Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olcsóból veszek,mert ha nem kell,el tudom annyiért én is sózni.
Akkor már egyszerűbb ha veszel néhány samott téglát, kint tüzön felmelegíted aztán beteszed a kocsiba. Régen a Trabantokat is így fűtötték rövid távon.
évente pár alkalomra kellene nem akarok sok mindent változtatni a kocsin
Építsd be a motorházba a műszerfalnál át tudod hozni a csöveket igénytelenkedsz mán itt lehúzott beszivacsozott ablakkal
letekerem az ablakot ha meleg van, vagy kitakarózom, de ki is lehet menni, hugyálni, újra dobálni úgy is ki kell mászkálni
2 csövön menne a víz, az ablakot le kell tekerni 3 centit itt egy habszivacs csík szigetel
Persze a biztonság is pénzbe kerül... De hogy vinnéd be a csöveket? Ha szabályozni kell a fűtést akkor ki kell menni a hidegbe?
Jah es a 16e-res 230w vagy a 31e-res 320w-os?
Nekem ketto kell, meg ne vedd mindet.
Úszott a zsírban, lötyög, 140 el.
Kedden kiderül,mert hétfőn megyek 10 panelért.Útközben meg beugrok az irsasolar-hoz tartókért meg ami még kell.Kedd délelőtt felrakom,délután kiderül jók-e.
Az ipar "svédkeserűje"!
WD40, a csodaszer
meg kell zsírozni aztán akár szét is tépheted a megadott lehúzási nyomatékkal
Nekem is csak a két utolsó menethosszt kell megigazítani mert a rozsdától legömbölyödött.Vagy csak az előzős szerelő fakezű volt és szétbaszta mint a csavart.
szorul 140 Nm-el a csavar és lötyög a lengéscsillapító a helyén.
a tervem szerint amit csinálok a maxi gond az hogy kilyukad a belső radiátor és kifolyik a forró víz, kb fél liter van a rendszerben, ebből ha kiesik 1 deci leáll a keringetés mert levegőt kap
ilyenkor megsérül a kinti kazán csöve mert hűtés hiányában leolvad a cső, meggyulladni nem tud mert 2+1 rétegű elszigetelés van a gázégő résztől, ezt teszteltem elsőnek
bármi egyéb megoldás balesetveszélyesebb mint a mini központim
ha áldoznék rá 50-60 ezret akkor meg lehetne oldani hülyebiztosra is
Ma több körösen nincs szerencséd.
Egyrészt M12-es másrészt nem finom menetes, harmadrészt már eltörtem
Szerinted veszélyesebb attól mint amiket itt össze akár tákolni?
Megnézem, hátha van. Ha megtalálom tied lehet, mert nem használok ilyen elbaszott méretet
Ma kell.
Ma sehogy. Majd egyszer....
A netes keppel hogy egyengetem ki az elbaszott csillapitotarto menetet az alvazban ma?
Tobb hirdetest nezek, meg kozben kene egy M16x1, 25 menetfuro, de az nagyon nincs.
Na ez is jó árú cucc.
35ért tudtam, de ugye ezek kifutott termékek már.
Most a Q-cell zsindelyes napelem a menő.
http://irsasolar.addel.hu/-nap...