Én tavasz óta egy ötvenes doboz sebészmaszkot használtam el (Az asszony szövetmaszkot hord, de nekem az nem jön be). Jó buli volt, áprilisban 24500,- forintot fizettem érte. A második doboz már csak négyezerbe fájt.
Nem feltétlenül hülyeség: ha a boltban felvetted a maszkot, akkor nem húzgálhatod le-fel ötpercenként, mert a saját kezeddel (amivel megfoghattál bármit a boltban) fertőzöd meg magad. Majd ha mindenhol végeztél, akkor otthon kézmosás után leveszed, és kimosod. Szerintem.
Egyik jó ismerősöm mondta erre, hogy eddig is tudta hogy a társadalom jelentős része agyilag zokni, de most látva, tudva a mostani helyzetben tapasztaltakat, az utcán végignézi az embereket és elmereng.......
Nekem az fáj, hogy felnőtt, családot fenntartó, elviekben gondolkodó emberek, nem látnak tovább az orruknál?
Legyen benne kétség, vigyázzon a szeretteire, az idegenekre, az ufókra, bánnnya a faszom!
De..............mikor egyedül az autóban, felhúzott ablaknál, a kertben tevékenykedve, kint a természetben kutyát sétáltatva, biciklizve, a TISZÁN EVEZVE baszdki, maszkban van az egyén, akkor az azért elgondolkodom, hogy ki is a hülye és mennyien vannak???
A gondolkodás teljes hiányáról!
Mondjuk ákinak van kifejlett bréktudománya egyszer be is mutatta asszem a tv székháznál kamerák előtt
Majd ne lepődj meg ha te is ezt kapod tőle:
https://metropol.hu/aktualis/m...
Legyen benne kétség, vigyázzon a szeretteire, az idegenekre, az ufókra, bánnnya a faszom!
De..............mikor egyedül az autóban, felhúzott ablaknál, a kertben tevékenykedve, kint a természetben kutyát sétáltatva, biciklizve, a TISZÁN EVEZVE baszdki, maszkban van az egyén, akkor az azért elgondolkodom, hogy ki is a hülye és mennyien vannak???
akkor most hogy van ez?