Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tavasz óta egy ötvenes doboz sebészmaszkot használtam el (Az asszony szövetmaszkot hord, de nekem az nem jön be). Jó buli volt, áprilisban 24500,- forintot fizettem érte. A második doboz már csak négyezerbe fájt.
De ha egyszer csonakázni megy a tiszára vásárlás után
Igen, erről beszéltem!
A gondolkodás teljes hiányáról!
Néha nem találom de aztán mégis elökerül valamelyik zsebemböl. De van cseredarab a kocsiban mert kapok itt ott néha ha nincs nálam.
Lehet,de inkább gyakorló elmebeteg.
hogy francba nem hagytad még el én már elhagytam egy jó néhányat. Ha nem történne velem ilyen még én is a tavaszi eldobhatósat hordanám
Ja-ja... én is vigyázok rá, bár már lehet le kéne cserélni tavasz óta
Tuti be van baszva itt is
Nem feltétlenül hülyeség: ha a boltban felvetted a maszkot, akkor nem húzgálhatod le-fel ötpercenként, mert a saját kezeddel (amivel megfoghattál bármit a boltban) fertőzöd meg magad. Majd ha mindenhol végeztél, akkor otthon kézmosás után leveszed, és kimosod. Szerintem.
hadházi az jó Bár inkább a lászló, mint az ákos
Mondjuk ákinak van kifejlett bréktudománya egyszer be is mutatta asszem a tv székháznál kamerák előtt
Tiszta táska a szeme, lóg a bőr az arcán, majdnem olyan felpüffedt, mint a tiéd
és akkó mi van? fész, hogy elissza előled a lőrét
Tőle várod,hogy az érdekeidet képviselje?Gratulálok!
Majd ne lepődj meg ha te is ezt kapod tőle:
asszem az jó csaj nem?
Az nem alkoholista?
váltsatok témát nesztek
https://metropol.hu/aktualis/m...
Van,Szabó Tímea.
Egyik jó ismerősöm mondta erre, hogy eddig is tudta hogy a társadalom jelentős része agyilag zokni, de most látva, tudva a mostani helyzetben tapasztaltakat, az utcán végignézi az embereket és elmereng.......
Nekem az fáj, hogy felnőtt, családot fenntartó, elviekben gondolkodó emberek, nem látnak tovább az orruknál?
Legyen benne kétség, vigyázzon a szeretteire, az idegenekre, az ufókra, bánnnya a faszom!
De..............mikor egyedül az autóban, felhúzott ablaknál, a kertben tevékenykedve, kint a természetben kutyát sétáltatva, biciklizve, a TISZÁN EVEZVE baszdki, maszkban van az egyén, akkor az azért elgondolkodom, hogy ki is a hülye és mennyien vannak???
Na, van még lejjebb
Legyen inkább Hadházy!
Bogyó simán csak sóher, mert O1G, de ha gyurcsok lenne a ME akkor tripláját is kifizetné
Minek? Elég nagy fasz vagy így is!
tb-re én meg valaki fasznövesztőt szereznék, mert kicsi és fizetem a tb-t
akkor most hogy van ez?