gondolkozz baszki
annak az oltásnak van értelme amit ha 1x megkapsz és életed végéig védettséged lesz
de egy olyan ami pár hónapig véd sosem lesz vége, és egy éve sincs köztünk de már állítólag erősen mutálódott is van
Persze hogy kaszál - de a bajokhoz, veszteségekhez, visszaeséshez képest ez nagyjából lófütty költség lesz még így is. Bár már ott tartanánk, hogy lenne mindenkinek elég vakcina, és a lakosság fele be volna oltva. (Én is természetesen). Akkor vége lehetne ennek az egy éve tartó rémálomnak.
És?! Ha beteg leszel (nem súlyos, nem kerülsz kórházba), csak 3 hétig 60%-os táppénzen otthon - az mekkora veszteség / költség? Neked nem sok, de az átlag keresetű polgárnak?
én már ezt hónapokkal ezelőtt megjósoltam, ha nincs oltás marad az ember a picsáján szinte sehová nem mehet
aztán az első pár kör ingyenes oltás után a többi fizetős lesz
Nem
Már itt is van a szupergyorsvirus ahogy jön az oltás
Amugy a fasz kivan, már az önkéntes oltást is sarokbaszorítják. Jön a kovid igazolvány, aztán lófasz lesz itt esti fénynél.
Ezek nem szaroznak... beszéltem az angol supporttal, mar küldik is ismét.... a rendszerbe mar fel is került az új csomag, a többit lejatszak a dhl-el....
én mindig ráérek, megnézem mit ír a google aztán 150km felett egy órával előbb indulok
pl miskolcra van egy tuti útvonal, igaz kb 2 órával több mint pályán de nagyon szeretem
annak az oltásnak van értelme amit ha 1x megkapsz és életed végéig védettséged lesz
de egy olyan ami pár hónapig véd sosem lesz vége, és egy éve sincs köztünk de már állítólag erősen mutálódott is van
csak arról hogy a gyógyszergyár ismét kaszál, és bele kényszerítenek
https://index.hu/kulfold/2020/...
aztán az első pár kör ingyenes oltás után a többi fizetős lesz
2004-ben, az első Cliómmal a Békás-tó partján.
Már itt is van a szupergyorsvirus ahogy jön az oltás
Amugy a fasz kivan, már az önkéntes oltást is sarokbaszorítják. Jön a kovid igazolvány, aztán lófasz lesz itt esti fénynél.
pl miskolcra van egy tuti útvonal, igaz kb 2 órával több mint pályán de nagyon szeretem