Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ennyit baszkurálod szét fog rohadni Lehet, hogy konkrétan nem írja le a gyártó de az autó nem arra tervezték, hogy állandóan mossák
Ráadásul, kopik meg karcolódik a festék aztán mánis üti fel a fejét a rozsda
Peca közben fasza napernyő lenne
megnövesztem én neked a bránert ha ez a vágyad ingyen Van kulcsom a haver telephelyéhez van egy fasza ilyen lapvibrátor asszem dízel
Persze csak akkor ha nem szempont a vastagság
Én minden tél végén lemosom az őrölt a dísz csíkig
Egy vödör víz meg egy budikefe szerű valami cucc kell csak hozzá
Múlt évben 1x volt teljes mosás sima vízzel meg kb 3x a csíkig
HAB 2-ként is gondolom több esze van attól, hogy maga mosogassa a kéziben az autót az automata mosóban meg a faszikáknak kell adni a lét. Én pl. én elég gavallér vagyok 990 egy mosás sosem kérek vissza az 1000-ből
wax az mi autósampon
imo-ban van alapmosás 1000 ft körül szerintem évente ennyit érdemel de többet nem
Nem potyára esik az a sok eső tán egész évben?
Azért ha az emberek van pénze akkor minden van
Ha a pénz nem számít akkor 13 év és elér a pöcsöm mátészalkáig
Jattot adsz az automatának?
Egeszen gaané spúr disznó vagy, en minimum 1600 at hagyok a mosoban, meg wax is megy ra.
Ha nem igénytelenül használom a sérülések ugyanúgy meglesznek, ugyanúgy költök rá Azért mert egy autó nem tiszta kívűl meg belül attól az még jó.
Inkább súlyos ezreket spóroltam, hogy nem nyaltam hetente az autót veled ellentétben Nálam a 12 év max 20 mosás Ez is csak azért olyan sok mert amikor hozzám került az első 2 hónapban azt hittem én is mint te, hogy attól jó egy autó ha mosva meg takarítva van
Nem ráköltöttem hanem spóroltam egy csomó dellát
Számoljunk vegyünk átlagba 1 mosást 1000 ft-nak mindegy gépi vagy kézi Akkor nekem 20 000 ft ból meg volt a 12 év a többit az eső intézte Nem véletlenül voltak mindíg szürke autóim Számoljuk ki te mennyit költesz a mosásra Tételezzük fel, hogy egy pippelős takarítgatós autóbuzi vagy esetemben ez azt jelentené, hogy nem általkodnál havi 2x az autódat mosni(mosatni) az havi 2 ezer. 2*12hó*12 év az annyi mint 288 ezer az én 20-asommal szemben vagyis ugyanazért 266 ezer ft-al fizetsz többet. Akkor ki költ mire Én spóroltam pénzt, időt, energiát és ezután is spórolni fogok
Te utaztál a mocsokban, igénytelenül használtad, ezért kellett ráköltened másnak meg megcsinaltattad óriási
A bal oldala sértetlen volt a jobb oldalát 2 évente megroncsoltam A képen 5 egymástól teljesen független eset mind a jobb oldalról Ehhez képest csak 2x javítattam. Azt is csak azért mert jött a műszaki vizsga ideje, már kb. 1,5 év óta hátsó lökös nélkül közlekedtem a karamból óta, mondta a haver addig amíg nincs hátsó lökös nincs műszaki se
nem volt az kínlódás megszokás kérdése Igazság szerint magam is meglepődtem, hogy milyen fasza könnyen mozog az ajtó, miután a hordalékot kiszettem az aljából meg a sínből, meg kapott egy kis olajat előtte azt hittem az gyárilag olyan Amikor évente egyszer átfuttatam az imo-n megcsináltam volna azt is
Nekem meg lett toloajto kéder, olcsón, es ujra lábon a lom bodega.
....kínlódtál...
Tehát te használtad szutyok módon, kínlódnak a kétkezes ajtóval, majd megcsinaltadtad, hogy másnak jó legyen, aki nem ilyen igénytelen..... óriási
lehet dugókomák
Nsgyon kérlek tőbbet ne tedd ezt. Csak radszokik.
Ahány elem,annyi szín.
lemosta a szélvédőt kapott egy 50-est
ezek a hajléktalanok mindenhol ott vannak
En nem engedtem vokna annak a runya homelessnek tapetolni a verdámat.
Egyszer láttam egy doku filmet.Elég sok érdekesség volt benne.Ott azt mondta egy tudós hogy ez a globális felmelegedés egy túltolt dolog..Létező dolog,de mindig is volt,csak a technikának köszönhetően van ennyire előtérben.A felmelegedés folyamatos,a jéghegyek eddig is olvadtak,csak ennek a bemutatása évtizedekben mérhető.
130ért 300 az elfogadható nyereség
130 meg egy napom
Azt nem mindegy, hogy még kerülgetem egy fél évig vagy becserélve adnak érte 1,6-ot a 2,1 helyett.