Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a pár év hamar elmegy
Csak mire megkomolyodik kicsit, addigra az osszes hajam kihullik es agysejtem elsorvad
Van esze, csak máshogy használja mint az átlag. Nem biztos hogy baj ez az életben.
Az teny, hogy kibaszott okos, csak sajnos minden hasznos tulajdonságát rosszalkodásra fordítja
Viszont az SPD-s gyerekek sokszor átlag feletti IQ-val rendelkeznek.
Nem hiszem, mert mindig pofara esik. A kezevel sem tompit, inkabb orral es homlokkal
SPD-s jelei vannak... Nem tudja az erzelmeket megerteni, maskepp erzekeli a fajdalmakat (akár ami nekunk faj, az neki nem es forditva), szornyu a mozgaskoordinacioja (esik-kel, folyamatosan), kárt tesz magaban ha nem ugy van ahogy O akarja, nem jatszik semmivel (nem autozik, nem labdazik, nem epit...)........
Mindegy. Sokminden van. Nem egyszeru vele.
akkor az nem egy macska?
terád így találtak innen a sztori
Ha egyszer az Neked jól esik?!!
Ja.... most megy az etetés....
Haver 4 évese volt nálunk, télen. Meglátta a látvány kandallót, azt az üveg elejűt, égett fullon. Elindult felé két tenyérrel előre, hogy deszéééép - én meg vetődve vertem le a lábáról a szoba másik végéből, mint az ámérikai fociban
Megúsztuk... kis híjja volt...
én félénkebb voltam csak egyszer fogtam meg a kályhát
utána állítólag a közelébe se mentem, azóta biztos hülyébb lettem mert hegesztés közben elég sűrűn megfogom a forró vasat
küld ki indiába csinálnak belőle egy fasza fakírt aztán színültig lesz zsetonnal
Hát Ottó 1 percen belül 3x egette husig az ujjat a gyertyalanggal es negyedszerre is visszadugta volna Ő nem az a gyerek, akinel barmifele testi fenyites bejonne
én előbb fogok megmurdelni mint hogy az otthon legyen a sorom
áldott jó gyerek, ma is vett egy pizzát nekem
ehhez nem értek, egy átlagos gyereknek kell az erőszak
pl rokon gyerek 2 évesen mindenáron az ollóval akart játszani, megmutattam neki hogy eléggé fáj ha hozzányomom az ujjához azóta nem akar ollóval játszani, meg avval se ami az enyém, hozzá nem nyúl , pedig az még nem is fájt neki amikor leszoktattam kb 5 másodperc alatt
én mindig úgy voltam a neveléssel hogy nem a pofára eséstől kell megóvni hanem miután pofára esett elmagyarázni miért volt, max figyelmeztetni előtte 1x hogy ez neki nem lesz jó
Hideg zuhany? Akkor te megszívtad, komám... ezt nem felejtik el egy lepukkant, csóró szoc otthonba fognak bedugni emiatt, ha itt az idő...

Van ennél jobb módszer: iker babakocsit kell venni! Aztán ha annyi esze lesz, hogy megkérdi, miért van ez, mondhatod neki: "hát régen ketten voltatok, de a másik nem fogadott szót, ezért kiraktuk este a kuka mellé - reggelre el is vitték"
Hidd el, hogy nem vagyok engedekeny es sokszor szegyellem magam.
A nagynal szinten mar egy csunya nezes hatott es hat is, de a kozepsonel semmi. Bar nagyon ugy latszik, hogy nem szimpla problemaval allok szemben, hanem idegrendszeri baja van... Eddig azt hittem, hogy "csakrossz" es kesz, de most mar tulmegy minden hataron es felkeresek vele szakembert...
ilyen gond nem volt
a kiskutya módszer nem lehet jó az ilyen brutál engedetlenség ellen?

én 1x vertem a gyerek kezére, mindjárt a legelső "próbálkozásnál" azóta rend van, lassan 22 de még mindig nem kötekedik
a hiszti is amnyi volt hogy az első háton pörgős akció kezdetnél ment a hideg víz alá, utána 1-2 alkalom volt hogy majdnem elkezdte de megkérdeztem tőle szetetne-e újból egy hideg zuhanyt venni, aztán nem akart
a gyerekek szörnyen okosak, még akkor is amikor azt hisszük annyi esze van még mint egy kaktusznak
2 éves kor után már hihetetlen nehéz a jellemén változtatni
2 éves kor előtt azért finoman bele lehet piszkálni a bios-ba
de az is igaz hogy az anyuciknak ritkán sikerül, ők nagyon engedékenyek mindenben
Ugy latom Neked jo gyerekeid voltak. Nekem a kozepso bűn rossz. Eleg kiborito, ha reggel felkel, beszarik, leveszi a pelust es mindenhol is szetkeni mernoki pontosaggal es persze nema csendben.
Nem minden gyermek szofogado, csendben, egyedul jatszo, jo alvo, stb.
a gyereknek kell azt csinálni amit anyuci szeretne és nem fordítva
aztán az idegek sokkal jobban bírják
csak keményen mint a katonaságnál
Mondtam hogy egyet-egyet pár hónpra lefagyasztod és problem solved.
*úgy jön haza
Oszinten szolva szeretnek egy 4.-et, de a Zuram megmondta, hogy csak akkor lehet, ha egy hetig ugy jon hozza, hogy egyik nap sem kaptam agyfaszt
A legnagyobb végre a honapban remelhetoleg elkezdi az ovit, igy kivancsi leszek milyen lesz, hogy csak ketten lesznek. Egyelore kurva mod faraszto