https://pfifferbutorszalon.hu/
Ezek sorozatban gyártják rendes fából és minőségben.
Igaz ez is geci drága volt, de pár hónap alatt kész volt.
Gondolom kisiparilag sem lenne drágább, csak így több a hasznuk.
vidéken kell csináltatni
aki nekünk csinálta az ajtókat ágyat stb, az készíti a konyhabútorunkat is, vele össze lehet hozni az egyedi cuccokat pár hónapon belül
Ja hát a gyalulás pénz, idő, gép, egyszerűbb kihagyni.
Én most rászoktam arra hogy a legolcsóbb építési fát veszem meg.
Én is át tudom tolni rajta a gyalut, a végén megcsiszolom, pácolom és máris kész a bútor minőség
Eddig egyiknél sem tudni extra mellékhatásról. Kb. olyan a kockázata mint egy influenza oltásnak.
Aki allergiás a benne lévő fehérjére, azoknak kockázat, de az is kezelhető.
A gond az lesz, ha úgy lesz, hogy amelyik sikeresebben harcol a vírus ellen, annak lesz több mellékhatása.
Választhatsz, hogy melyik rizikót vállalod be. A mellékhatásét vagy a hatástalan oltásét.
Szellőzés. Nem muszaj mindenáron a padlóban lennie. Lehet az oldalfal alján is, de legalább 100cm2 nagyságú kell, legyen. Az ajtónyílásnál alul legalább 7cm küszöb kell, hogy legyen. Minden irányba légmentesen zárt legyen. Legalabb 30 báros nyomáscsökkentő legyen. Stb. Ha van több kérdés, végignézem...y de mivel úgysem akarsz gázt, mar ez is felesleges volt
Nem kötelező.
Azt kell mondani hogy allergiás reakciód volt az előző oltástól is és akkor nem adhatják be.
Amúgy is mire neked lehetőséged lenne oltatni, már lesz kellő tapasztalat vele.
De ennél az oltásnál én azt mondom, hogy oltasson aki fél a COVID-tól. Lesznek elegen a nyájimmunitáshoz, a maradék ember aki nem akar, vagy nem lehet oltani valamiért, az így is védve lesz.
Ez olyan mint a "csak hasznalt autot veszek mer okos vagyok"
Utana meg megy a vernyogas hogy nincs.
Mer mindenki hasznaltat vesz.
Igy meg ha ujat senki akkor nem lesz hasznalt sem.
Sajnos én is ismerek olyan vevőt aki képes a végletekig elmenni ha valami nem olyan mint ahogy várta vagy elképzelte és nehéz eset. Szóval biztos lesznek problémás ügyfelek.
Amikor voltunk egy komoly csatorna vezetett ki a szaritobol.
Ezek sorozatban gyártják rendes fából és minőségben.
Igaz ez is geci drága volt, de pár hónap alatt kész volt.
Gondolom kisiparilag sem lenne drágább, csak így több a hasznuk.
aki nekünk csinálta az ajtókat ágyat stb, az készíti a konyhabútorunkat is, vele össze lehet hozni az egyedi cuccokat pár hónapon belül
Én most rászoktam arra hogy a legolcsóbb építési fát veszem meg.
Én is át tudom tolni rajta a gyalut, a végén megcsiszolom, pácolom és máris kész a bútor minőség
Aki allergiás a benne lévő fehérjére, azoknak kockázat, de az is kezelhető.
Elobb hal ki bogyo kormanyvaltas nelkul.
Ha meg profi a manusz ugy el van havazva meloval hogy soha nem lesz meg.
a többi olyan "izéééé"
Eddig se akartam,ezutan megugyse.
Választhatsz, hogy melyik rizikót vállalod be. A mellékhatásét vagy a hatástalan oltásét.
Azt kell mondani hogy allergiás reakciód volt az előző oltástól is és akkor nem adhatják be.
Amúgy is mire neked lehetőséged lenne oltatni, már lesz kellő tapasztalat vele.
De ennél az oltásnál én azt mondom, hogy oltasson aki fél a COVID-tól. Lesznek elegen a nyájimmunitáshoz, a maradék ember aki nem akar, vagy nem lehet oltani valamiért, az így is védve lesz.
Utana meg megy a vernyogas hogy nincs.
Mer mindenki hasznaltat vesz.
Igy meg ha ujat senki akkor nem lesz hasznalt sem.