Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszittem az csak lakatosmárk és a többi celeb buzi vagy buzi celeb privilégiuma
Mit nevezünk torzulásnak?Nem én játszok nőt férfilétemre.
Legyek ostoba komcsi?
Kizárt.

Jabbboccsss liberlnáci.
Asszem nyaral.
A Zoli felvilágosult?!
Jobboldali, maradi, konzervatív....
Olyan régre visszavezethető a torzulás a családodban ?
Nem semmi !
Te mint felvilágosult ember, a Tasi mit keres olaszországban ?
A sok Family guy közé bedobta Tasit hogy a merszedesszel veret olaszoban, 6literes fogyasztassal!!
Nem, nem ott kezdődött. Volt öregapám is, déd, ük és így tovább.
amúgy leszámítva hogy kicsit buzis nagyon szép állatka
és ha azt mondom neki hogy: 'húzzál ki a picsába' szépen kikocog az előtérből ahol régen lakott mert sűrűn besunnyog
A bulldog brutál.
figyelnek a vérebek
Igen..ott kezdődött...
Már megint más tökével foglakozol. Gyanús vagy te, a saját betegségedet próbálod másra húzni.
De ki az a Zoli? Apámat így hívták, az tény.
Köszi,meg akkor beszerzem a csatit,kabelt es tesztelem.
4-es szolár kell neked(dupla és vastag a belső szigetelése).Nem lesz ott 25A,mivel a panelnak valahol 8A körül van a zárlati árama.Sorba nem tudsz kötni panelt azt láttam,de ha párhuzamosan kötsz kettőt,azt elbírja a vezérlő is bőven,meg a kábel is.Ahhoz tudsz venni csatlakozót,hogy ne kelljen gányolni.
Adnak ha kéred,most vettem náluk hétfőn sima mc4 párt,meg párhuzamosító mc4-et is.Meg kábelt.Postázzák is.
Ha a terv nem valtozik max mondjuk 3 metet.
Mar az 5 eves terv.
Iden meg csak a statikus tesztek a kertben.
Ezen semmi furcsa nincs Önkormányzati rendeletben előírják, hogy mennyi zöld felületnek kell rendelkezni az adott városnak százalékosan kifejezve.
Aztán egy ilyen foci pálya sokrétűen hasznosítható pl. Vasárnaponként helyi vásár megrendezésére két hetente állatvásár, karácsonykor karácsonyi vásár, falunapok rendezvényének helyszíne, Eötvös vándorcirkusz kitelepülés helyszíne és a többi
Mivel hazánkban rengeteg ilyen focipálya van ahol nem is fociznak vagy legalább is labdát rugó imitátorokat fizetnek sok millás fizetésért jobb lenne ekép hasznosítani nálunk is ezeket a zöld felületeket az nem vinné a közösből a pénzt hanem hozná a helypénzzel. Meg az FTC edzőjének sem kellene kifizetni 1 mrd-os tiszteletdíjat csak azért mert valamelyik gyeprúgó lábára rárugják a labdát azt onnan lepattanva véletlenül beszédeleg az ellenfél kapujába.
Még sok is. De hossz függö erösen
Ez nem így működik Teljesítmény alapján van a rangsor félévente van felülvizsgálat addig csak a kartotékokon jegyzetelem a nyújtott teljesítményt
Az új végeredmény március végén várható Előzetesen az eddigi feljegyzések fényében fentebb lépett a dobogó fokán, persze van még 3 hónap ez bárhová változhat addig még sok lánchíd lefolyik a Dunán vagy mi
Írogass a szerelmednek Zolinak !
Lankadfaszú komcsi !
Nem Lajos az, hanem LUK-récia.