Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rajtam mulik, tőlem simán meglehet a 60 százalék de akár több is
Nemigy van,ev elejen harcoltam egy "szakerto":tulajjal.
Vakcinat az elejerol nem kell kitalalni,csak az uj virusra optimalizalni,nincs kapkodas,mar most is tobb ezer,tizezer ember van oltva,mire te odajutnal itthon is lesz jo par tizezer.
De inkabb neeeeee,huzzuk meg par evig korlatozassal es maszkal az jobb.
3 évet kibírnak most is a bútorok.
Csak a nagyon alja barkácsáruházas fillérest szart szűri ez.
Egy két kötekedő biztos lesz, arra ki lehet találni valami kifogást, hogy nem az ajánlott bútorápolót használta, azért szakadt ki a 130kilós apuci alatt az ágy rács
Ahova nem kell oda nem kell.Szerkezetiben fenyo csak az allja kat. Inkabb bukk vaz.
Alapból azon rinyálok, hogy nem kötelező ugyan, de elvárt lesz. És egy friss kapkodva összerakott oltóanyagban a legkevésbé sem bizok. Nem az oltás ellen vagyok, hanem az oltóanyaggal szemben vannak fenntartásaim.
A lóhugy képletes volt, de azt gondolom te is vágod. Viszont van legalább négy vakcina ami mind különböző összetételű, fejlesztésű ha jól értelmeztem és nem gondolnám hogy mind egyforma hatást vagy hatékonyságot képvisel. Tehát biztosan van köztük vagy jobb, vagy biztonságosabb,.
Az a baj, hogy olyan szerkezeti elemeket is abból csinálnak ahova nem kéne.
Pedig a fenyő stafni sem drága, aztán az örök élet lenne, csak a mai bútorasztalosoknak a kezébe adok egy darab fát, és néznek rá hogy ilyet még nem láttak
Nincs pozdorja,az kender es len rostbol keszult.Forgacslap van,ujrahasznositott fa es forgacslapbol.
A fabol inkabb retegelt lemez keszul.Kulon szegmens az MDF.
Olvasd el újra ha még mindig nem érted.
Ha nincs infó akkor egy orvos nem mondhat hasra ütésre semmit. Amikor ezt kérdezték nem volt infó.

Nem oltanak lóhúggyal, mindent tesztelnek, engedélyeznek, tehát az jó amit beadnak. Akkor is jó ha te okosabbnak hiszed magad a szakorvosoknál.
Viszont az emberek azt hiszik az amcsi jobb, a kínai, meg orosz rossz. Pedig ez nem feltétlenül igaz.
Más, ennyit tudunk róla, és ennyit tud a Szlávik is.
A jobb hatás érdekében amúgy pont azt akarják hogy mindegyikből összekutyulnak egy kombináltat.

De nem kötelező oltatnod magad. És ahogy kiveszem a szavaidból nem is akarod. Akkor meg mire fel rinyálsz már megint?
Rinyáljon Bogyó, meg én, mert mi beadatjuk, téged meg majd megvéd a nyájimmunitás.
100e 1ev,200 ig 2ev 300e felett 3 ev.
Sima kozepkategoria allja mar 3 felett van.
Az a baj hogy 3 ev alatt mindig lesz valami amibe bele lehet kotni,es a magyar bele is fog.Ez jelentos dragulast hoz,az alapanyag emeleseken felul,az most kemenyen elszallt.
A lengyel import az 1 honapos limitet nem fogja tartani,ezert kivonul.
A vicc hogy sok vevo panaszkodik hogy hiany van,tobb honapos hataridokkel.
A nagy cegek se raktaroztak arut,es indul a felujitasi program.
El fognak tunni a relative olcso termekek.
a pozdorja fasza csak kispórolnak mindent gondolom abból is
igaz pozdorja ismeretem nincs sok de osb van
ami rendesen van sajtolva és van benne elég ragasztóanyag is, kibaszott strapabíró évekig elvan kint az esőn is nem szaggatja szét a csavar feje sem
ami lazán van sajtolva kispórolva a ragasztóanyag, az 2 év alatt széthullik szabad téren, már az első évben kezd foszlani
Ezt nem várt szövődménynek hívják?
Arrafelé megesik az öngyilkosság befolyásosabb körökben is, ha aszükség úgy hozza
Az orosz vakcina nem biztos, hogy jó....

https://nyugatifeny.hu/2020/12...
Nem lehet annyi pozdorját használni?
Jövő héten kiderül....
ezt minden télen szoktam enni egy jó ideje https://shopbuilder.hu/d-vitam...
ebben nem sok a d vitamin de kitart ősztől tavaszig, pótolni kb elég
a c vitamin meg bizonyítottan fasza amióta eszegetem alig van bármi bajom
Annyit nem adnak ki recept nélkül.
kb. 4000 a max. Annyit szedhet gond nélkül.
Állítólag szakértő...Legalábbis állandóan ezt ugatja. Akkor kinek higyjen az ember? Mi az hogy nem mondhatja meg mi a legjobb? Oltassák magukat az emberek a propaganda meg a saját megnyugtatásuk miatt lóhuggyal, mert csak az van de az xy ami bizonyitottan jó ugyan nincs de ne is tudják ha majd lesz?
Ugyhogy megint fejétől büdösödik a hal.
Szlávikot elsők közt fogják oltani amúgy, azzal ami épp van, és megvan az engedélye.
Keresztbe leszarom a tagadokat-hivoket,oltassal-oltas nelkul baszottul jo lenne vege lenne.
A kurvasok bizonytalansag betesz a biznisznek.
Atneztem az eves forgalmat,jan-febr szokasos de juli ig fele forgalom,juliusban ugrott fel havonta a duplajara,de igy se hoztam vissza a tavalyit,kb 25-27% minusz.
Ok,kicsit kisebb a keszlet,meg mas szerkezetu.
De jovore az uj gar torveny bebaszik a karpitos iparnak.
10000NE-nél többet nem szedhetsz egy nap tartósan mellékhatások nélkül - én a legolcsóbb 4000-set szedem naponta egyszer.
Elolvastad amit írtam? Nem nagyon tehetett mást. Ha gondolkodnál te magad is rájöhetnél.
D vitamin, a legnagyobb dózisban amit kiad a patika recept nélkül. Az ér valamit. A kórházban akinek magas volt a D vitamin szintje, nagyobb arányban maradtak életben, és enyhébb is volt a lefolyás.
C vitamin a náthádra, meg a vesekövedre jó, de persze azt is szedheted.
Ez nem ez a beszélgetés volt...Konkrétan megkérdezték és kitért a válasz elől......