Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggódj miattam. A pénzem nagyrészét amúgy sem itthon tartom.
A magyarországi házamtól is pillanatok alatt megszabadulok, aztán állok sorba az alapjövedelemért veled együtt a német rendszámos Teslámmal
Dehogy az, csak egy bohóc
Hülye vagy Lajos.
Milyen tüzes ember ?
A túlzás az ,hogy kis mocikádat beviszed a lakásba !
De ha még ez nem lenne elég ,ledekkel fel is díszítetted !
Na ez durva...nő létemre kivágnálak motorostól !
Az igazság soha nem túlzás kismajom !
A túlzás az az ,hogy itt vamzerkedsz !
Kis csicsogó pöcs vagy ,nem egy férfi !
Neked mi az arcod ?
Kérem a neved és a lakcímed telefonszámmal !
Hülye...
Ez a dolog úgy történik, hogy egy útépítési pályázaton azok tudnak indulni akiknek teherautók aszfalt keverő üzemek stb...-jük is van csomó ehhez szükséges gépük, és emberük akik egyáltalán képesek megépíteni egy olyat pl. de szívesen olvasom, ha valaki leírja milyen követelmények kellenek egy ilyen dologhoz. Én valami ilyesmiket tanultam sok-sok évvel ezelőtt.
Ja, ezt nem neked akartam írni, hanem az eredeti írójának.
Hát akkor te béna vagy. Ne általánosíts.
Mondjuk nem lehetsz naprakész mer csak rönyó nincs benne
A motor pözső a kasztli meg citroen az embléma meg japán kb. ez a valódi összetétel
Mondjuk azé ne engem basztass má, hogy a japánok 10 éve már csak emblémát gyártanak
A feleségem aurisa francia motor és török összerakás, de japán emblémával na azt kell megfizetni
"egy 70-90 kilós 3-4 méteres csónakot egyedül senki sem tesz fel a kocsira, " GYÚRJÁL VAZZEG!!
baszod tüzes ember várd már ki a márciust Most hiába kaparsz még nem tudlak dzsínó helyére betenni, nekem is meg van kötve a kezem
kalandor magyarok ott is hülyeségeket mondtatok, hogy hazaáruló, csóró trógerek, nekem a fél rokonságom kint él a múlt évezred óta ezek közül egyik jelző sem passzol
Na elég is volt nyitottam egy új kartont: "9"

Kérünk tapsot az újonnan belépőnek

HAB lista aktuális alakulása 2021.01.08
Tehát a hülyék numero
uno-ja gino (1)
due zoli32 (2)
tre fireblade (3)
quattro F2 (4)
cinque mlas (5)
sei kawa 70 (6)
sette freelac(7)
otto Kérilaci (8)
nove poc (9)
Te tényleg tök hülye vagy. Mi az ilyenek fejét szoktuk ráragasztani a faékre.
Tudod a vakok között is a félszemű a király
Nem azt olvastam ki hogy oda akarsz menni,de azt igen,hogy szerinted ott hú de fasza.Ott nem "lopják" el a pénzed,olcsóbbak a beruházások,stb. Ha jól rémlik a kalandor magyarokról folyó vitában is ez volt az álláspontod nemrég.
Mondjuk mit is mondhatnek olyanrol aki toyota logos renault buszt vesz.
Legalább némileg szorgalmas.
Rajta kivül senki nem tud ennyi értelmetlen dolgot összefüzni értelmes mondatok formájában és ilyen hosszan taglalni a semmit kb annyira okos mint egy éticsiga, néprajzos diplomával
Wtf?
Druszám, kezdem úgy erezni, hogy te vagy itt a legokosabb. Mondjuk nem biztos hogy ez nagy dicsőség, de hát mégiscsak...
Nem szeretnel latni egy elegedetten argus sort hörpölve gajdolo bogyót latni?
Ahogy a ferko viszi a renyot?
azt azért nem szeretném
max csak akkor ha nincs