Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

állófűtés volt a terv de kezdem feladni
pénzt nem akarok kiadni erre, aztán úgy néz ki szarból tényleg nem lehet várat építeni
Egyébként mi is lesz abból amit csinálsz?Vagyis mit szeretnél csinálni belőle,ami mi mire lesz jó?
a rezet el kell adni hiszen pénzt ér
Miért nem rézcsővel csinálod azt a szrt?? Fel akarod gyújtani??
Hát ilyen ez én amikor évekig nézegetem meg kerülgetem a semmire való felesleges szarjaimat ami az évek múltával csak folyamatosan gyűlik de kidobni meg sajnálok bármit ami 1 tetűnél többet ér meg hát majd hátha jó lesz valamire címszóval már megint tele az összes melléképület pedi kb.5 éve 3 masterral pateroltam ki aztán megint érik a dolog tuti biztos miután kibaxtam meg elajándékozgattam a rengeteg szajrét 2 héten belül égetően fontos lenne belőle valami
hőmennyiség mérés volt, és kicsit több volt mint kellett volna
amikor meg dobtam egy kis tuningot majdnem odalett az opel
nem direktbe, hanem melegítene egy radiátort a másik meg a kocsiban van
volt teszt de nem csinál elég meleget a mini kazán amit csináltam
10ért van új égőfej is, ingyen vagy közel ingyen érdekel minden
10-ért árul egyet egy haver.
Nekem van egy siestám, 3 éve még bekapcsoltam, most nem tudom mükszik-e még.
Ha ilyennel direktben fűtenél kocsiban az elég életellenes, még 94-95-ben voltam kollégával párszor Hollandiában és ilyennel fűtött a volvójában (7.5-ös volt állófűtés nélkül, akkoriban a kis tgk-kban nem nagyon volt állófűtés), no egyszer olaszoknál (akkor nem voltam vele) egy magyar páros halt meg ugyanabban a parkolóban akkor egy gázfőzővel történt fűtés miatt és akkor vágta ki ő is a cuccot.
én meg nekiadtam pár éve egy csóresz ismerősnek, aztán most jó lenne
Vagy 15 éve kaptam egy döglött Siesta gázkályhát, abban volt 3 db ilyesmi égő egymás mellett. A javítási kísérlet kudarcba fulladt (majdnem felrobbantottam magamat vele az udvar közepén), így a következő lomtalanításkor kibaxtam.
hasonló gázégő nem kallódik valakinél?
a méret nem fontos, ettől kisebb is bőven elég
Látod B+!! T.kig vagyok jóindulattal! Csak éppen megint besötétedik. Állítólag holnap megint szr idő lesz!
Gazdag és boldog újévet Nektek!! Ébredjetek nehogy átaludjátok az életeteket!!
Nagyon nagy lelkű vagy, Józsi bátyám! Ezt az újévi jóindulatnak lehet köszönni?
Az éjjel ment a dáridó most meg megvagytok dögölve? Itt van mindjárt délután , és mindenki alszik , mint a döglött ló!?? Újév van bssszátok meg!
Én még kettő naponként adnék neki egy naaaagy lófszt is! Hadd hízzon a férgese!
Ezt miért ide írtad ?
külső belső munkálatokra , az előbb azért tette a videót a vékony kínai csajokról akik vakoltak, meg rönk fát cipeltek stb...
én egy lusta geci vagyok, de ha már ott voltunk a duna parton én elbóklásztam a víz szélén, kicsit esett az eső, ez sosem zavart bár egy sapka jó lett volna
kb térdig sáros lettem a cipő is egy sárgombóc, ennek többségét lepiszkáltam még egy tócsában is ugráltam hogy oldja le a talpáról, majd fűben tébláboltam percekig
asztán mégis ugatott az asszony hogy nézek ki, komolyan mondom ezeknek a nőknek mindig az a rossz ami van