Hagyd már a fenébe ezt a fejlettebb országozást!A fütyiért nem vagy még ott,ha ott annyira jó?!El ne hidd már hogy ott nem a kapcsolatokon múlik ki milyen üzletet szerez meg.
3 hét alatt talán még nem nem rozsdásodott meg, várjunk már 3 hónapot hátha addigra már felüti a fejét valahol a rozsda vékony szar anyagból van nincs meg a 20 mázsa se Autópálya árakat te linkelgettél múltkor azt hittem most is megteszed
Miért is? Ha 3 év alatt nyertem a bulin 40 millát, akkor azért a nyereség 20%-a közteherként nagyjából jogos, nem?
A csoffadt kis rönyómmal is befizettem közel egymillió közterhet, és annak az értéke nem sokat nő (illetve de: nézd meg a mostani árlistájukat, megint emelték az árat háromszázezerrel. Most épp másfél milla "nyereségnél" tartok a jó időben vásárlással. A 770 ezer hitelemre meg nem volt húszezer a kamat összesen.)
Baszki egy rozdamentes autod nincs,nem varom el hogy pro legyel autopalya arakban,de azert probald meg,kernek egy bizonyitekokkal alatamasztott osztrak-magyar arat.
Te, a rongybizniszben is csak linkelsz?
Mer akkor ertem hogy csak susogosba tudsz oltozni.
Nekem pl. elegem van már, hogy az adóbefizetéseimet is adóztatják
20% = 200 ezer. Nyilván ezt sem akarná senki, de aki így "legalizálja" a 101 milleres házát, az be fogja fizetni.
Vannak akik etetik, mit csodálkozol?
Lesz tizenmilla egy uj elektronyos oszt kaput.
A csoffadt kis rönyómmal is befizettem közel egymillió közterhet, és annak az értéke nem sokat nő (illetve de: nézd meg a mostani árlistájukat, megint emelték az árat háromszázezerrel. Most épp másfél milla "nyereségnél" tartok a jó időben vásárlással. A 770 ezer hitelemre meg nem volt húszezer a kamat összesen.)
Nincs annyi esze.
0,1% nem egy nagy érvágás senkinek sem