Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg admin vagy? Mondjuk akkor sok mindent értek.
Ebből nem értem a lényeget.
sima adásvétel volt megvették majd eladták hol a hiba
Zotya majd kérdezni fogja a bizonyítékot
azzal senkinek sincs Meg vagyunk velük elégedve készülnek az öngólra
én vagyok az admin baszod minek tiltanék bárkit is? Ez a 20 ember se legyen itt?
jobb lenne inkább 1mrd felett. 100 milliónál már a zotyáék háza is többet ért, pedig anno nem került 10-be se, csak hát az ingatlan árak így viselkednek ugye.
Gondold el vennél a rötyónak egy garázst, azt, hogy ne legyen egyedül álló a garázs építettnél hozzá egy házat is tokkal vonóval 60 milláért. Aztán 3 év múlva jönne az állami ingatlanbecslő az adóhivatalból azt megállapítaná, hogy ez az ingatlan jelenlegi áron 101 misi. Aztán fizesd be ennek a 20 %-át a közösbe. Azért akkor legörbülne a szád széle, pedig csak egy lakás-garász tulajdonos vagy egy 3 éves romhalmaz rötyóval
Igazat adok neked.
Ezért érdekelne az, hogy a visontai erőmű adás-vételéről mi a véleményed?
Mert én nem látom tisztán.
Félretéve a politikai nézeteket!!!!
nagyjából ezt írtam, de 3-as besorolással agyilag nem jut el addig
persze így mindegy . Csak az nem mindegy,hogy az útépítés tőlünk fejlettebb országokba belekerül 2 mrd/km nálunk meg 4,5 be Igaz náluk nincsenek olyan jólképzett szakemberek mint nálunk itt jól meg kell fizetni a melóst, meg hát az orbán bányából a minőségi cucc sem olcsó ugye Remélem zotya belinkeli a múltkorit azt mellétesz egy osztrák vagy egy németet is.
Tehát akkor mégis csak kommunista vagy. Vegyék el a kuláktól és adják a parasztoknak
Csak nehogy meglepődj, mikor a narancsos autódat viszik
baszod nyald ki a fidesz seggét mit bánom én. Mert ezek a szép derék emberek egy gombostűt nem vennének el a közösből ugye A mellékduma az a tied. Szerintem maradni fog a 2-ik hely Ezért mondják, hogy birka a magyar nép látod te még tapsikolsz is neki, hogy lopják a tiédet is. Aztán próbálj meg valami adót nem befizetni az államnak Azonnal retorzió van. Köztörvényes bűnöző mind.
én értem mit írsz De egy élelmiszer bolti eladó nem tud indulni egy útépítés pályázaton. Ennek azért vannak feltételei. és azért ebből nincs sok az országban.
Azt azért mégsem tehetik közzé, hogy a pályázat nyertese Kanalas Károly bodzabegyűjtő kisiparos Erre írtam zotyának ezek egyébként is formalitások. Megmondják a "leendő" nyertes pályázónak, hogy milyen számoknak kell szerepelnie a papírba, hogy mindenkinek jusson vastagon meg még az út is elkészüljön. Azt akkor csak nevetgél rajta, hogy persze a strabag is biztos lölő kezén fut. Hát persze, hogy az ő kezén fut. szépen begyűjti a ner pénztáros a feles lóvét a kiosztott munkáért cserébe. Ezek egyébként is saját magukra írják ki a pályázatot., Úgy is az nyer akik őt akarnak, hogy nyerjen, a versenyhivatal meg úgy is azt állapít meg amit ők akarnak. Mondjuk az olafal már nem tudtak mit kezdeni elios ügyben. Ott csak széttárták a kezük aztán csendben elmosolyodtak Majd visszafizették a pályázati pénzt a mi pénzünkből büntetésestől Így nekem sem volna drága
Nincs véletlen valakinek egy MK2 forgócsúcsa ócóér?
gumicsónakra kellene
a vinilfix kemény pvc ragasztó
De tudom mire gondolsz.
Imádom a szocimotorokat. Simson Etz. 20 évet azokkal nyomtam le.
Mixvill.hu
Náluk vettem mc4-et,mert elszámoltam,és 2 pár híja lett.Van náluk solar kábel is.
Nem érdekel a politizálás. Van véleményem de az az enyém. Viszont az arctalan fröcsögést nem bírom.
Értsd: a "szocimotorosokkal".
Bocs, figyelmetlen voltam. Már megijedtem, hogy a "baloldali összefogással" van bajod.
PVC a vinilfix tökéletesen fogja. Csak felmarja a felületet, úgyhogy óvatosan kell bánni vele vékony anyag esetén.
Leírtam de leírom még egyszer. Elemzo ember.
Oda írta hogy elemző ember!
Nem nyaralókat vesz, szállodákat.Ez megint a rugózás a hülyeségen. Pont úgy fizetek adót mint a fletó idején, a különbség hogy most építenek akkor meg romboltak többek között az én pénzemből. Szóval most még mindig több látszatja van a dolgoknak mint akkor.