Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az under armour egesz jo.
Johogy mondod,az autopalyas meg mindig kerek szemmel nez a kézcsokolomra horvatban.
Az alaoltozoi kibaszott jok,csak a bőrruha alatt a hajlatoknal konnyen kibolyhozodnak,a protektoroknal is kikezdi az anyagot,meg a tepőzar is.
Viszont sokaig nem budosodik.
Es jo viselni.
A dry,warm strapabirobb,az active nem annyira.
Hát.... ha röviden akarom írni, akkor a műmájer gyökerek. Ha kicsit kifejtősebben, akkor azok akik menőnek akarnak látszani mint vitorlázók, mivel a vitorlázás státusz szimbólum így aki H. H. ruhát hord az gazdag mert vitorlázik, de aki egy kicsit is képben van a vitorlázásban az tudja hogy a H. H. az ott egy alja márka.
Nekem olyan gyenge, hogy a cvej bír bitte mondattal hetekig tudok operálni
Azért lehetnek sztorik a tarsolyban
Azt értem hogy 6-8000K-t utálod, mert az engem is irritál, de 5200-es az a nappali fehér fény. Abból elég sok van.
Ne mond hogy nem látod.
Elég szar világ jön rád
Amúgy van nekem egy LED-es 20W-os fényvetőm ami 3200K-s, ha kell odaadom.
Gyenge a nemetem,van egy sejtesem hogy ez a dojcs miert vag a padloba egy 10x10 es lukat.
Valaki elmobdana hogy miert?
Ezert nem szenvedek gaz szettel.
Aki igényes és megteheti.
A télikabát alá elég egy póló és 3X olyan strapabíró mint a Columbia vagy hasonló.
De nekem se ezzel van tele sajnos a gardrób
A menő a 105-110-120 egyszemelyes.
Meg a spejz meretu szobaba sarok garnitura.
De volt olyan nő aki kijelentette hogy a boltiv 160 as,neki viszont csak 180 as jo.
Én nem tudom.... kik?
Vagy tudja hogy kik hordanak Helly Hansen ruhákat.
Sosem volt 180-asnál kisebb ágyam... én nem nyomorgok senki miatt... a 140-es kényelmes egyszemélyes
Hát nem egyszerűen ilyen a csaj...
Nekem szar a szemem
Pl a kék fényt alig látom
Hiába nézegetek már 30+ ezres lámpákat is egyik sem 4000k alatti
Úgy tűnik nem lesz ilyen
Az a baj hogy faszsagokat keresnek.
Eddig standard 160 as agybol volt 10-12 ha mas meret kell rendeles,nyaggattak a 180 as miatt.Jo,lett plusz 4 olyan.mar a plafonra kene ragasztani,de mi kell?
140-es nincs?
A jo k.........at.
Közvilágítás más tészta ott a nátrium.lámpa verhetetlen - különösen köd, nedves út mellett. Tárgy megvilágitásnál jobb.
Ezek szerint több pénze van mint neked, és cikinek találná, hogy téged lejmoljon.
Értettem
Nevelve,azt a kibaszott helyesiras ellenorzes most lett kigyomlalva.
Nem baj, csak szokatlan... 44 évesen ilyennel meg nem találkoztam
Jól van növelve,faszé baj az?
Nem jól tudod.
A közvilágításban alkalmazott Na lámpák kontrasztosabb képet generáltak a retinádon, viszont a színek kissé csökkentek, mint amikor a szaturációt csökkented a fotosopban.
(Ez viszont a sötét ruhában sötét háttér előtt közlekedő gyalogosoknak rossz hír volt.)