Akkor már egyszerűbb ha veszel néhány samott téglát, kint tüzön felmelegíted aztán beteszed a kocsiba. Régen a Trabantokat is így fűtötték rövid távon.
letekerem az ablakot ha meleg van, vagy kitakarózom, de ki is lehet menni, hugyálni, újra dobálni úgy is ki kell mászkálni
2 csövön menne a víz, az ablakot le kell tekerni 3 centit itt egy habszivacs csík szigetel
Kedden kiderül,mert hétfőn megyek 10 panelért.Útközben meg beugrok az irsasolar-hoz tartókért meg ami még kell.Kedd délelőtt felrakom,délután kiderül jók-e.
Nekem is csak a két utolsó menethosszt kell megigazítani mert a rozsdától legömbölyödött.Vagy csak az előzős szerelő fakezű volt és szétbaszta mint a csavart.
szorul 140 Nm-el a csavar és lötyög a lengéscsillapító a helyén.
a tervem szerint amit csinálok a maxi gond az hogy kilyukad a belső radiátor és kifolyik a forró víz, kb fél liter van a rendszerben, ebből ha kiesik 1 deci leáll a keringetés mert levegőt kap
ilyenkor megsérül a kinti kazán csöve mert hűtés hiányában leolvad a cső, meggyulladni nem tud mert 2+1 rétegű elszigetelés van a gázégő résztől, ezt teszteltem elsőnek
bármi egyéb megoldás balesetveszélyesebb mint a mini központim
ha áldoznék rá 50-60 ezret akkor meg lehetne oldani hülyebiztosra is
2 csövön menne a víz, az ablakot le kell tekerni 3 centit itt egy habszivacs csík szigetel
szorul 140 Nm-el a csavar és lötyög a lengéscsillapító a helyén.
ilyenkor megsérül a kinti kazán csöve mert hűtés hiányában leolvad a cső, meggyulladni nem tud mert 2+1 rétegű elszigetelés van a gázégő résztől, ezt teszteltem elsőnek
bármi egyéb megoldás balesetveszélyesebb mint a mini központim
ha áldoznék rá 50-60 ezret akkor meg lehetne oldani hülyebiztosra is
Egyrészt M12-es másrészt nem finom menetes, harmadrészt már eltörtem
35ért tudtam, de ugye ezek kifutott termékek már.
Most a Q-cell zsindelyes napelem a menő.
http://irsasolar.addel.hu/-nap...