Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyikünkre gondolsz konkrétan? Ez így túl általános....
Kérdésem lenni a létező vagy nem létező adminok felé. Ezt a stílusz meddig engedik még elemző embernek. Aki egy arctalan karakter hátamögül, ilyen stílusban írhat? Csak kérdezem? Mondjuk lehet ezért engem tiltanak ki de ez szerintem már túlzás.
Tévedés: nem az SZJA fog 25%-ra nőni, hanem az ÁFA 25%-ra csökkenni.
Amúgy meg a NER-lovagok részére terveznek vagyonadót, ami nem lenne rossz dolog (100 millió forint értékű vagyon felett - de elég durvát).
Még jó hogy a baloldali összefogással ez meg fog szűnni...ja még se
https://www.szamokadatok.hu/im...
Apró nüansz, hogy a balatoni nyaralókat a "te" pénzedből veszi meg....
majdnem így van de mégsem
inkább az a jellemző hogy az 50 ezres nem kap megbízást, csak úgy ha a 250 ezeres felkínálja neki úgy hogy drága testvérem a 25 ezres melóért számlázz 250ezret és adsz vissza belőle 200 ezeret
Látom, a közbeszerzéshez SE értesz! "...hiába kérik fel, nekik valószínűleg nem áll rendelkezésre sok millárd érték infrastruktúra a kivitelezéshez." ez az, ami senkit sem érdekel... meg kell kapni a munkát, X pénzért, ez a lényeg aztán majd lesz alvállalkozó, akinek van gépe-embere, hogy megcsinálja, X/2 összegért - és még így is jól jár.
...de nem kell messze menni, elég megnézni a pesti busztendert jó, ez most épp megbukott, de ez 100-ból egy... és ennek sem lett következménye.

Van erről vicc: Plébános meg akarja csináltatni a templom kerítést, az egyházközség fizetné, kiírja a felhívást.
1) első vállalkozó megy, lelépi, papíron számolgatja, mondja 50 ezer.
2) másik megy, méri lézerrel, nótbukon kikalkulálja, mondja 100 ezer
3) harmadik oda se néz, azt mondja 250.
Pap csak hümmög, hogy hogy ennyi, erre a válasz:
- 100 nekem, 100 magának zsebbe, az a hülye meg megcsinálja 50-ért
Na, és ha tegyük fel mindent a lölő nyer,akkor mi a picsa van? Ki fog tőle éhen halni? Senki, mert ugyanúgy adja a melókat alválalkozóknak. Ez pont olyan mikor háborognak hogy mennyi szálloda a lölőé a balatonparton. Bazdmeg, eddig a tiéd volt vagy esetleg te akartad megvenni? Nem, akkor nem rohadt mindegy hogy kié, ha nem az enyém?
Tehat nincs,gondoltam.
Csak melléduma.
2 félekép lehet meggazdagodni: az egyik hogy mástól elveszünk, a másik meg hogy a nem adjuk oda a másiknak
munkától még senki sem lett gazdag bármennyit dolgozott
http://youtu.be/L9sK6k4J9MQ
Ezek ti vagytok...férfiak !
Mire A nyílvánvalóra
Ne akarj már te is ilyen propagandista hülye lenni mint azok a túlfizetett gyerekek akik mosdatják a szerecsent, mint itt amit alább linkeltetek.
persze lölőék a legmakulátlanabbak, az összes többi meg a hazug tolvaj na haggyá mán
Ne használj idegen szavakat te kretén ,mert neked ez nem megy !
Blőd hülyeségek...jujjj...de sorolhatnám !
Pipi iromanyai konszenzus alapjan blőd hülyesegek.
Tobb eve.
Még nem vagy elég érett hozzá !
Majd ha picit műveltebb leszel ,talán megérted !
Bizonyitek.?
Kb mint tűvel szurkalni a szemed.
Azért Pipi irománya inkább olvasható,mint a Ti magasröptű eszmecserétek elemző emberrel és Bogyóval!
Ugyan az !
Téged is olvasnak !
Már aki tud.....
Persze !
Főleg rád !
Bezzeg anyukád biztos tiltakozik szegény ,hogy majd 50 évesen is ott vagy a szoknyája mellett ,miközben ő már az unokákkal játszana !
De te inkább szopogatod a hajléktalanok micsodáját ,meg behitelezed a szülői házat egy szaros női motor miatt !
Szégyen vagy !
a qrva anyjukat
kivételesen ezt nekem írta én vagyok a szófososabb
Mit kezdjek vele Nálam itt állnak hegyekben a diavetítők ini nem adta ingyen hát szereztem mástól
És te mondod másra hogy primitív.....