Igazad van !
Nem néztem kinek írod ,csak biztos voltam abban hogy nekem ,mert szerelmes vagy belém !
Máskülönben miért kakaskodnál velem ,miközben egyértelmű hogy hozzám képest egy primitív bunkó vagy !
Ahogy ez kiderül Pipi listájából is ...
van pvc csónak elérhető áron, ami jó meg vastag meg tartós, bár a nap megeszi 5-6 év alatt de ennyit megér
okosba a 220hosszú 85, bolti ára 120, kb ilyen arányú mind, evező pumpa tartozék
van neoprén csónak ami örök élet meg kb elpusztíthatatlan, de ez olyan drága hogy kb senki sem veszi meg keleten 700ért láttam legolcsóbban, namármost évente 3-10 alkalomért felesleges
ha ott lehetne valahol hagyni leszarnám a 200 ezret, az alu csónakért, mert ha csináltatok egyet most 200ért 10 év múlva is eladom ennyiért, de egy 70-90 kilós 3-4 méteres csónakot egyedül senki sem tesz fel a kocsira, kint a parton a kátyús lófasz utakon még a kocsiig se lehet elhúzni
Ez egyszerű !
Mert MINDENKI elolvassa amit írok !
Csak azt állítják hogy nem ,de ezzel magukat szívatták csak be !
Ugyanis nem tudnak reagálni(mert lebuknának) ,csak nagyokat nyelnek !
Egyedül te vagy ilyen hülye hogy nyilvánosan alázod magad a primitívségeddel !
Hazudd inkább te is azt hogy letiltottál és sírj csendben az igazságaimon !
Egyre többször találkoztam ilyennel, hogy nem enged a pénztárhoz a webshop.
legutoljára akkor jártam így amikor a féknyerget vettem a mastihoz. 16000+ posta lett volna, de az istené sem lehetett fizetni. Másnap felmentem a honlapra már engedett a pénztárhoz, csak ugyanaz a termék 20000+ posta lett
Nekem egy ilyen van. Lassan 15 éve vettem használtan ez egy rég szerb vagy horvát gumicsónak
Ezt pajtás semmi nem tudta eddig még kiszúrni pedig volt ütve-vágva rendesen Nádtorzsa az csak vicc. Partszélén éles kövek közé is szoktam vele kikötni ha a helyzet úgy adja meg sem kottyan neki. Ha veszel egy rendes gumicsónakot azt a bottartó hegyes végével is művészet kiszúrni ettől én nem paráznék.
Te szerencsétlen hazudozós selejt senki !
Egyikert sem tiltakozott.
Nem néztem kinek írod ,csak biztos voltam abban hogy nekem ,mert szerelmes vagy belém !
Máskülönben miért kakaskodnál velem ,miközben egyértelmű hogy hozzám képest egy primitív bunkó vagy !
Ahogy ez kiderül Pipi listájából is ...
okosba a 220hosszú 85, bolti ára 120, kb ilyen arányú mind, evező pumpa tartozék
van neoprén csónak ami örök élet meg kb elpusztíthatatlan, de ez olyan drága hogy kb senki sem veszi meg keleten 700ért láttam legolcsóbban, namármost évente 3-10 alkalomért felesleges
ha ott lehetne valahol hagyni leszarnám a 200 ezret, az alu csónakért, mert ha csináltatok egyet most 200ért 10 év múlva is eladom ennyiért, de egy 70-90 kilós 3-4 méteres csónakot egyedül senki sem tesz fel a kocsira, kint a parton a kátyús lófasz utakon még a kocsiig se lehet elhúzni
A te bögyörőd is hasonlíthat egy hímvesszőre ,csak sokkal kisebb és puhább !
Mert MINDENKI elolvassa amit írok !
Csak azt állítják hogy nem ,de ezzel magukat szívatták csak be !
Ugyanis nem tudnak reagálni(mert lebuknának) ,csak nagyokat nyelnek !
Egyedül te vagy ilyen hülye hogy nyilvánosan alázod magad a primitívségeddel !
Hazudd inkább te is azt hogy letiltottál és sírj csendben az igazságaimon !
legutoljára akkor jártam így amikor a féknyerget vettem a mastihoz. 16000+ posta lett volna, de az istené sem lehetett fizetni.
Ezt pajtás semmi nem tudta eddig még kiszúrni pedig volt ütve-vágva rendesen
Értem.
Mennyit kellett fizetned hogy megvedd a prórenyot?
Erről jut eszembe az utca embere régről aki bármilyen kérdésre csak a grósz karcsit mondta.
Mi csak azt állítjuk, hogy egy nagy pöcs vagy. Nem mindegy!