Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg jó hogy mondtam, ne történjen a csomaggal turpiszsag történt.....
Sajna a kaminyonokat is előzgetni kell... mert ha csak mész mögötte, egyrészt rád másznak az idegesebbek, másrészt ha megelőzöl 10-et, akkor a legközelebbi körforgónál nem 20 lesz bedugulva előtted, csak 10
amúgy attól én is agyfaszt kapok ha fényes nappal száraz időben egy normálisabb kocsival hetveneznek, annak én is beleverném a fejét a motorháztetőbe
de ha látok a sorban 10+ kamiont és jó eséllyel van több is csak nem látni akkor leszarom megyek én is 80al
pl győri fuvar a 81esen pont ilyen, értelmetlen előzni ha teli van kamionnal, főleg úgy hogy egyes szakaszok elég katasztrofálisak voltak
Én úgy bemutatok,de úgy.......
Amikor üres az országút, akkor nézelődjenek, andalogjanak, ne csúcsforgalomban.
nincs olyan hogy lassú hajtás, autópályán is 60 a minimum
Akkor legalább mutasd be a vevőnek.
Én adom el,a számlát nem adom ki a kezemből.
Gyári számmal, IMEI-számmal, és annak rögzítésével, hogy a készülék a Te tulajdonod, nem valamely szolgáltatóé (részlefizetés, stb.). Esetleg az eredeti számlát vagy annak másolatát mellékelni / megkövetelni az eladótól.
Jah,mobitelefon eladasakor eleg ha adasvetelit irunk?
Legalább most a napokban ne szívjátok egymás vérét, ja mást sem. Bódog hanukát!
Majd holnap.
Ma és holnap boltzárásig zombihordák császkálnak az utcán. Addig meg előveszem a shootgun-t, bedeszkázom az ablakokat
Nyugodj le,karácsony van.
Amíg kimegyek a kutyámmal az erdőre, annyi idő alatt is fel tudnak baszni.
Nem kell ilyenkor nekiindulni.
Amugy tegnap kevesen voltak.

8:30 kor.
Amúgy igen, de a szokotthoz képest, rengeteg kretén szabadult az utakra a karácsonyra való tekintettel.
A lassan hajtást viszont tízszeres szorzóval kellene büntetni - hiszen azért ülünk autóba, hogy haladjunk.
1km/h sebesség túllépés 1 korbácsütés
egyből kindenki ráérne
Phaszt! Meg kell őket előzni, és otthagyni őket a 3,14-csába....
sok pszihopatikus driver, meg kell büntetni mindet
Annak a görcsnek (az 1,4 8V - 75LE motorral) 170 a végsebessége (mert pehelykönnyű), de nem szeret gyorsan menni. Kimondottan utálja a magasabb fordulatszámtartományt, középen viszont aránylag nyomatékos. Beállsz vele 100-ra, és nem akarsz gyorsabban menni vele - ha amúgy nem sietsz. (Volt ilyenem több mint 3 évig - pont akkor, mikor évi 15-20 ezreket mentem céges ügyekben).
Szerintem nem átlagra gondolt hanem max speed-re..............nefeledd maffia thalia 1,4.
100-110-el megy mindenki - aki nem 70-80-al. 90-el nem megy senki itt egy átlagos menés, de ebben van 90 km pálya (meg Bpest belváros is) országúton a 90 körüli átlag szokott kijönni.
Tavaly nyáron vettem az autót, azóta 25 ezer... az idén nem is voltam sehol, mióta vírus faxkodás van (na jó, 1x szlovénban, 1x osztrákban ) amúgy legtöbbx 1-2 hétig elő sem veszem... de ha mégis, akkor 300-600 km.
Ha nyár közepéig vége lesz a dögvésznek, akkor egy 10 napos erdélyi út van tervbe - kocsival, nejemmel kettesben.