Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább a te faszságaidat nem szabad elhinni
Megkérdezték tőle hogy melyiket adatná be magának.
Először is egyikről sem volt semmilyen infó.
Másodszor, ha lenne sem mondhatná azt hogy melyik a jobb, mert ha pont abból nincs elég, akkor menne a hiszti.
Erre te már erre hivatkozol mint a véres kardra hogy a Szlávik sem oltatja magát.
Ezekkel a rémhírekkel iszonyat sok kárt okoztok, de azért megy a rinya, csak épp a gondolkodás nem megy.
Picsába..... :-(
Úgyhogy nem mész te sehová a nyáron se
vettem egy kiló aszkorbinsavat, minden nap megeszek 2-3 grammot, ez a tuti
a többi már csak "fugázi"
Igazából azon akadtam fel most a mai hiradós covid igazolványos hír után, hogy akiken gyenge tünetekkel ment át az baszhatja az igazolást, nem kap majd. Mehet oltatni magát, holott már leküzdötte.
Ezek a mutánsok még nagy jelentőséggel fognak bírni, ha beindul a tömeges oltás.
Inkább gyónni menj, annak is több értelme van
Ha már szarul vagy akkor kenheted a hajadra az oltást.
Ehh, figyelmetlen voltam, bocsesz....
A Soros Gyuri bácsi valahogy kimaradt? Kifelejtették?!
Atomdurva döglesztő mutánsal csinalnam.
Hulljon a forgács.
Már olvastam vagy két hete....
A helyzeten az sem változatna, ha igaz lenne.....
most ez terjed a faszbúúkon... persze nem tudom, ellenőrizni, igaz-e, de biztosan van benne valami...
az elkapásnál azért szerintem több az esély hogy szarabbul lesz az ember mint a vakcinánál, legalábbis statisztikailag

mindemellett én se szívesen adatnám be azt a vakcinát amit fél éve kezdtek kifejleszteni
De ha választani kell akkor inkább elkapni mint vakcinázni.
Ehh.....lutri az is. Akit nem kezel orvos csak otthon vegetál gyanúval, hiába ment át rajta enyhe tünetekkel lófaszt se ér...
Egyszerubbet talaltam ki.
Mindenkinek kotelezo a koronat elkapni.
Ezutan kibaszni az ajton doglodni,ha tuleli vedett ha nem nem kar erte.
Drágán is érdekel......
oltási igazolást tud vki olcsón
ott van az a mutáció már a hűtőkben
Még az ellen is amelyik meg se mutálódott Tiszta scifi....
kínai vírusra csak a hozzá készített vakcina az igazi
a többi csak utángyártott

én azért megvárom amíg legalább 1x elkap, ha szarabbul leszek mint az influenzánál akkor én is beadatom
ha nem lesz szarabb vagy épp megmurdelek akkor nem
emagot nem hiszem el
nekünk a nagytv eltörve jött de úgy hogy a doboz hibátlan volt kívül-belül
felhívtuk az ügyfélszolgát, küldte a futárt, visszavitték és kicsit több mint egy hét után megvolt a csere
úgy hogy a tv akcióban lett vásárolva és ismét fel kellett hívni őket hogy más az ára és az ügyfélszolga rendelte meg
(Halkan mondom: van olyan vakcina, ami "elvileg" a koronavírus bármely mutációja ellen védeni fog - a működési elvénél fogva: az egyik kínai az... )
Egyszerű beszélgetés volt.... minden csomagot videóra veszek kibontaskor.... elküldtem a videót és mar küldik is.... egy hasonló malőr a medi márkánál 5 hét az emagnal 6 hónap volt... náluk 2 óra.... ki érti ezt?