A fesoszalag tekercstol beindul.
Fekszek a kocsi alatt tekerem be,lenyulok,nincs,kimaszok alola,ott all jar a farka,nez ram,pofajaban a szalag,olyan gyere kapj el ha tudsz nezessel.
Anno, hasított tűzifát pakoltam itthon hátul, azt vettem eszre, hogy bepakoltam 2 kalodat de kevés a fa.... A boxer kb 1/5 kalodat visszapkolt a kapuhoz meg a bejáróra
Addig orulj,meg mindig a sátán kutyaja van itthon.Pedig mindenki aszongya nagyon cuki.
De elertem,hozza a labdat,ledobja elem,viszont ha nem vagyok gyors a kezemen keresztul is elmarja.
Es kb 60x kell eldobni.
Haladunk,kurvaokos,csak a teljes esze a cuccol lopkodasara van fenntartva,szerszamok,vasdarabok,kovek,fak,botok,cipo,papucs,kesztyu,mindegy.Ha meg eszreveszem imad kergetozni.
Ilyet én is.tudok irni magamnak ...is.......
Meg hát nem egyszer hét után végzünk az ország másik.pontján aztán onnan haza. Eddig egy rendörrel se akadtam össze, bár javarészt autopálya.
Nálunk a parkokat leszámítva mindenütt kötelezővé tette a polgármester (járdán, parkolóban, stb is - csak a saját kocsidban ülve nem kell, de két bolt között 5 percet autózva nem fogom koszos kézzel levenni, majd újra felvenni.) És igen, nálunk bringázni is abban kell, és be is tartják a népek.
Ha nem látom, nem hiszem el!
Nekem minden nadrágomban van egy ilyen orvosi szar.
Ahová kell (nálunk csak zárt helyeken, meg piacon) ott felveszem, de ahogyan lépek ki, tépem is le.
Mosáskor meg mosódik a nadrág zsebében.
Ennyit tudok tenni, hogy végre ellaposodjon ez a halálos vírus!
A fesoszalag tekercstol beindul.
Fekszek a kocsi alatt tekerem be,lenyulok,nincs,kimaszok alola,ott all jar a farka,nez ram,pofajaban a szalag,olyan gyere kapj el ha tudsz nezessel.
De elertem,hozza a labdat,ledobja elem,viszont ha nem vagyok gyors a kezemen keresztul is elmarja.
Es kb 60x kell eldobni.
Haladunk,kurvaokos,csak a teljes esze a cuccol lopkodasara van fenntartva,szerszamok,vasdarabok,kovek,fak,botok,cipo,papucs,kesztyu,mindegy.Ha meg eszreveszem imad kergetozni.
Meg hát nem egyszer hét után végzünk az ország másik.pontján aztán onnan haza. Eddig egy rendörrel se akadtam össze, bár javarészt autopálya.
de amúgy mindegy, olyan papírom van, hogy bármikor bárhova tudnék menni az országhatáron belül
Nekem minden nadrágomban van egy ilyen orvosi szar.
Ahová kell (nálunk csak zárt helyeken, meg piacon) ott felveszem, de ahogyan lépek ki, tépem is le.
Mosáskor meg mosódik a nadrág zsebében.
Ennyit tudok tenni, hogy végre ellaposodjon ez a halálos vírus!