Sajna a kaminyonokat is előzgetni kell... mert ha csak mész mögötte, egyrészt rád másznak az idegesebbek, másrészt ha megelőzöl 10-et, akkor a legközelebbi körforgónál nem 20 lesz bedugulva előtted, csak 10
amúgy attól én is agyfaszt kapok ha fényes nappal száraz időben egy normálisabb kocsival hetveneznek, annak én is beleverném a fejét a motorháztetőbe
de ha látok a sorban 10+ kamiont és jó eséllyel van több is csak nem látni akkor leszarom megyek én is 80al
pl győri fuvar a 81esen pont ilyen, értelmetlen előzni ha teli van kamionnal, főleg úgy hogy egyes szakaszok elég katasztrofálisak voltak
Gyári számmal, IMEI-számmal, és annak rögzítésével, hogy a készülék a Te tulajdonod, nem valamely szolgáltatóé (részlefizetés, stb.). Esetleg az eredeti számlát vagy annak másolatát mellékelni / megkövetelni az eladótól.
Annak a görcsnek (az 1,4 8V - 75LE motorral) 170 a végsebessége (mert pehelykönnyű), de nem szeret gyorsan menni. Kimondottan utálja a magasabb fordulatszámtartományt, középen viszont aránylag nyomatékos. Beállsz vele 100-ra, és nem akarsz gyorsabban menni vele - ha amúgy nem sietsz. (Volt ilyenem több mint 3 évig - pont akkor, mikor évi 15-20 ezreket mentem céges ügyekben).
100-110-el megy mindenki - aki nem 70-80-al. 90-el nem megy senki itt egy átlagos menés, de ebben van 90 km pálya (meg Bpest belváros is) országúton a 90 körüli átlag szokott kijönni.
Tavaly nyáron vettem az autót, azóta 25 ezer... az idén nem is voltam sehol, mióta vírus faxkodás van (na jó, 1x szlovénban, 1x osztrákban ) amúgy legtöbbx 1-2 hétig elő sem veszem... de ha mégis, akkor 300-600 km.
de ha látok a sorban 10+ kamiont és jó eséllyel van több is csak nem látni akkor leszarom megyek én is 80al
pl győri fuvar a 81esen pont ilyen, értelmetlen előzni ha teli van kamionnal, főleg úgy hogy egyes szakaszok elég katasztrofálisak voltak
Ma és holnap boltzárásig zombihordák császkálnak az utcán. Addig meg előveszem a shootgun-t, bedeszkázom az ablakokat
Amugy tegnap kevesen voltak.
8:30 kor.
egyből kindenki ráérne