ilyen állás kellene nekem is
hülye vagyok mindenhez de pénzért bárkit és bármit tudok meggyőzően fikázni
és tudnék venni rendesebb kanapét mett ez a rugós lófasz nekem nem jön be
kis mozdulat és máris panaszkodnak a rugók
"Így utólag azt még elmondanám, hogy a csicskamédiás videója a szerkben eléggé kiverte a biztosítékot, mert azok, akik az utóbbi időben a munkát itt elvégezték, rohadtul belekerültek egy olyan kalapba, mintha itt a NER mondaná tollba a cikkeiket. És azért ne legyünk álszentek: itt korábban is olyan tulajdonosok voltak, akik alatt az ember pontosan ugyanazokat az urakat szolgálta, mint akiket most. Ez pont most lenne baj? Engem Spéder Zoltán sem hívott fel, hogy ne ekézzük már az „NKH”-t, Lézer Jánost vagy bárki mást, és ugyanez a helyzet Vaszily Miklóssal. De ha ez megtörténne, mi is átgondolnánk a dolgokat. Egyáltalán nem hiszek benne, hogy Winkli felmondása mögött ez van. Mindenesetre ha ez, akkor jobb lett volna már a videó publikálásakor felmondania, mert ahogy egyik kolléga mondta, Winkler ennél elegánsabban szokott f..fej lenni."
Kémek jelentették.
Amugy nem annyira,azét a jelenlegi főszerkeszto megorrolt ra.Irja hogy a hulye "fidesz megvette azindexet" bullshit sevrajuk se azindexre nem igaz.
Ne idegekedj röfi. Az én kijelentésem semmiféle viszonyban nincs a te kérdéseddel, amihez úgy gratuláltál hogy megerősítő választ sem kaptál. Szóval ostoba vagy.
az az igazi a löbbi az csak lófasz kategória
Örülj hogy örökbe tudtál fogadni ennyi gyerkőcöt !
Az anyjuk is örül biztos (Zoli) !
hülye vagyok mindenhez de pénzért bárkit és bármit tudok meggyőzően fikázni
és tudnék venni rendesebb kanapét mett ez a rugós lófasz nekem nem jön be
kis mozdulat és máris panaszkodnak a rugók
Jo partkatona kell oszt jon a penz.
https://444.hu/author/winkler
"Így utólag azt még elmondanám, hogy a csicskamédiás videója a szerkben eléggé kiverte a biztosítékot, mert azok, akik az utóbbi időben a munkát itt elvégezték, rohadtul belekerültek egy olyan kalapba, mintha itt a NER mondaná tollba a cikkeiket. És azért ne legyünk álszentek: itt korábban is olyan tulajdonosok voltak, akik alatt az ember pontosan ugyanazokat az urakat szolgálta, mint akiket most. Ez pont most lenne baj? Engem Spéder Zoltán sem hívott fel, hogy ne ekézzük már az „NKH”-t, Lézer Jánost vagy bárki mást, és ugyanez a helyzet Vaszily Miklóssal. De ha ez megtörténne, mi is átgondolnánk a dolgokat. Egyáltalán nem hiszek benne, hogy Winkli felmondása mögött ez van. Mindenesetre ha ez, akkor jobb lett volna már a videó publikálásakor felmondania, mert ahogy egyik kolléga mondta, Winkler ennél elegánsabban szokott f..fej lenni."
Amugy nem annyira,azét a jelenlegi főszerkeszto megorrolt ra.Irja hogy a hulye "fidesz megvette azindexet" bullshit sevrajuk se azindexre nem igaz.
https://www.google.com/amp/s/t...
https://ugytudjuk.hu/cikk/a-44...
A winkler a 444 hez ment.
Itt értetlenkedsz állandóan !
A főnököd tudja vajon ?
Hogy jössz te ahhoz ,hogy nekem okoskodj ?
Ostoba primitív senki vagy !