Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok !
Csak sikerül a melegeknek is örökbe fogadni ?
ingyen vagy olcsóbban
Á, ez csak a beetetés. Az elején jól viselkedik hogy megszeresd, aztán ha ez megtörtént akkor kibújik a szög a zsákból.
Ne idegesits, O a legjobb gyerekem
Akkor a kicsi mé néz úgy mint egy sorozatgyilkos?
Nemkapott csokit?
Nem, hanem a jobb oldali.
Sorban: Albert 3 eves, Hugó 5 honapos, Ottó 2 eves
Egy figyelemre méltó cikk Pipi volt tojotájáról: https://totalcar.hu/magazin/20...
egy ismerősnek hasonló volt a gyereke de nem ennyire volt gáz
az ilyen 5-6 évesen is olyan volt hogy ha pl át akart nézni a kerítésen odatolta a dömpert rátett egy labdát és felmászott
persze pofára esés lett belöle de nem adta fel még az 5. után se
végül ki lett baszva a dömper a picsába mert sose adta volna fel
tizenpár évesig kurva problémás volt, heti szinten kellett a rendszert 1-1 fülessel helyeeállítani, nem hiperaktív volt hanem olyan "fura"
most már gimnáziumba jár egész jól teljesít itt is, általánosban is mindig jó tanuló volt
kíváncsi leszek mi lesz belőle, első ránézésre nem tűnik ilyan töketlennek mint a testvére meg az enyém gyermek( osztálytársak voltak)
A dulifuli a problemas?
De ahogy nézem van ott még hely a képen a negyediknek.
legyen ugy
Hát, ha jók a gének......, de nyugi, az a három gyerek gondoskodik róla hogy nem 60 évesen érzed magad gyereknek, hanem 40 évesen fogod érezni 60nak
En 60 evesen is az leszek
30?Hát akkor még gyerek vagy te is.
En 30 felett nem akartam szulni, igy ha ezt nezem, mar nem is fogok, mert majusban töltöm
Hát, nálunk is most jön a harmadik, de több nem lesz, én ki maxoltam a korom miatt. Ha fiatalabb lennék nem látnám akadályát.
A szivem vagyik tobbre, de eszem tudja, hogy igy is rohadt nehez es tobbnyire megbolondulok a mindennapokban
Úgy szép az élet ha zajlik. Ahol három gyereknél agyalnak a negyediken ott nagy baj nem lehet, vagy simán szereti ha fáj.
Hát Otto kozossegben is kulon vonul es sunyiban rosszalkodik
Majd ott kitombolja magát. Bár, azt mondják amelyik gyerek otthon rossz, az közösségbe az ellenkezője és fordítva is igaz.
Nincs más választásom zaciba nem adhatom
Tarts ki! Nálunk a középső gyerek,,hasonló mint amit leírtál, és most 18 lesz. Gépészetet tanul, kiválóan hegeszt, forgácsol, rajzol, tervez, mondjuk ezt el is várják tőle!
1-1,5 ev es mehet oviba