Egyszer megbeszéltük, hogy a helyesírást tanulni nem lehet, azt csak olvasottsággal lehet elsajátítani, de az hozza magával a szóhasználatot, a kifejezőkészséget, stb. Tehát egy olvasott ember felismerhető könnyedén.
A mai napi jelentes az 5 eve terv teljesíteseről.
Haladunk,de a csúszás jelentős.Holnap be lesz kotve a fek,es lábon all a bodega,Megfordulás es az eleje is tisztázva lesz.
Néprajzos kollégáim is voltak, kifejezetten jellemes és okos emberek az emberi gyarlóságukkal együtt is.
Volt köztük gyengébben író, de az levelezőn végezte.
Múltkor népművelőt írtatok, amit már akkor is tamáskodva fogadtam. Bölcsész meg tuti nem így ír. Elég rossz véleményem van róluk amúgy, azok sem tökéletes helyesírók, de azért itt látok olyan különbséget, hogy ezen végképp elnevessem magam.
Há' de mér?
A mai napot már csak kibekkelem valahogyan, holnap a névnapom lesz (akkora genyó még te sem lehetsz hogy pont névnapomon raksz fel a listádra ), és kész, vége is a karácsonynak....
Bár nem fogok a listádon vitatkozni, csak jelzem, elég infantilis az egész. csináltam én is ilyent, hogy kinek az apukája milyen erős, de azóta pár évtized elmúlt.
Igaz, a lista és emotionok használata pont kétségtelenné teszi a megállapításomat.
És nehogy bármi mást tulajdoníts nekem ezzel, ezért megkérhetnélek, hogy tegyél be engem az első helyre?
kawa? Inikém buta mint a főd hát ne szórakozzál már Márciusban valószínűleg előkelőbb helyre fog kerülni zotya az így született sajnos bár javuló tendenciát mutat szerintem ha marad ez az irány ő lényegesen lentebb csúszik a listán ki azért nem fog belőlle esni
Mondjuk még sok idő van hátra nehéz így előre jósolgatni majd az idő eldönti inkább azt vázoltam, ha most kellene rangsorolni mi lenne
http://youtu.be/a8ZeqZrLxpw
lehet meg kellett volna enni a főzeléket.........
http://youtu.be/9wzaGOuG-AQ
majd utána kell gyorsan csinálni mert április elején indul a peca szezon
Haladunk,de a csúszás jelentős.Holnap be lesz kotve a fek,es lábon all a bodega,Megfordulás es az eleje is tisztázva lesz.
Volt köztük gyengébben író, de az levelezőn végezte.
Nem lenne szabad!
A mai napot már csak kibekkelem valahogyan, holnap a névnapom lesz (akkora genyó még te sem lehetsz hogy pont névnapomon raksz fel a listádra
Maradjunk annyiban, hogy ezt meg sem hallottam oké?
Igaz, a lista és emotionok használata pont kétségtelenné teszi a megállapításomat.
És nehogy bármi mást tulajdoníts nekem ezzel, ezért megkérhetnélek, hogy tegyél be engem az első helyre?
Mondjuk még sok idő van hátra