cigányokat választja.
Mind a kettő réteg kultúra (rétegzene?), de mégis, micsoda különbség van a kettő között.
És mi ad nekem bizonyságot? Hát az, hogy Donizetti nevét máig ismerik...
Az eoktatás miatt csak aza szük réteg morcog leginkább akiknek ált iskolás a gyereke, és minél kisebb annál inkább morcog. De ezt nem fogja az oltás se megoldani, szerintem évekre beáll ez az állapot mint a szög. Ez a maradj minnél jobban otthon egymagad nem a virus miatt van de jó alibi rá.
Egyelőre még ott tartunk, hogyha kirúgnak mindenkit e egyedül csinálnám, lenne pénz dögivel..... most még nem tartunk ott, de remelem pár év és változik... most így is jó, csak sok a fejtörés....
ugyanmár
ne hidd ha lehúzod a rolót pár hétre-hónapra akkor úgy elmenne a vevő hogy vissza se találna
ezt csak a zsidó vér hiteti el veled
minden menne tovább mint azelőtt
Nincs itt semmi különös, kéremszépen meg kell nézni a halálozási adatokat... 7 évre visszamenőleg könnyen hozzáférhető. Annyi eltérés van, hogy tavaly ilyenkor nem mondták be minden reggel, hányan haltak meg előző nap xy kórságban.
Emesét bírtam meg persze a metált is... operával lehetne kínozni, de azt elviselném, mint Rambó. Ezekkel a cigány szarokkal viszont ki tudnának űzni a világból
A baj hogy nem te vagyok,ha én kifekszem a vírustól akkor a verkli megáll 1 hónapra.
Na onnan már nem biztos hogy ujraindítom,neked meg ott a sok kedves megbecsült alkalmazott akik összehordják a bmw-re a dellát.
A ruszki előtt szerintem dögivel lesz az usákos cucc.
Mivel az unijo kijelentette hogy nekik jóvá kell hagyni mielőtt o1g bármit vesz.
És nekik az usákosban van a biznisz nem a ruszkiban.
én vagyok a vevő
Bar eleg hulye a nep es anelkul is kattingat vasarlaskepp.
Mind a kettő réteg kultúra (rétegzene?), de mégis, micsoda különbség van a kettő között.
És mi ad nekem bizonyságot? Hát az, hogy Donizetti nevét máig ismerik...
Probaltam.
Mondjuk a kanaperol neha fel kene kelni.
ne hidd ha lehúzod a rolót pár hétre-hónapra akkor úgy elmenne a vevő hogy vissza se találna
ezt csak a zsidó vér hiteti el veled
minden menne tovább mint azelőtt
https://index.hu/belfold/2020/...
Na onnan már nem biztos hogy ujraindítom,neked meg ott a sok kedves megbecsült alkalmazott akik összehordják a bmw-re a dellát.
A ruszki előtt szerintem dögivel lesz az usákos cucc.
Mivel az unijo kijelentette hogy nekik jóvá kell hagyni mielőtt o1g bármit vesz.
És nekik az usákosban van a biznisz nem a ruszkiban.