Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kétliteres az túlzás (160-170Nm a nyomaték - de brutális fordulatszámtartományban jelen van), de egy 10 évvel ezelőtti, 16 szelepes 1,6-ossal kb. egyenlő erős. Csak ezeket (a kis turbósokat) sokkal jobb vezetni.
Szokta !
Imádom
Fikázzátok itt a kis turbókat, kurvára nem vagytok képben
Bogyó xara is tud 100 lovat meg 200 Nm-t - ehhez szívóban 10 éve még 1,4-es motor kellett, de az se tudott ilyen nyomatékot - ahhoz inkább 2 literes kellett.
Mennek ezek nagyon, igen, ahhoz nyomni kell a gázt. Ez így van kitalálva. Lehet vele krújzolni 1200-as fordulaton, keveset eszik, hogy normáknak meg Fillérbaszó Ferenc nyugállományúnak is jó legye. Ha taposod, meg megy...
A +4 fő felnőttet meg az én 160-180 lovas autóim is megérzik...
Haver 7 üléses Nissan SUV-jában 1,3-as turbó benzines van, automatával. 140 LE, viszi, pedig a gép 4 emberrel átlépi a 2 tonnát. Igaz, taposni kell, ha haladni akarsz, és akkor már 10 felett a fogyi is, de bírja.
A párod igazán bedughatná már a farkát a segglyukadba extra csípős (csilis-üvegszilánkos) síkosítóval....
Téged a párom nagyon csúnyán szájba verne kisfiú !
Nappal idegesítenek a tötymörgő Tódorkák, éjszaka meg a kínai LED-xenon huszárok és ködlámpa mániákusok...lehet benyugtatózva kéne vezetnem.
Mááá kiég a lámpa a maffia Thalia-ba, annyit villogok az ilyen gyökér arcokra a ködlámpa miatt, de ezeknek eskü rá van kötve a fényszóróra, mert egyiknek sincs annyi esze, hogy lekapcsolja...

Mikor mögöttem jönnek a csillogó ködlámpával a régi fajta igazi grillsütő ködzárófény felkapcsolom, akkor meg meg vannak sértődve.

De ha egyszer köd van? (A fejükben főleg...)
Ha nem ilyen kis pénztelen , agyatlan ember lennél ,vehetnél magadnak egy normális kocsit !
De ha lenne egy normális kocsid ,a hozzászólásaidból és az agresszív stílusodból ítélve ,már megöltél volna valakit !
Előbb-utóbb sikerülni fog ...de remélem csak magadat !
Nappal is. Az a menetfény!
Ini...mond, hogy a rohadalom ködlámpát is égeted csillagfényes tiszta éjszakákon és Te leszel a kedvenc közlekedő társam az utakon.
Te most tényleg egy szaros “Röncivel” adsz előzési tanácsokat itt ?
Én nő létemre nem ülnék be olyan szakadékba !
Gyenge, csúnya, de legalább taposom neki.
Ráadásul rohadtul nincs mindenhova autópálya, sok helyen előzésre alkalmatlan a forgalom és a beláthatatlan kanyarok és ilyenkor kell az "Én ráérök, mindönkit lészarok" embereket követgetni 75-80-nal...
"Indujjjá időbe!" ... A jó anyukádat fogok 1 órával hamarabb indulni azért, mert te képtelen vagy normálisan haladni.
"Hova siet ezz mög??" ... Dolgomra rohaggyá meg, hogy ne utazással teljen el a fél életem.
"A gyorshajtás miatt van az a sok baleset!" .. vagy inkább azért, mert az ilyen volánnál szundikálókat kell előzgetni.
Aszittem cseréltél minimum egy evo6 lancerre ezé a nagy arc..................de nem..............maffia thaliara.
Ez is bugyutaság, egyik évben 4 napunk volt nyaralni, Siófokról a Rabi kompnál voltam 4,5 óra alatt és elértem egy nagyon korai kompot. Ez neked 8-10 óra is lett volna, cigi-kávé-andalgással és én már rég szabad tüdős búvárkodtam, mikor mások még úton voltak.

Szóval kiránduláskor sem az úton döglés a cél, hanem az élmények.
Az én Röncimet biztos nem, én az vagyok, aki sík úton mögötted keresi az előzési lehetőséget, mert tüttyögsz.
Ha alapból nem mész, akkor emelkedőn minek nyomod neki, amikor végre meg tudnának téged előzi, akik tényleg haladni szeretnének?
A H 100 szívó 2,5 kibaszottkemény 75 jó volt és valami 1,5 tonna szín vas.Ment.110-et.
okos ember nem utazik csak akkor ha kirándul, akkor meg úgy is ráér
6 évig ingáztam kocsival, utáltam minden percét
amióta fizetősek az autó pályák 1-2 allalommal utaztam rajta, de akkor sem én vettem a matricát
az astra vége 120 3. tiltáson, ennyit tud 2.-ban is gázzal mert ott nincs tiltás
pécsre menet-jövet az emelkedőkön előzöm le a béna rönósokat meg a suzukikat

amúgy annyi sok buzi megy 70-el az utakon hogy lassan értelmetlen előzgetni
Akkor legyen szíves országútra se...
Az ember az életét utazással töltené, hogy egyfolytában fostoskodna meg félig aludna a volánnál és emiatt a kamionok mögött andalogna...
Éves szinten napokat, heteket lehet összesítve spórolni, ha értelmesen halad az ember.
Ini nem megy pályára - 80 fölött szédül.
Te jó ég, azt ne mond, hogy te vagy az a tötymörgő Tódor, aki a kamionokat követi 80-nal (mert valójában az óra szerinti 85 csak annyi) és nekem a rozzant kocsimmal téged is meg kell előzni, mert egy 2 órás útból 3 órásat csinálnának a magadfajták?

Gondolom pályán is 110-zel tüttyögve mész ki előzni a 5 kamionból álló sort és mögötted mindenkinek vissza kell lassítani, amíg néhány perc alatt sikerül megelőznöd őket...

Az ilyenek miatt jártam inkább mindig éjszaka, mert csak szétcseszitek az ember idegeit.

Kedvenc példám: Siófok - Kecskemét nappal 2.5-3 óra, éjszaka meg 2 óra vagy picit kevesebb, mert normálisan lehet tartani az országúton is a 110-et.
Ez pont olyan mint te !
Hasznavehetetlen !
Ne mondj ilyet évek óta le van aszfaltozva az utcánk Kicsit még szédülök rajta, de majd megszokom