A Hoddda nem berúgós én voltam régebben olyan, az első rúgásra indultam. olyan hülye szokásom volt, szerettem dolgozni, és szerettem a munkámat is. Még nagyon régen amikor fiatal volta akkor volt berúgós, a P21, meg próbaképpen párszor én. Borvidéken éltem, kapálás -permetezés szüreteléskötözés házépítés, munka stb, nem volt időm a berúgó-karral foglalkozni, az apósom 52 évet élt akkor adta be a poharat, a munkatárs 34-et, a rendes adagja a napi 2 deci pálinka volt. Én meg csak akkor , ha a számat kellett fertőtleníteni. Szeretem az életet megélni, nem átdelíriumozni! Szerencsére gombnyomásra indul, bár nemrég kellett indítógombot cserélni mert eltört. Meg "öregedte" magát. Most a megszokotthoz viszonyítva pocsék idő van, máskor átlagban 1-2 hetente tudtam menni vele. Most két napja elindítottam, mert, már egy hónapja , hogy nem ment. Várom a tavaszt.
Állítólag szombaton 12 fok C felett lesz a meleg,, pedig azt mondták, hogy a buzibárokban megindult a "globális felmelegedés" de most ködszitálás van, az út nedves, és ma még egy cseppnyi Napsütés sem volt! de ez van , majd jön az április, és akkkor???!!!
Annyira azért nincs tél. 4-5fok száraz aszfalt. Gyári nyomás értéknél nem volt tapadási gondom.
Általában én is kocsival közlekedek ilyenkor, mert macerás beöltözni, de a városi dugó leszaró képesség, és instant parkolóhely miatt néha megéri.
3600-4000k körüli
Én akkor szoktam gázzal bográcsozni a kinti garázsba, ha az időjárás nem engedi.
Azóta hiszi magáról, hogy nő
a bar válogatja, pl egy buzi bárban nem mernék berúgni
conti attack 2 van most a ktm motoron aztán tök puha
mint a rágó
úgy tapad a cross után hogy már kicsit félek is tőle
Általában én is kocsival közlekedek ilyenkor, mert macerás beöltözni, de a városi dugó leszaró képesség, és instant parkolóhely miatt néha megéri.
Csúszkált a motor, meg nem volt stabil...aztán tankolásnál ránéztem a gumikra, és 1BAR-al volt benne kevesebb
http://youtu.be/1I2IPs7MT4E;t=252s