Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem sok kedvem van hozza.
Ma se dűt meg a diktatura.
nyissad a bótot sorba állnak a vevő sarokkanapéért
úgy gondolom ennyiből jó hogy a királlyal tárgyalt az eu
mert ha vakami kis buzi nincstelen balos tagozatossal az gombokért eladta volna az országot
a királyunk meg vagyonos persze mindennél van több de amikor már ennyi van nem érdelki pár nokiás doboznyi bankjegy
Menj dolgozni....
Ebben teljesen igazad van.
Akko visszaalszom.
Nincs én maximum 1 oldalt szoktam, ha Pipi garázdálkodik akkor kettőt, mert azt csak atporgetem
Van ertelme visszaolvasni vagy a szokasos?
Részemről a presztízs huszadrangú.... csak ne adositsuk el jobban az országot.... anno a magánnyugdíj pénztárakból kilapátolt kb 3e mrd forintból kb ennyi ment el adósság csökkentésre, nem kell feleslegesen visszatermelni....
Egyébként neg szerintem bohockodás az egész a hitelt unios támogatást illetöen a fukar négyek meg merkel részéröl. Merkelnek meg jelentös presztizs vedzteség lett volna ha nem tudja tetö alá hozni valahogy, ezért várhato volt hogy valamilyen.modon konszenzus születik.
Nem... amit pluszban veszünk fel... hiszen így megvan a love, tehát azt nem kell felvenni....
Hazája megbüntetését kérö ellenzéktöl? Nem......
Viszont így nem kell az a 30 éves közel 900 milliárdos hitel sem
Mármint az emberek.
Mészáros, Tiborcz, Rákai.......névről, lassan azt se tudják, kik azok.
Látod, olyen ez a média.
Már szó sincs a talpig becsületes, tisztességes, vizet prédikáló szegény Szájerről.
Mégoszt vakkant hogy ő sietne engedjék be.....
Aztán ki fordúl mint egy fél Isten!
Magyar rendőrség
Ők a rendőrség
http://youtu.be/bd-lsrSlFOc
https://www.origo.hu/itthon/20...

Szegény hazaárulo baloldal......teljes letargiába estek
Költői kérdés volt
Nem kell rá válaszolni!
Leírtad, hogy nem jár nekik lófasz se.
A gyerek se biznisz.
Nem dolgoznak....
Azt nem írtad le, hogy miből élnek?!
Kivéve a hivatásos nevelöszülö. De mint irtam.abbol a koszps buta cigány.kihullik illetve be se kerül.
Van ez így itt is, ott is.
Az asszony a gyermekvédelemben dolgozik,tudom mit kapnak.Hidd el most nem jó bolt a sok gyerek után járó pénzből majd megélek biznisz.
Elengedtelek, írtam