Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mégsem én vagyok az aki állandóan a buzikról meg a buzulásról beszél.Szóval az sok mindent elárul hogy ha te itt megjelensz akkor biztos le van írva az hogy buzi és hogy buzulás.
Elhiheted hogy engem nem idegesít hanem szórakoztat amit itt csinálsz,azon meg hogy ezzel az igénytelen hombárfejűvel így megértitek egymást meg sem lepődök.
Szóval csak így tovább!
Megrágták az egerek a hungarocellt benne
Ki volt baszva a fáskamrába vagy 10 évet
De miért kellett szétverni? Most pont jó lenne, vihetnél benne a kecskének abrakot.
Nekem ilyen volt pirosban
Olyan nagy volt hogy egy székpárna volt betéve hogy ne lötyögjön a fejemen
Bitang cucc volt, üvegszálas anyag, alig tudtam szétverni
A 10 kilós kalapács csak úgy pattant le róla az első ütésnél, a festèk esett csak le egy foltban, másodikra megpuhult az anyag harmadikra beszakadt
Egyet értek !
A buzulás a szememben fogyatékosság !
Így igaz ezért rendeztelek benneteket listába
Egy bolondot,csak egy másik bolond ért meg.Ezért ekkora köztük a szimpátia.
édesapámnak meg pont ilyenek ni még a színek is smakkolnak
Na nekem ez a fajta volt csak csillogó metálkék színben
volt több típusa is. Még apám idejében narancssárga műanyag a tetején egy fekete csíkkal. Az attól régebbi meg szimplán csak egy dióhéj az fémből volt
Keresek képeket a neten hátha találok
később már lehetett használtan szerezni "nyugati" bukósisakokat. Lett is egy használt uvex 6000-ért de az már az etz-hez
simóhoz volt vadonás új kiskőrösi bukósisakom gyári metál kék színben 2000 ft volt úgy harminc egynéhány éve. Azért kellett mert a külterületen kötelező volt a bukó A plexit oda kellett patentolni a bukóhoz. Mondjuk ez már egy modernebb darab volt mert a plexi 2 szélén a felfogatásnál ki volt vágva egy hosszúkás ív azt abba ha a patentszemek nem voltak legombolva lehetett a plexit le meg fel mozgatni rajta, persze az oldal szorító csavarral rögzíteni kellett Bár ezt az extra funkciót nem sokáig lehetett rajta élvezni Mert amikor feltoltad a plexit a plexi felső része beleért a bukósisak tetejébe Kb 1 hét múlva halál karcos lett a plexi még a bukóról a festéket is ledörzsölte
Az lett a móka vége, hogy lebaxtam a plexit róla a p.csába azt a bogarak ellen felvettem egy napszemcsit a bukó alá
Kint kaptál etz delux árán egy jolánt, ha sikerült beszerezned.
Ha motoroznál akkor mostanság hordanád? Volt 2 típusa, igaz a maga idejében sztár volt, de csak azért mert nem lehetett kapni mást.
Nem kell nyalni
Legalabb hasznos dolgot csinalnak.
Ja ráépítették a kiskőrösi bukósisak gyárra
Ezért nem is viccelődik veled
elérhető távolságra akad egy, nem szeretem mert kibaszott nehézkes a fizetés, alig van pénztáros
Van lidl arra?
nem szoktam főzős műsort nézni, de annyira unatkoztunk ünnepek alatt hogy az asszony nézte aztán én is láttam
egy ilyen "mindenféle maradékból levest" csinált ez a jamie oliver, alapból az angol kaják többsége egy fos, alapanyag se könnyen beszerezhető itt az isten háta mögött
a lényeg
szalonnát megpirított bele sárgarépa, zöldség, borsó, bab meg ami volt a polcon ezeket is sütötte egy ideig majd víz és tészta
asszonynak mondtam tegyen próbát evvel a levessel
és kurva jó lett, sok zöldségnek egész jó ízt adott a füstölt szalonna, tésztától nem lett egy full zöld okádék, szóval telitalálat lett
az a kis szalonna meg kb semmit se hizlal ami benne volt, a tésztát lehet kevesebbet is , bár ez a lidl penne tészta egész használható diéta alatt is
Francba,meg maradt süti,de atallok nyers zoldsegre.
a héten elkezdtem a diétát: elfogyott a karácsonyi sütihalom, bár a fán van még egy kiló mézeskalács......
szerintem a héten elfogy a szaloncukor is, utána jelentősen visszább esik a ch bevitel
Működnek a napelemek?