Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ál ablak jó ötlet, de a másik elég gáz
olyan vokt a terv hogy körben egy sín benne domború tejüveg(műanyag mert az vágjató) és abban a alu lapos hűtött ledszalag
vakami plázában láttam ilyesmit de geci drága lett volna
Az az álablak qrvajó 5let teljesen megváltoztatja azt a szűk lyukat. Mondjuk ilyen falburkolatot soha nem raknék fel, mert takaríthatatlan, de tudom, téged ez nem zavar
Terheletlenül. De névlegesen kiterhelve?
Noh,lemertem,koszosan 39v korul tud a napelem.
Az jo vagy jó?
mondjuk az is igaz
Az a "LED-ablak" nagyon tetszik!
Ja meg a mackó felsőt meg a kopott farmert.
LED izzóból én IKEA sajátmárkásat veszem.
Nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább, viszont eddig egyértelműen a legjobb.
Előtte volt mindenféle, olcsó, drága...jó mondjuk a Philips az tényleg jó, de drága is.

Azt én sem szeretem amikor a marék pont lednek mindnek külön van árnyéka. Olyan mintha szellemképesen látnék.
Meg ugye a LED emitterek csak a fő nyalábban fehérek, a peremnél ilyen sárgás fényű. Na ha szarul van tervezve a lámpa, akkor ez is elég zavaró árnyékot tud vetni.
Hát nem "kínai" LED cuccot aligha tudsz felrakni - sztem olyan nem is létezik Nekem zömében ilyenek vannak: https://rabalux.hu/2640-ollie világít, mint a barom
A tokáját se felejtsük ki megemlíteni.
Én ilyet tettem az egyik lakásba nagyon szuper távírányítós felülről színváltós háttérvilágítás, erősségszabályzó meg minden Egy vagyon volt. Annak függvényében meg pláne, hogy 63500 ft-ért parkoltam az üzlet előtt Aztán a festő jól le is baxott azt mondta pusziért megcsinálta volna gipszkartonból az egészet
A másik világítás csak egy kis érdekesség. Méretre gyártattam egy ledpanelt. azt abbó lett egy álablak Nagyon sötét volt az a helység így került bele "természetes" fény. Szabályozható fényerővel
Hát ezek elég diffúz fényt adnak, viszont oldalra keveset világítanak, ezeket 2 m-enként ismételni kell... azért csodálkoztam, mert akár egy lelógatott 18 W LED-izzó ( ) is elég fényt ad. Nekem mindenhol UFO-k vannak, a kis helyeken 18-20 W, a nagyobbakon 40, a nappaliban dolgozómban 100 W - mindenütt nappali világosság van igaz, fehérek a falak. Sötét fal, sötét bútor nagyon el tudja lopni a fényt.
Meg azzal a nagy bélendszerrel.
Istenem... de igenytelen vagy azzal a hasitasival
Szerintem a profilomban fent van a nevem. Nem titkos. A kapus tudni fogja és szól hogy menjek le.
Tényleg kórház meg temető? És mikor jössz megmutatni hogy hogyan is működnek?
Második emelet a lépcsőtöl balra az utolsó ajtó. BTO.
Te mondtad ezt Nem volt kedvem visszaolvasgatni. Azzal még egyet is értettem. Aki megbecsüli magát abból itthon is kint is ember lesz, aki nem abból sem itt sem ott
Na mind1 vagy így vagy úgy úgyis felkerültél volna a listára Vedd úgy, hogy jobb hamarébb túlleni rajta
Jó pofa vagy oszt melyik emelet?
Vagy ki van írva a a kapucsengőre, hogy filebladerossi
Vigyázz mert a itt vagyok a testőreimmel a faluban
A kicsi napszemüvegesnek a bal kezét úgy hívják,hogy kórház
Az melegítős övtáskásét jobbkezét meg úgy hogy temető
ilyesmit néztem első körben:
https://www.lampak.hu/led-pane...
30 felé van kompletten de az a 45 watt gyenge, ennyi van a garázsban de nem elég
egy full világos környezetben nem lehet rossz, de az asszony bele van buzulva a sötétebb bútorokba így kevés az a 45w fény
Hát a galamb az szarik - őket nem érinti a válság.
Az összes repülés rajongó oda akar költözni Szereti hallgatni a le meg a felszállásokat
Bár mostanában keseregnek egy kicsit gyakorlatilag alig indul gép. Unokatesóm malév pilóta, Tavasz óta nem repült
Csodálkozom, hogy az antennamosóknak van még munkája
Lacám biztos vagyok, hogy te képes vagy rá Kitartó marhaságok írásával jöhetsz te szép lassan fentebb is Nyugi van még 3 hónapod Nem elérhetetlen a cél
szerintem
nem rossz a fénye csak az árnyék szokatlan
első körben azt terveztem higy a plafonon körbe kesz egy fény csík, de lett volna vagy 150 ezer, persze nem alis ledszaggal

nekem a "kínai" led cucc a lakásba nem jött be pl izzóknál is végül philips lett egész drágán annak nem bassza a fénye a szemem
fejlámpába is ezt utálom hogy kifolyik a szemem tőle