Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem az ilyen kárpitragasztók fogják Frabo Adesi ilyenek
Itt leosztáson alapszik minden a nyertes pályázat csak a formalitás része az "nekünk a nagyközönségnek szól" Olyan mintha behúznám a lottó 5-ösön az 5 x-et jó helyre amit viktorék szombati húzás előtt megmondanak, hogy hová kell
A többi 80%-ot Azt senki nem gondolja, hogy annak sincs semmi köze lölőékhez ugye?
Van néhány külföldi cég az országban, de csak azért mert úniós tendernél bizonyos %-ban kötelező munkát adni más országbeli cégeknek is(most még )
Aztán van is egy két olasz stb. cég aki utat épít, hisz az országot járva azt látom, hogy az ország minden szektorában új utak épülnek. Még itt középütt is most vettem kézhez a kisajátítás előtti utolsó "üzleti ajánlatot" a földünkre Egy cég északtól délig kelettől nyugatig nem bír ennyi utat építeni. Azért gondolom visszafizetéses alapon dolgozik mindenki hisz ez a "szakma" ilyen. Bár pl. a Strabagot az utobbi néhány évben csak ilyen taknyolós munkákon látom mint út felújítás városközpontokban vagy alsóbbrendű utakon ilyesmi
Te mi a picsának írsz ennyit mikor lényegébe mindenki a tudtodra adta hogy nem olvassa el?
kínaiak meg hajdanán átbasztak vagy 15ezer saruval szóval az ebay se egy megbízható forrás
" Medence a tetőn, jacuzzi egy szinttel lejjebb. A legalsó szinten garázs, fölötte tökéletesre nyírt, világoszöld pázsit. Összesen 4 emeletnyi, legalább ezer négyzetméter lakótér, mindez a Gellért-hegyen, luxuskörnyezetben. Ide tér haza egy-egy fárasztó nap után Szíjj László, a Duna Aszfalt tulajdonosa, néha egyenesen a reptérről, egy magángépről. Hasonló életszínvonalat engedhet meg magának Mészáros Lőrinc, a másik NER-építő: magánrepülőzés, sok tízmilliós autók, villa a horvát tengerparton, nyaranként egy-egy jachtos ejtőzés.

A két üzletemberben nemcsak az életszínvonal közös, az is, hogy mindketten a második Fidesz-kormány hivatalba lépése után lettek naggyá. Mészáros előtte gyakorlatilag egy kisvállalkozó volt, Szíjj László pedig az erős közepet súrolta. 2010-ben viszont megérkezett a hatalomba Orbán Viktor, és vele a Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER), ami mindent megváltoztatott."
Ez így teljesen nem igaz, Szíj az már sokkal korábban is milliárdos volt neki majdnem mindegy merről fújt a szél mindig jó irányból jött
Gellérthegyre azért költözött, mert Tiszakécskén már számára nem volt jó a közbiztonság, a saját háza előtt verték el csúnyán mert nem nagyon szeret fizetni az alvállalkozóit. Persze valamiből meg kellett gazdagodni ugye Egyébként az a pecó sem rendelkezik kisebb qvalitásokkal a mostaninál és az már 2010 előtt is állt. De már csak a biztonsági személyzet lakja. Nyilván a Simicska helyébe való lépés nagy ugrás volt felfelé. Mondjuk útépítéssel a sarki fagyist vagy az útszéli zöldségárust hiába kérik fel, nekik valószínűleg nem áll rendelkezésre sok millárd érték infrastruktúra a kivitelezéshez. Aztán mivel ilyen cégből nem áll rendelkezésre az országban 1000-vel Orbánéknak sem volt nehéz fellapozni a "Szakik, mesterek" kiadványból, hogy kit tehetnének meg Simicska helyére Haver nyaralója kb. szomszéd az épülettel...
Na az mondjuk pofátlanság.
Általában ez készletben van ház saru, párban.
Jóhogy nem a tömítést külön árulják.

Hívd fel az Irsa solárt, nekik van minden ami kell...rendes webshopot leszámítva.
http://irsasolar.addel.hu/
Én öreg szipusom...
Nem egészen !
Pontosan te (TI )állítod azt folyamatosan ,hogy férfi vagyok !
Egyesek szerint Clam...legyen az bárki is !
Szerintem ti vagytok “beakadva” !
Nem kicsit...
REMÉLEM NINCS SEMMI BAJOTOK! !!! Ha meg nincsen akkor csináljatok, hadd legyen!! Most éppen esik! "Havaseső" !!
Baszki ezen az alapon téged is tehetlek lölö-höz.
A Duna aszfalt az ugyan a Szíjj Lászlóé itt Tiszakécskén (valamikori Vakond Kft) azt nyugotan sorolhatod lölőhöz. hiszen Szíj lett az új simicska az o1g után.
olyan 5000 egy nm
230 hosszú a csónak 124+20 széles
40ezer alatti az aramid, a csónak 85, az alu csónak 200
Én a nagy modern internetes vásárlással baszkodok.
MC4 csatlakozópár.
Kurvajó egy valag cég árulja.Csittifitti árak 300-400 forint..................ja,azt a rohadt saru hozzá még 3-400.
De arról kussolnak.
Akkor van ahol 5 perc után még mindig nem tölt be a pénztár.
Van aki szabin van 18.-áig.
Van ahol 3 pár 990-el számolva a pénztárnál már 5800 forint................hol tanulták a matekot?
Ha ráverem az áfá-t akkor is csak 3800.
Olyan még a mesében sincs hogy eccerre van csatlakozó és kábel együtt.
Egyet találtam,ott kábel csak minimum 20 méter.
Na kezdem feladni és ebay lesz.
Az azért sok aramid
Azt hittem lyukat akarsz befoltozni, vagy megerősíteni valami részt.
a csónakkal szenvedek
az alu geci nehéz egyedül nem tudom feltenni a csomagtartóra, a gumi meg fasza lenne ha van stég és kicsit mélyebb vízbe kelll be-ki szállni
de a partszélen mindig van valami szar nádtorzsa vagy ilyesmi amit kibírna a vastag pvc ha menet közben nekimegy, de ki-be szálláskor kis felületen van nagy nyomás és kiszúrja a nád
de ha aramid az alja akkor azt nem szúrná át súlya se sok
csak össze kellene építeni valahogy a pvc csónak aljával az sem baj ha 2 rétegben
Hogy néz ki és pontosan mekkora?
A 3D nyomtatóba 20*20centi fér be max.
Esetleg ha van anyagod akkor hővel lamináld. (vasaló)
Na, O1G ezt is elbaszta

Amúgy lehet kapni PVC ragasztót a vizszerelő boltban.
Igaz hogy az keményre köt.
Ki nem szarja le a lukas csónakodat?!

Egyébként meg a Palmatex a PVC ragasztója.
amúgy aloctite-nek biztos lenne rá megoldása, csak nem érné meg
pl van pár féle aktivátora műanyag-gumi ragasztáshoz, pl tömítéseket ha zsinórból csinálunk akkor az aktivátorral meg van kenve és úgy ragasztva sokkal tatrósabb mint aktivátor nélkül
pl csúzli gumi megragasztva nem fog elszakadni a ragasztásnál
de van annyi féle ragasztó hogy észbe se tudom tartani mihez mi kell
lehet csak a formaleválasztó miatt
Valami kétkomponensű ragasztót kellene kipróbálni!
Probaltam,siman leugrott,szodabikarbonaval is.Mugyanalta is.
pillanat ragasztó fogja?