Az elég nagy probléma lenne, mert nekem van pár darab, még 250 Ft-os euróból... akkoriban, ha volt némi pénzem, inkább ebbe raktam, mint Csányiba hát a hozama nem egy gigantikus, de legalább stabilan megvan
30 000 juró 500-asban egy elég vékony köteg és az ugye most több, mint 10 milla HUF. 300 000 ejrót lazán átfogok egy kézben, és az már 100+ miila Forintban.
Szóval nem kell sporttáska, én is beérném egy nokiás doboznyival persze régi Nokia legyen, mint Pipié, jóóóóónagy dobozban
Évi 3 millából már el lehet vegetálni a csatorna partján
Ha 70 év lesz a nyugger határ akkor 23x3milla+ infláció kellene a boldogsághoz
Szóval egy 150 milliós bankbetét szerintem kitartana
mennyi lenne az a "nagy suska" amire azt mondanád, hogy amíg élek nem akarok dolgozni. Szarok a vállalkozásba, meg mindenbe eltőltöm az életem a meglévő pénzemből
ha ő a bútorbiznicbe akar majd utazni akkor megveszi komplett az ikeát meg a sok iksz luccot anyacégestül Nem hiszem,hogy egy gödöllői fűtetlen öreg coop boltot akarna megvenni. Nem akarja legalulról kezdeni, ha felkelti az érdeklődését egy szegmens
Mindig szamit.
Ha talizol vele mond neki hogy jo penzert eladom neki a bizniszemet.
De csak jo penzert.
Hatha megveszi es megyek eutmropa korutra.
Lakoautoval.
mondjuk az évenkénti vizsgáztatás nem az. A gázt is ki kell belőlle hajítani mert csak a gyári formájában kpja meg. Az a 7 év meg elröppen azt járhacc opel találkozókra
Szóval nem kell sporttáska, én is beérném egy nokiás doboznyival
http://www.napiarfolyam.hu/árfolyam/bitcoin/
Nokias dobozba nem, de egy kisebb spottaskaban elfer.
Nem vagyok nagyravagyo, szerény de jol lathato összeg akogy a klasszikus mondaná.
Ha 70 év lesz a nyugger határ akkor 23x3milla+ infláció kellene a boldogsághoz
Szóval egy 150 milliós bankbetét szerintem kitartana
Bár tegyük hozzá ez nem kunszt
Ha talizol vele mond neki hogy jo penzert eladom neki a bizniszemet.
De csak jo penzert.
Hatha megveszi es megyek eutmropa korutra.
Lakoautoval.
Alapvetően nekem nem számít....