Inkább a te faszságaidat nem szabad elhinni
Megkérdezték tőle hogy melyiket adatná be magának.
Először is egyikről sem volt semmilyen infó.
Másodszor, ha lenne sem mondhatná azt hogy melyik a jobb, mert ha pont abból nincs elég, akkor menne a hiszti.
Erre te már erre hivatkozol mint a véres kardra hogy a Szlávik sem oltatja magát.
Ezekkel a rémhírekkel iszonyat sok kárt okoztok, de azért megy a rinya, csak épp a gondolkodás nem megy.
Igazából azon akadtam fel most a mai hiradós covid igazolványos hír után, hogy akiken gyenge tünetekkel ment át az baszhatja az igazolást, nem kap majd. Mehet oltatni magát, holott már leküzdötte.
Ezek a mutánsok még nagy jelentőséggel fognak bírni, ha beindul a tömeges oltás.
kínai vírusra csak a hozzá készített vakcina az igazi
a többi csak utángyártott
én azért megvárom amíg legalább 1x elkap, ha szarabbul leszek mint az influenzánál akkor én is beadatom
ha nem lesz szarabb vagy épp megmurdelek akkor nem
emagot nem hiszem el
nekünk a nagytv eltörve jött de úgy hogy a doboz hibátlan volt kívül-belül
felhívtuk az ügyfélszolgát, küldte a futárt, visszavitték és kicsit több mint egy hét után megvolt a csere
úgy hogy a tv akcióban lett vásárolva és ismét fel kellett hívni őket hogy más az ára és az ügyfélszolga rendelte meg
Egyszerű beszélgetés volt.... minden csomagot videóra veszek kibontaskor.... elküldtem a videót és mar küldik is.... egy hasonló malőr a medi márkánál 5 hét az emagnal 6 hónap volt... náluk 2 óra.... ki érti ezt?
Megkérdezték tőle hogy melyiket adatná be magának.
Először is egyikről sem volt semmilyen infó.
Másodszor, ha lenne sem mondhatná azt hogy melyik a jobb, mert ha pont abból nincs elég, akkor menne a hiszti.
Erre te már erre hivatkozol mint a véres kardra hogy a Szlávik sem oltatja magát.
Ezekkel a rémhírekkel iszonyat sok kárt okoztok, de azért megy a rinya, csak épp a gondolkodás nem megy.