a választó mind hülye
legalábbis aki minimum 40 körüli
az már átélt minden szart és még mindig hisz valamiben
politikusnak nem fog menni "rendes" ember szóval mindegy mi a neve vagy a színe
olyan ez mint a hulla mosás van akinek van hozzá gyomra és van akinek nincs
Ez a termékmarketing legszarabb melléfogása a lehetséges felhasználót nyilvánosan hülyézni. Mivel a tér (vagy a legendás fóka/eszkimó hasonlat) kétosztatú.
Vagy ide vagy oda.
Nyerni csak úgy lehet ha az egyik oldal elcsakliz szavazatot a másiktól.
Nohát,ez így kurvagáz hogy 10 éve lehülyézi a tisztelt liberális közösség a másikat.
Így már csakazért is dögöljön meg saját zsírjában a prosztó ellenzék.
Amit 10 éve bizonyít is,és még most sem tanulnak belőle.
Jó az Ibiza - levett hanggal még jobb
Tetszenek ezek a prémium kategóriás fiatal muffok, csak az a baj, ha lemész, csak dagadt fehér bőrű kivarrt német meg angol bálnákat látsz, meg seggrészeg klotgatyás fiúkat
azért mintha a bp-i önkoris valsztas esetén is minden bp-i le lett volna hülyézve... részedről is... (mondjuk részemről is ).... tehát van jó választó meg rossz? akkor Bogyó is birkázhat napestig...
Igazából már végre tényleg beszánthatná már az összes médiát a diktatúra,hallatlan hogy naphosszat kérődzhetsz mindenféle himihumi ellenzéki híroldalon,és még be is linkeled őket ide.
Köteleznélek hogy csak az origót olvashatod kipeckelt szemmel.
Rosszul raktad bele
Nekem is kiesett egyszer, lusta voltam levágni a végét. Gondotlam én majd lekopik. Kopott a faszt. Egy enyhe balosban, balra bekötő, jó kis ugrató és 160-180körül a sárvédő kitépte, azonnal leeresztett. Kellemetlen volt nagyon. Még a Yoss adott utána valami alkatrészt mert a louisos slime-ben már nálam is elöregedtek a dolgok. Engem már sokszor kihúzott a szarból.
legalábbis aki minimum 40 körüli
az már átélt minden szart és még mindig hisz valamiben
politikusnak nem fog menni "rendes" ember szóval mindegy mi a neve vagy a színe
olyan ez mint a hulla mosás van akinek van hozzá gyomra és van akinek nincs
Vagy ide vagy oda.
Nyerni csak úgy lehet ha az egyik oldal elcsakliz szavazatot a másiktól.
Nohát,ez így kurvagáz hogy 10 éve lehülyézi a tisztelt liberális közösség a másikat.
Így már csakazért is dögöljön meg saját zsírjában a prosztó ellenzék.
Amit 10 éve bizonyít is,és még most sem tanulnak belőle.
http://youtu.be/FpL-NH0-qy8
Tetszenek ezek a prémium kategóriás fiatal muffok, csak az a baj, ha lemész, csak dagadt fehér bőrű kivarrt német meg angol bálnákat látsz, meg seggrészeg klotgatyás fiúkat
http://youtu.be/Vg6ynUi3xwc
A választók meg megérdemlik gergelyt.Ez volt a mondandóm.
Szóval rosszul emlékszel.
Köteleznélek hogy csak az origót olvashatod kipeckelt szemmel.
Nekem is kiesett egyszer, lusta voltam levágni a végét. Gondotlam én majd lekopik. Kopott a faszt. Egy enyhe balosban, balra bekötő, jó kis ugrató és 160-180körül a sárvédő kitépte, azonnal leeresztett. Kellemetlen volt nagyon. Még a Yoss adott utána valami alkatrészt mert a louisos slime-ben már nálam is elöregedtek a dolgok. Engem már sokszor kihúzott a szarból.