Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hála Istennek.... sose menjen rosszabbul a bolt
Idővel elmúlik
Most rendeltem magamnak megint HH cuccokat, mondom gyere válogass valamit.... neki nem kell ilyen kabát, ruha stb. Így is sok ruhája van..... hallottál te nő szájából ilyet vazz...?
Nekem csak a lájtra fussa.De az,kurvajo.
Csak nagy,veszettül,ha nincs forgalom akkor imádom mert megy a videózás ezerrel,csak most átlag 1,5 percenként le kell tennem.
Megérett a világ a pusztulásra!

https://index.hu/mindekozben/p...
Jó a mi10.... barátnőm imádja....
ő az egyetlen, aki tiltakozik, hogy ne költsek rá ilyen csajt még nem is láttam vazze
Kezdem belakni az új cuccot,el is felejtettem milyen kurvajo képe van az amoled -nek.
Jahhh... 14 gyerek....
Egy család vagytok,ami a tied az az övék is.
Mondjuk ma nekem is elvette a kedvemet, hogy karácsonyi pénzt adtam a srácoknak
Bogyó vállán kisírhatod magad
Spec inkább úgy mondanám hogy jo-jo de lehetne jobb is.
Sírni mindig kell.
Hatt,egy ilyen is leesett a teherautóról mert megsajnaltak.
Dehogynem.
Tapsolni kell mert itt kolbászból van a kerítés!
A zsebem nem ezt mondja.
Aham.... azt hiszed rad nem vonatkozik, amit a Főni mond??? Libsi vagy te nem kisvállalkozó... pláne nem sanyargatott
Lónak a faszát,szegény sanyargatott kisvállalkozó.
Bűnöző libsi
Biztos baromi jó kép lehet tőle
Jobb monitorokon, telefonokon meg egxébként is van kékfényszűrő
Én most vettem sárga színű szűrőt és a monotort Tv-t azzal nézem.
Hmmmmm. Érdekes, pedig többnyire épp a hidegebb fény a kontrasztosabb. Bár az is igaz, hogy hosszabb idő után fárasztóbb a szemnek
Nagyon kékes-fehérnek találod?? Ahogy e27-es menettel van LED lámpa is van sárga-fehér-kékesfehér.gondolom vannak ilyenek sárgásabb , izzóhoz hasonló fénnyel is.
a szememhez
nem látok jól ezekkel a 6-8k ledekkel
Nagyon kékes-fehérnek találod?? Ahogy e27-es menettel van LED lámpa is van sárga-fehér-kékesfehér.gondolom vannak ilyenek sárgásabb , izzóhoz hasonló fénnyel is.
Egyik sem esik nehezemre.
Ez nem teher.
Aki annak érzi, az melegítsen páncélost!